ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Είσαι μια χαρά τότε. εγώ από briley έχω πολύ θετική εμπειρία και ειδικά το LM. καλοτουφεκο με το καλό όταν έρθει πιστεύω έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή.
Σε ευχαριστώ ,και γω το ίδιο τα χω πάρει σε όλα τα όπλα που έχω και είμαι ευχαριστημένος το LM το χρησιμοποίησα σε πέρδικα, τσίχλα και μου άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο σε κοντινές όσο και σε μακρινές αποστάσεις, και με το diffusion είχα καλά αποτελέσματα δεν έχω παράπονο και κρατάει την τουφεκια του για αρκετά μέτρα.
 
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο παραγωγός των BRAIN Chokes για τα οποία έχει γίνει αρκετός λόγος στις σελίδες αυτου του forum. Να αρχίσω με την πληροφορία πως (επιτέλους) το site της Εταιρείας μας είναι έτοιμο (www.brainchokes.com) και περιμένει όποιον θέλει πλήρεις πληροφορίες να το επισκεφθεί. Να πω επίσης πως έχουμε πλέον και ενότητα στην κατηγορία 'Επαγγελματίες" για όποιον θέλει να διαβάζει όλα τα σχετικά σχόλια κλπ.
 
καλησπερα, εχω 2 ερωτησεις , εχω ενα τσοκ CARLSONS SKEET MOBILE BENELLI , ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 3 ΑΣΤΡΑ ΤΣΟΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Σημερινή δοκιμή με BRAIN TM 30+ μέτρα με Α1- 32γρ κατόπιν με το πέρας ακολούθησαν και τρεις τσιχλιτσες που επιβεβαίωσαν τα ανωτέρω
n35aus.jpg
[/IMG]
n35aus.jpg
[/IMG]
n35aus.jpg
 
Διαβασα λιγο τη σελιδα του Σωτηροπουλου,στο θεμα των τσοκ φρενων,και ως μπρος τα συμβατικα τσοκ και σε διακεννα και σε ατρακτο διαφερουν,αλλα και το ψιλο σκαι και ιδιαιτερα τα φυσσιγκια εμποριου βελτιωνουν.Το σιγουρο ειναι αλλαζουν τη τουφεκια ως μπρος τα συμβατικα τσοκ μπρος το καλυτερο σε ορισμενους τομεις,μια τουφεκια με ισομερη κατανομη και χωρις διακεννα προτιμειται.Αλλα ειναι ενδιαφερον να την δεις και περα απο της 40 γιαρδες τι κανει σε διακεννα,και αν κερδιζει και εκει γιατι 6/10 π.χ εχουν να δωσουν κιαλλα μετρα.Και πολυ ενδιαφερων και το 14/10,απλα ουαου,100% με συμβατικο φυσσιγκι στις 40 γιαρδες με 14/10,ειναι μεγαλη δουλεια, σε ανοιχτο βαλτο σε ημερισιο κυνηγι,π.χ και χωρις τη χρηση βελτιωμενων φυσσιγκιων.
 
καλησπερα, εχω 2 ερωτησεις , εχω ενα τσοκ CARLSONS SKEET MOBILE BENELLI , ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 3 ΑΣΤΡΑ ΤΣΟΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγαπητέ ΒΙΚ,
Τα τσοκ SKEET είναι δύο εθδών. Το πρώτο είναι αυτό που χρησιμοποιούν Αμερικάνοι και Άγγλοι στην δική τους μορφή του αθλήματος, όπου τα πιάτα φεύγουν με πολύ μικρότερη ταχύτητα και οι ντουμπλέδες είναι πολύ λιγότεροι (άσε που έχεις το δικαίωμα να είσαι επωμισμένος όταν καλείς το πιάτο). Τα τσοκ αυτά είναι κάτι μεταξύ κυλίνδρου και βελτιωμένου κυλίνδρου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το Cαrlson's που έχεις με σύσφιγξη ελάχιστα πάνω από 1/10 χιλ., ενώ το 3 άστρα (μάλλον εννοείς το Modified?) έχει 5/10 χιλ. Επειδή όμως τα Carlson's είναι και αυτό απλής συμβατικής σχεδίασης (κωνικό-παράλληλο) θα πρέπει να υπολογίσεις τα παραπάνω που σου είπα βάσει του αυλού της κάννης σου, οι κάννες της Benelli με mobil βγαίνουν με αυλούς 18,5 , 18,3 και 18,3 (το τελευταίο είναι και η συχνότερη περίπτωση). Το άλλο είδος SKEET τσοκ είναι των Ευρωπαίων κατασκευαστών για το Ολυμπιακό ή ISSF SKEEΤ (πολύ πιό δύσκιλο και τεχνικό) ,με τα τσοκ να έχουν αρνητική σύσφιγξη, πχ το SKEET Beretta mobile είναι φαρδύτερο από τον αυλο (το λέει SB = Skeet Beretta)
 
Back
Top