Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χεστήκατε ή ακόμα να σας έρθει? .sarcastic.
Του χρόνου πάλι φίλε, να είστε καλά!
ο φίλος μου έφαγε μόνο ένα σύκο για το καλό, εγώ πεινούσα και τα πέθανα όλα 4-5 συκα 2 καρύδια 5-6 αμύγδαλα...προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς.sarcastic.

Το απόγευμα κατέβηκα στο κάμπο με την ελπίδα μήπως η βροχή τα ξημερώματα έσπρωξε κάνα τρυγονακι κατά εκεί.
Κάθησα από τις 17:00 μέχρι κοντά στο σούρουπο, δεν είδα κανένα. Τουλάχιστον είχε φρεσκαρει από το βοριά και ήταν ευχάριστα. Απολαυσα το παγωμένο φρέντο και χαλάρωσα σε σημείο που αν είχα ένα κρεβατάκι θα έκοβα ένα υπνάκο όνειρο ....sarcastic.
Γιαννη αυριο θα παμε;

Χλωμό το βλέπω Βασίλη, το πρωί δουλειά και το απόγευμα έχω κάτι δουλειές στη πόλη εκτός και αν γράψεις κάτι καλό όποτε πάνε οι δουλειές στη πόλη ........pray to God.
Σηκωθηκα με τα παιδια...καιρος μπουκωμενος με αερα...λιγες οι ελπιδες αλλα θα παω!!!!

δεν βγηκε κανενας αλλος σημερα!απογοητευτικατε?:([νοτια ευβοια χθες περασαν κατι πουλακια]
Έχει τέτοιο αέρα... κάτι χαρτονια έφτιαξα χτες αλλά ο καιρός είναι απαγορευτικός για δοκιμές :(

Λόγω ρεπο είπα να κάνω τη βόλτα μου Λαυρεωτική. Με αέρα που σηκωνε και τις πέτρες ήταν λογικό να μην πετάξει τίποτα. Ούτε από τρυγόνια ούτε από Ορτυκια. Χθες απ ότι μου είπε ο πατέρας πάλι δεν είχε τιποτα αλλά σήκωσε ένα ορτυκι και το πήρε.

Περιοχή Καστελλίου νομού Ηρακλείου 1ώρα κυνήγι 9:00 με 10:00 αέρας 7-8 μποφόρ νοτιάς είδα 9 τρυγόνια. Μυστήρια πράγματα.
Γεια χαρά Γιάννη. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα να μας συστηθείς.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-362#post-329166

Όντως με αυτό τον καιρό είναι πιθανό να δούμε περίεργες αποδημίες!

Τελικα στα καλαμποκια παίζουν λίγα τρυγωνακια ακομα,είδα 4 από τα οποια τα 3 ήταν μαζι και εκατσαν αρκετά μακριά αλλά έφυγαν,μετά ήρθε άλλο το οποιο περναγε οριακα και το ξάπλωσα με ένα 7 αρι saga....
d2H3iji.jpg

Status
Not open for further replies.
Back