ποια κότσια και ποιες μπυράκλες, έχει κάτι Γερμανίδες εκεί γαλακτερές...![]()
...Πονηρούληηηηηηηη...!!!

ποια κότσια και ποιες μπυράκλες, έχει κάτι Γερμανίδες εκεί γαλακτερές...![]()
δεν πας μια βολτουλα το απογευμα στα καλαμποκια!Είδα κάποια πουλιά σήμερα και αύριο ίσως κάτι γίνει. Ανακατεμένα είδα μετά τις 8 πάνω από 20 σε ζευγάρια τριάδες και μόνα τα οποία ήταν και επιστροφια δείγμα ότι είχαν πέσει το βραδι. Δυστυχώς πέρασαν αλλά μακριά και άλλα μου ήρθαν από πίσω και δεν τα πρόλαβα οπότε δεν κατάφερα κάτι. Πάντως υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό το επόμενο διήμερο.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων δεν μπορούσα. Ήθελα να πάω αλλά...δεν πας μια βολτουλα το απογευμα στα καλαμποκια!
Βαγγελη,κανενας εντονος ανεμος δεν ευνοει αποδημια.Ως ασχετος με το συγκεκριμένο θήραμα και τις συνήθειες αποδημίας ήθελα να ρωτήσω αν οι βόρειοι άνεμοι που αναμένονται τις επόμενες μέρες ,θυελλώδεις στο Αιγαίο , ευνοούν το ταξίδι ή θα περιμένουν να κοπάσουν ;
Δεν πειράζει Μπιλακο την επόμενη, μαζεύουν λίπος για το ταξίδι που είναι και μακρύ, τα ορτυκια συνήθως είναι φορτωμένα λαρδι. (Απορίας άξιο πως αυτό το κοντοχοντρο περδικακι διανύει τόσο μεγάλες αποστάσεις δύο φορές το χρόνο).3η εξόρμηση σήμερα το μεσημέρι με νωρίς τ απόγευμα. Δεν υπήρχαν σημάδια αποδημιας. 3-4 τσαλαπετεινους σκορπια . Αφού έχουμε ψάξει όλο το καμπο με το φιλαράκι πάμε σε ένα τελευταίο κομμάτι. Καθώς ήταν να περάσουμε δίπλα από ένα σημείο 10χ10 με αγριοβαμβακιτσα κυκλωμενο από ελιές, λέω στο φίλο μου: -Ρε Μπιλι (συνονοματος) θα έπρεπε τόσες φορές εδώ να έχουμε σηκώσει ένα τρυγονι.
-θα έπρεπε, μου λέει και με το που ολοκληρώνει μας πετάγεται ένα ζευγαράκι πιτσουνακια! Μας αιφνιδιασαν, πηγαίναμε και σαν τσολιαδες, πρώτος αμολαει την πρώτη στο ντουκου ο φίλος, εγώ απορροφιεμαι στο ένα που έκανε λίγο προς τα μένα, ρίχνει και δεύτερη ο φίλος μου και αμέσως αρχίζω κι εγώ το σημαδευω καλά μπαμ τίποτα μπαμ πάλι τίποτα! Τρίτη ο φίλος μου τίποτα! Τουφεκιές οι πρώτες στα 15μ οι τελευταίες στα 25μαξ. Σε λίγα δευτερόλεπτα ρίξαμε 5 τουφεκιές. Ρε συ του λέω ξεφτιλιστηκαμε! Μου λέει το πρώτο το έριξα, η τουφεκια του παρότι κυλινδρο το εξπρες 8αρι του άλλαξε τα φώτα γέμισε σκάγια. Ρε συ το άλλο πως μας ξέφυγε... ήταν τόσο κοντά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν οι τουφεκιές μου με 2* και 3* και λαμπρο Επετειακα 8αρια. Μου λέει ο φίλος στα έλεγα βάλε τα quail 9,5αρια και μισοταπα θα το είχες και συ το άλλο. Όσο το είδαμε να πηγαίνει για μεγάλη απόσταση πέρασε αλωβητο από τρεις τουφεκιές μας! Ηλικιακά ήταν τα μικρότερα τρυγόνια που είχα δει ποτέ μου, απολύτως γκρίζα χωρίς το παραμικρό διακριτικό πάνω τους. Αλλά τουλάχιστον αυτό που χτύπησε το φιλαράκι και το μαδησαμε ήταν τίγκα στο λίπος και γουσα γεμάτη σπορια. Ήταν έτοιμα για να συνέχισαν απόψε το ταξίδι. Θα συνεχίσει το άλλο μαζί με τις ταυτότητες μας! Το ζυγισαμε το τρυγονακι μαδημενο χωρίς κεφάλι και γουσα, 125γρ. Αλλά τα χέρια μας γέμισαν λαδιλα στο μαδημα! Ρε συ του λέω αν δεν το σκοτωνες εσύ θα πήγαινε από έμφραγμα με τόσο λίπος!
Στατιστικά κατά γράφονται ως τα πιο αργοπορημενα που έχω δει ποτέ και τα πιο νεαρά. Η φάση θα ταίριαζε και στο όλα χάνονται κι όλα παιρνονται
Έλεγα να ρίξω περιποίηση στο όπλο τώρα αλλά δεν κρατιέμαι να μην βγω... μάστορα αναμενε με το εαρινο εξάμηνο, κατάλαβες!!![]()
Ρε συ του λέω αν δεν το σκοτωνες εσύ θα πήγαινε από έμφραγμα με τόσο λίπος!
Ηλικιακά ήταν τα μικρότερα τρυγόνια που είχα δει ποτέ μου, απολύτως γκρίζα χωρίς το παραμικρό διακριτικό πάνω τους.
Ο καλύτερος είναι.δοκιμασμενοΚαλος συνδιασμος baikal με gemini
ειδα Ευριπίδη έχει πολλά βιντεακια ο τύπος να δεις τι κάνει στα παπάκια με το kicks βιδωμένοΟ καλύτερος είναι.δοκιμασμενο![]()