να μπαινουν απο τη θαλασσα κ να καρφωνουν στις πλαγιες
Στα νότια Γιάννη κανόνισε από 1η Τρύγου και μετάΚαλημέρα. Πήγα σήμερα με την σεττετινα τη βόλτα μας. Οι συνάδελφοι κυνηγοί ήταν περισσότεροι από τα τρυγόνια. Είδα μόνο 5 τρυγόνια το πρωι και μετά στη βόλτα κανένα. Προφανώς οι μπόρες μεσοβδόμαδα τα μετακινησαν. Σε τηλεφωνική εποικηνωνια με φίλο από νότια, μου είπε ότι εκεί ακόμα έχει αρκετά πουλιά. Στην πρόσκληση να πάω εκει, αφού πρώτα τον ευχαριστησα, αρνήθηκα ευγενικά γιατί λόγω δουλειάς θα καθησω μέχρι τις 9:00 το αργότερο. Στο χωριό θα πάω και ότι γίνει, εξάλλου το ταξείδι μετράει όχι ο προορισμός![]()
Το ξέρω Σπύρο αλλά μόνο μια Κυριακή που έχω λόγω δουλειάς την αφιερωνω στην σεττετινα το πρωι να τη βγαζω τη βόλτα της και μετά στην οικογένεια. Εξάλλου από τα λεγόμενα γνωστών τα τελευταία χρόνια οι μέρες που θα περάσουν πουλιά είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριοιυ και αυτά λιγοστά πουλιά. Καμία σχέση με τα περάσματα που έβλεπα πιτσιρικάς όταν πήγαιναν με τους μεγαλύτερους. Το τρυγόνι στα περάσματα είναι γι'αυτους που έχουν χρόνο και θέλει κάθε μέρα. Εξάλλου ή λατρεία μου είναι οι βασίλισσεςΣτα νότια Γιάννη κανόνισε από 1η Τρύγου και μετά, αν και εχουν χαλάσει τα παραδοσιακά καρτέρια και ΄κει έχει άλλη χάρη το περασματιάρικο.
Ακριβώς έτσι ειναι Γιάννη, λαχείο πλέον, αλλά μου φτάνει να πετύχω ένα πρωϊνο να τα δώ να μπαίνουν μπουλουκάκια ψηλα, έστω και λιγα, έτσι να πώ και του χρόνου, γιαυτό αφιερώνω κάθε χρόνο καμιά 10άρια μέρες από την άδεια μου, αρχές Σεπτέμβρη, να βρεθώ στα πάτρια εδάφη. Η ξυλόκοτα έχει άλλη χάρη, αλλα άν σκεφτείς και αυτή, τα τελευταία χρόνια στο νησί πόσα καλά μπασίματα κάνει? απλά αν μπουν και δεν τις ξεκληρίσουν στα περάσματα, μένουν περισσότερο.Το ξέρω Σπύρο αλλά μόνο μια Κυριακή που έχω λόγω δουλειάς την αφιερωνω στην σεττετινα το πρωι να τη βγαζω τη βόλτα της και μετά στην οικογένεια. Εξάλλου από τα λεγόμενα γνωστών τα τελευταία χρόνια οι μέρες που θα περάσουν πουλιά είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριοιυ και αυτά λιγοστά πουλιά. Καμία σχέση με τα περάσματα που έβλεπα πιτσιρικάς όταν πήγαιναν με τους μεγαλύτερους. Το τρυγόνι στα περάσματα είναι γι'αυτους που έχουν χρόνο και θέλει κάθε μέρα. Εξάλλου ή λατρεία μου είναι οι βασίλισσες![]()
Ο καιρός της έναρξης δείχνει πολύ άστατος στη Β.Ελλάδα...κάποιοι θα γελάσουν και κάποιοι θα κλάψουν...
Ας ελπίσουμε ότι οι περισσότεροι θα είμαστε στους πρώτους !!!!![]()
Έτσι λέμε Δημήτρη , πρώτα ο Θεός ... Οι τελευταίες αναγνωριστικές βόλτες φίλων επάνω, πριν 3-4 μέρες , έδειξαν οτι υπάρχουν πουλάκια... Τώρα τι έμεινε και τι θα μείνει με τα αστραπόβροντα που ρίχνει κάθε μέρα, θα δούμε ...Μένιο ετοιμάζεσαι για επάνω μαζί με τον πατριώτη ;
χαχααχαχαχα.....λιγα πηρατε μαζι σας.....Καλησπέρα σε όλους.
Όλα είναι έτοιμα.
Άδειες,ρούχα,όπλα φυσίγγια...τα πάντα.
Αύριο φεύγουμε με τον πατέρα μου στο χωριό.
Το μόνο κακό είναι ότι το χωριό μου έχει ακουστεί πολύ στον τύπο και στο Internet και φοβάμαι ότι θα έχει πολύ κόσμο.
Βέβαια έχουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις.
Θα δείξει...
Τι λέτε θα μου φτάσουν.....buy buy.
Καλησπέρα σε όλους.
Όλα είναι έτοιμα.
Το μόνο κακό είναι ότι το χωριό μου έχει ακουστεί πολύ στον τύπο και στο Internet και φοβάμαι ότι θα έχει πολύ κόσμο.
Θα δείξε.Τι λέτε θα μου φτάσουν.....buy buy.
Γερακαρού λέγετε το χωριό μου Δημήτρη.Ποιό είναι το χωριό Γιώργο ;
Καλησπέρα σε όλους.
Όλα είναι έτοιμα.
Θα δείξει...
Τι λέτε θα μου φτάσουν.....buy buy.