Κατευθείαν από Τζουμέρκα!![]()
Θέλω να τ' ακούω ,να τ΄ακούω να το λες....
Κατευθείαν από Τζουμέρκα!![]()
στάμπαρα ένα χωραφάκι που έπαιζαν μερικά πουλιά.
![]()
Σε λαθος τοπο ζω...
Σήμερα στο εκπαιδευτικό για ορτύκια, στάμπαρα ένα χωραφάκι που έπαιζαν μερικά πουλιά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα τρυγόνια έπιαναν τα δέντρα και μετά βουτούσαν για λίγο στα ηλιόσπορα και έπειτα πάλι στα δέντρα. Σαν άπειρος που είμαι με το συγκεκριμένο θήραμα, έβγαλα φωτό από τον χωματόδρομο το χωράφι για να μου προτείνετε πού να κάτσω αν αποφασίσω να κυνηγήσω εκεί.
![]()
Δυστυχώς η εμπειρία μου με τα τρυγόνια δεν έχει να κάνει ηλιόσπορα οπότε δεν έχω να σε προτείνω κάτι. Εγώ πάντως θα καθόμουν ή στην μέση ή σε μια γωνιά!Δεν βλέπω κάποια πρόταση και ανησυχώ.... .xm.
Δεν βλέπω κάποια πρόταση και ανησυχώ.... .xm.
Καταστρωνουμε ηδη σχεδιο πως θα τα κυνηγησουμε εμεις σε αυτο το χωραφι γιαυτο δε σου λεμε τιποτα ακομα.![]()
Επειδή θα βρεις και καμμια εικοσαρια άλλους το πρωί, μην ανησυχείς δεν θα βρεις θέση.Σήμερα στο εκπαιδευτικό για ορτύκια, στάμπαρα ένα χωραφάκι που έπαιζαν μερικά πουλιά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα τρυγόνια έπιαναν τα δέντρα και μετά βουτούσαν για λίγο στα ηλιόσπορα και έπειτα πάλι στα δέντρα. Σαν άπειρος που είμαι με το συγκεκριμένο θήραμα, έβγαλα φωτό από τον χωματόδρομο το χωράφι για να μου προτείνεται πού να κάτσω αν αποφασίσω να κυνηγήσω εκεί.
![]()
Χρήστο σήμερα χάζευα ένα βιβλίο που μου έκανε δώρο ο γιος μου με πανεμορφες φωτο από τα μέρη σας.Δεν βλέπω κάποια πρόταση και ανησυχώ.... .xm.
'Όχι Γιάννη. Δεν το έχω υπόψη μου...Χρήστο σήμερα χάζευα ένα βιβλίο που μου έκανε δώρο ο γιος μου με πανεμορφες φωτο από τα μέρη σας.
ΘΡΑΚΗ: χρώματα και αποχρώσεις.,του Δεσυλλα. Το έχεις δει;
τα πουλιά τα έχεις παρακολουθήσει καθόλου να δεις συμπεριφορές ;
Επειδή θα βρεις και καμμια εικοσαρια άλλους το πρωί, μην ανησυχείς δεν θα βρεις θέση.
Άντε για σιγουριά στα ορτυκάκια.
Τρυγονια ειναι, αλλα αν μου πεις που ειναι Χρηστο στα βγαζω κ δεκαοχτουρες...Σε λαθος τοπο ζω...
Εδω καθε μερα χαλαει ο καιρος κ ψιλοβρεχει... Πολυ λιγα τα πουλια αλλα καποιοι που θα βγουν για το καλο ισως να χαμογελασουν την πρωτη μερα με ενα σωρο τοπικες μετακινησεις...![]()