Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάνη πάλι απογοήτευση σήμερα την Κυριακή που θα φύγω θα κάνει το πέρασμα και σε ένα μέρος που κάποτε πήγαινες από τις 10 το βράδυ για να το πιάσεις.Περασαν 2 το ένα οριακά εκτός βολής έπεσε σε κάτι βάτα γθαρθηκα χωρίς αποτέλεσμα το άλλο εντός βολης.Το μόνο που είναι αξιόπιστο το Λάμπρο τορντο 30 φονικοτατο μέχρι τα 40 μέτρα και με τριάρι τσοκView attachment 15867
Αυριο

Καλησπερα Ηλια , συγκριση με την V3 MONO ΒΛΗΤΙΚΑ???
Εντελώς υποκειμενικά fabarm μόνο και μόνο γιατί η v3 μου έκανε νερά με τα φυσίγγια δεν το πίστευα ότι με τόσα βλητικα προταιρηματα σαν όπλο θα διάλεγε φυσίγγια και μάλιστα μεταβολές από την μια μέρα στην άλλη, Εντ μεταξύ εάν δεν σου κάτσει το κοντάκι,(χωρίς φλατζες) πρέπει να σου φτιάξει οπλουργος η να αλλάξεις κοντάκι.Μια 1100 πλαστική που είχα θέριζε στην κυριολεξία.Τεινω να πιστεύω ότι η v3 είναι διαφορετικά μέταλλα από τις 1100 και 1187 η έπεσα στην περίπτωση

Αύριο φίλε τραβάω φύλο από 29 η θα καω η θα σωθώ ,Αν και μια βδομάδα τώρα το έχω δει το έργο γιατί έχει ξαναπαιχτεί
Όπως λένε και στο 21 έντεκα στο έντεκα σε Γ...ω λεβέντικα!!!ατιμα αυτά τα πουλια

Φίλε το τρυγονι αυτό δεν νομίζω να περναει απο Αφρική σε όσα βίντεο έχω δει ειναι αλλα είδη τρυγονιου
Θα παει στις αραβικες χωρες αυτο το ειδος πακισταν και περιξ απλα λεμε αφρικη λογο ερημων τοπιων που επικρατουν
http://datazone.birdlife.org/species/factsheet/european-turtle-dove-streptopelia-turtur

Πληροφορίες σήμερα από ντόπιους εξοδούχους της φύσης ήταν εντελώς πενιχρά τα πράματα.
Από 0-2 ο καλύτερος....σταματημένα πουλιά διάσπαρτα για ξεκούραση.

Υ.Γ Οι αλωνιστικές εδώ πλέον κόβουν τα καλαμπόκια καταριπάς.
Καλά καλαμπόκια τώρα που τα θερίζουν όπως λέει κ ο ποιητής @Alex37 .sarcastic. .sarcastic.

Πληροφορίες σήμερα από ντόπιους εξοδούχους της φύσης ήταν εντελώς πενιχρά τα πράματα.
Από 0-2 ο καλύτερος....σταματημένα πουλιά διάσπαρτα για ξεκούραση.

Υ.Γ Οι αλωνιστικές εδώ πλέον κόβουν τα καλαμπόκια καταριπάς.
Καλά καλαμπόκια τώρα που τα θερίζουν όπως λέει κ ο ποιητής @Alex37 .sarcastic. .sarcastic.
Άλλο 0 Και άλλο 2 .Γι' αυτό βγες μια βόλτα Σ/Κ

Κάθε χρόνο βγαίνω ως τις 20 τ μήνα.
Φέτο θα σταματήσω νωρίς.
Θα βγω την Κυριακή άντε κ την επόμενη παρασκευή για τερματισμό.
Ξενέρα.
Κώστα βγες με το σκυλάκι... θα είναι πολύ ωραία, αν τύχει και έχει τρυγόνια έξω θα είσαι και θα δεις τι θα κάνεις!;)

...Καλημερα πλεον κι απο 'μενα στην παρεα.Κατ' αρχας,πολλα μπραβο σ' οσους το χουφτωσαν και καλη συνεχεια σ' οσους ακομα δεν...Να καταθεσω κι εγω τη φετινη εμπειρια μου στα μερη μου(Ν. Ηλειας) απο τη μερα της εναρξης εως τις 4 του μηνα που τελειωσε η αδεια μου.Ενα τρυγονι ειδα,το οποιο και τουφεκισα και πηγε κι επεσε σ' ενα διπλανο χωραφι-"ζουγκλα",με το οποιο εχω...ανοιχτους λογαριασμους απο τον περασμενο Νοεμβρη(ειχα χασει κι ενα ορτυκι εκει μεσα):mad::mad:.hair..threat..fiurius....την τυχη μου μεσα...24 Αυγουστου πρωι.Αυτα τα ολιγα.Φιλε Κωστα,νομιζω οτι στα μερη μας εδω και καποια χρονια τετοια εποχη,κανουμε ελεγχο κορακοειδων...:(:(

Φιλε Κωστα,νομιζω οτι στα μερη μας εδω και καποια χρονια τετοια εποχη,κανουμε ελεγχο κορακοειδων...:(:(
Σωτήρη έτσι ακριβώς.
Από δω κ πέρα ως τν οκτώβρη παίζουμε με τα επιβλαβή...
Από πιό μέρος της Ηλείας είσαι Σωτήρη;; :)

Πρέβεζα λίγα τα πουλιά και σήμερα, είδα καμία 10αρια αλλά μόνο 2 εντός βολής...
Ku2YPfs.jpeg

Σήμερα από Χαλκιδική πρώτο πόδι μεριά κάτι έγινε σε σχέση με το προηγούμενο Σ/Κ, εμφανίστηκαν περαστικά μικρά και μεγάλα αλλά σχετικά τρομαγμένα και πετούσαν ανάμεσα στις συστάδες από τα πεύκα και πολύ λίγα έδιναν ευκαιρία για βολή.
Αύριο θα δοκιμάσω ένα διαφορετικό μέρος μήπως και κάνουμε κάτι.

Status
Not open for further replies.
Back