Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικα στα καλαμποκια παίζουν λίγα τρυγωνακια ακομα,είδα 4 από τα οποια τα 3 ήταν μαζι και εκατσαν αρκετά μακριά αλλά έφυγαν,μετά ήρθε άλλο το οποιο περναγε οριακα και το ξάπλωσα με ένα 7 αρι saga....
d2H3iji.jpg

Πολύ καθαρό σκότωμα το φυσίγγι σου. Σαν να έπεσε από καρδιά!

Τελευταία απόπειρα σήμερα για κάνα τρυγονακι αλλά τίποτα, ούτε ένα δεν είδα. Εδώ απ' ότι φενεται τελείωσε για φέτος το τρυγόνι για μένα.
Να σαι καλά και του χρόνου Γιάννη!!!
Βγήκε κάνας ρούβελας;

Τελευταία μέρα πιάσαμε την καλή σήμερα .
Δύο όπλα 21 τρυγόνια σέ μια μέρα που νόμιζα ότι ήταν όνειρο .
Εξαιρετικό κυνήγι Λάμπη...
Φαίνεται...μέσα στην αναμπουμπούλα του καιρού, ήσασταν οι τυχεροί!!!
πέρασαν τέρμα Ανατολή λόγω καιρού λογικά

Ε..ναι
Τα πουλιά όταν είναι η ώρα τους να περάσουν...θα περάσουν...
Το θέμα είναι ποιες (τυχερές) περιοχές βρίσκονται στον ευνοϊκότερο διάδρομο αποδημίας τους, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Εχθές κ προχθές πέρασαν κάποια τρυγονακια από μας... Δεν είχε βγει δυστυχώς... Σήμερα είδα 5-6 κ πήρα κ ένα που μου βγήκε. ..
Αν δεν ήμουν για περιστέρια κ είχα κάτσει για τρυγονακια 2-3 θα τα έπαιρνα σίγουρα ακόμα... Πέρναγαν ωραία από μακριά όπως τα έβλεπα...

Εχθές κ προχθές πέρασαν κάποια τρυγονακια από μας... Δεν είχε βγει δυστυχώς... Σήμερα είδα 5-6 κ πήρα κ ένα που μου βγήκε. ..
Αν δεν ήμουν για περιστέρια κ είχα κάτσει για τρυγονακια 2-3 θα τα έπαιρνα σίγουρα ακόμα... Πέρναγαν ωραία από μακριά όπως τα έβλεπα...
Χθές δεν θα πηγαίναμε .Όμως μετά που διάβασα αυτό το πόστ τουΆρη έπεισα τον φίλο να πάμε έστω κ για βόλτα .Τελικά στις 07/10/2018 κτυπήσαμε 6 τρυγόνια κ αστοχήσαμε σε ακόμα 3 .....
Άλλαξαν οι καιροί παιδιά .

Χθές δεν θα πηγαίναμε .Όμως μετά που διάβασα αυτό το πόστ τουΆρη έπεισα τον φίλο να πάμε έστω κ για βόλτα .Τελικά στις 07/10/2018 κτυπήσαμε 6 τρυγόνια κ αστοχήσαμε σε ακόμα 3 .....
Σωστή εκτίμηση πληροφοριών και το αποτέλεσμα έρχεται.

σωστος λαμπη ετσι ειναι .shake hands.

Σήμερα πήρα ένα τρυγόνι κ δυό δεκαοκτούρες κ αστόχησα σ'άλλο ένα τρυγόνι .
Τίς δεκαοκτούρες ανκαι χιλιάδες δέν τους ρίχνω .
Στη μιά έριξα διότι ακολούθησε copy paste στο τρυγόνι που αστόχησα .hair..hair.καί στην άλλη ήθελα να δώ ένα νέο set up πάνω σε πουλί .

Επιτρεπονται εκει κατω σε εσας?( μπραβο για το τρυγονι)
Nαί επιτρέπονται καί είναι πάαααρα πολλές αλλά δέν τίς κτυπώ όπως κ οι περισσότεροι διότι ελκύουν τρυγόνια .
Σε δυό περιπτώσεις σήμερα είδα απο μακρυά μαζί τρυγόνι με δεκαοκτούρες

Status
Not open for further replies.
Back