D
DrV
ο φίλος μου έφαγε μόνο ένα σύκο για το καλό, εγώ πεινούσα και τα πέθανα όλα 4-5 συκα 2 καρύδια 5-6 αμύγδαλα...προς το παρόν όλα βαίνουν καλώςΧεστήκατε ή ακόμα να σας έρθει?
Του χρόνου πάλι φίλε, να είστε καλά!

ο φίλος μου έφαγε μόνο ένα σύκο για το καλό, εγώ πεινούσα και τα πέθανα όλα 4-5 συκα 2 καρύδια 5-6 αμύγδαλα...προς το παρόν όλα βαίνουν καλώςΧεστήκατε ή ακόμα να σας έρθει?
Χεστήκατε ή ακόμα να σας έρθει?
Γιαννη αυριο θα παμε;Το απόγευμα κατέβηκα στο κάμπο με την ελπίδα μήπως η βροχή τα ξημερώματα έσπρωξε κάνα τρυγονακι κατά εκεί.
Κάθησα από τις 17:00 μέχρι κοντά στο σούρουπο, δεν είδα κανένα. Τουλάχιστον είχε φρεσκαρει από το βοριά και ήταν ευχάριστα. Απολαυσα το παγωμένο φρέντο και χαλάρωσα σε σημείο που αν είχα ένα κρεβατάκι θα έκοβα ένα υπνάκο όνειρο ...![]()
Χλωμό το βλέπω Βασίλη, το πρωί δουλειά και το απόγευμα έχω κάτι δουλειές στη πόλη εκτός και αν γράψεις κάτι καλό όποτε πάνε οι δουλειές στη πόλη .......Γιαννη αυριο θα παμε;
Σηκωθηκα με τα παιδια...καιρος μπουκωμενος με αερα...λιγες οι ελπιδες αλλα θα παω!!!!Χλωμό το βλέπω Βασίλη, το πρωί δουλειά και το απόγευμα έχω κάτι δουλειές στη πόλη εκτός και αν γράψεις κάτι καλό όποτε πάνε οι δουλειές στη πόλη .......![]()
Πηγα αλλα τιποτα!!!!φτιαξε ενα ζεστο καφε σημερα και εφυγες.
Outlander εισαι απο κατω;;;δεν βγηκε κανενας αλλος σημερα!απογοητευτικατε?[νοτια ευβοια χθες περασαν κατι πουλακια]
Έχει τέτοιο αέρα... κάτι χαρτονια έφτιαξα χτες αλλά ο καιρός είναι απαγορευτικός για δοκιμέςδεν βγηκε κανενας αλλος σημερα!απογοητευτικατε?[νοτια ευβοια χθες περασαν κατι πουλακια]
Θα τα τουφεκας στο φτερο κι αυτα...Έχει τέτοιο αέρα... κάτι χαρτονια έφτιαξα χτες αλλά ο καιρός είναι απαγορευτικός για δοκιμές![]()
οχι δημητρηOutlander εισαι απο κατω;;;
Οκκκ κι μενα τα ιδια μου ειπαν για Αγιο Δημήτριο και χθες μπηκαν και ορτυκια... αλλα ο ανεμος στο καβο ντορο ειναι απαγορευτικοςοχι δημητρη
Γεια χαρά Γιάννη. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα να μας συστηθείς.Περιοχή Καστελλίου νομού Ηρακλείου 1ώρα κυνήγι 9:00 με 10:00 αέρας 7-8 μποφόρ νοτιάς είδα 9 τρυγόνια. Μυστήρια πράγματα.
Υπομονη θα ερθουν οι τσιχλες και θα στανιαρεις22/9-28/9 καθημερινές έξοδοι, πρώτη χρονιά ψάχνω τόσο αργά, μόνο στις 24/9 όπως είχα γράψει σηκωσαμε ενα ζευγαράκι και καρπωθηκαμε το ένα.