Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποσα γρ ανεβενη με sp3 magnum???? Και βεληνεκες περηπου??? Προταρης θαμε μαυτο .sarcastic. κανενα μινα πηστευο.μετα θα τουχο βγαλη τα ματια.yel..sarcastic..sarcastic.
Θα ψαχτω λιγο φιλε και θα σου πω..γεμιζα για ενα φιλο 36αρια και εχω κρατημενες συνταγες..ακομα και για 2βολα 3βολα κλπ

Ποσα γρ ανεβενη με sp3 magnum???? Και βεληνεκες περηπου??? Προταρης θαμε μαυτο .sarcastic. κανενα μινα πηστευο.μετα θα τουχο βγαλη τα ματια.yel..sarcastic..sarcastic.
Μέχρι 21 γρ. (3/4 της ουγγιάς) το έχουν πάει οι αμερικάνοι, απ'ότι έχω διαβάσει. Με πολύ μικρού όγκου και πολύ βραδύκαυστες αμερικάνικες πυρίτιδες.
Και η Sp3 μικρού όγκου είναι, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ... σίγουρα 19 γρ. πάει. Ίσως και 20 ...
Θα το βρεις εσύ, και σε λιγότερο από μήνα, δεν αμφιβάλλω !!!! .sarcastic..my man.

Ψαρεψα αυτα για μπουσουλα.αλα sipe στα 22γρ μασουρι δυναμιτη μου φενετε .hair.
Χμμμ ... 22 γρ σκάγια και μάλιστα σε κάλυκα 63,5 χιλ. (όχι μάγκνουμ), αμφιβάλλω αν τα χωράει, ακόμη και με μόλις 4 χιλιοστά τάπα, όπως γράφει ...
Αλλά κι αν ακόμη τα χωράει, με δόση 0,32 γρ. Sipe μην περιμένεις καμιά ταχύτητα πάνω από 200 μ/δ !!!! .yel.

Μήπως τα λες κάπως ανάποδα ;;; για ρέλι θέλει ψηλό βύσμα, όχι 20-22 !!! Στο αστέρι παίρνει συνήθως 24άρι. Εγώ τη γέμιζα με Ζ2Μ-24, όπως και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (VELOCITY 28gr). Για ρέλι δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με ένα 26-27 mm (ίσως Spark, ή Β&Ρ Τ2, ή Θώδη 27 κλπ) πιστεύω θα είναι ΟΚ.
Σε 70ρηδες αφρεζαριστους για ρελι πανε ψηλα βυσματα*.Οταν κοβουμε τους καλυκες για
να φυγει η φρεζα αρχιζει το κυνηγι του κοντου συγκεντρωτηρα.Οπως εχω ξαναπει για
αστερι πρεπει να ξερεις 10 πραγματα και για ρελι 100....
*Μιλαω για γομωσεις 30-34.

*Και λεω 100 για να μπορεσει καποιος να εχει τις συγκεντρωσεις του αστεριου σε ρελιαστο:)

Η Ιδιογομωση ειναι αβυσσος....υπαρχει ''αρχη''....τελος δεν εχει. Το θεμα ειναι να το ψαχνεις....ιδιογομωση
χωρις δοκιμες δεν νοειται....Σωστα τα λες....ρελιαστο στα 34 γραμμαρια την τρωει το θηραμα.... λαγος - φασσα
και δεν ξερει απο που του ηρθε....αρκει να εχεις γνωσεις και να ξερεις τι κανεις!!! ;):)

Εγώ χρησιμοποιώ aquila 22 Θώδη 24.και ήθελα να πάω σε ρελι.
Μήπως χρειάζεται να ανέβουμε σε συγκεντρωτηρα 5 mm?
Το σκεπτικό είναι αφού στο αστέρι αφήνουμε ελεύθερο χώρο 11mm και στο ρελι 6mm λογικά για να Βγει η ογκομετρια πάμε σε ψηλότερο βισμα.

Δεν ειναι τιποτα....Εκανα ενα διαλειμμα για καφε και περασε μια
φασσα απο το μυαλο μου.Πηγα και εβγαλα απο το συρταρι ενα
αντιαεροπορικο φυσιγγι μπας και με αφησει ησυχο .sarcastic..sarcastic.

Εγώ χρησιμοποιώ aquila 22 Θώδη 24.και ήθελα να πάω σε ρελι.
Μήπως χρειάζεται να ανέβουμε σε συγκεντρωτηρα 5 mm?
Το σκεπτικό είναι αφού στο αστέρι αφήνουμε ελεύθερο χώρο 11mm και στο ρελι 6mm λογικά για να Βγει η ογκομετρια πάμε σε ψηλότερο βισμα.

Θα κανονισεις ο κενος χωρος που θα εχεις να ειναι 5,5 - 6 χιλιοστα....βαλε οποιο βυσμα σου δωσει αυτον τον κενο
χωρο Γρηγορη.

Status
Not open for further replies.
Back