Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει γεμίσει κάποιος csb5 σε ρελι;
Σε κάλυκα 12/70.? Βασικά το συγκεντρωτηρα ήθελα να βρω για να παραγγείλω να μην φορτωθω υλικά τα οποία θα πάνε χαμένα.
Αν δν κάνεις τις δοκιμές σου Γρηγόρη δν βγάζεις άκρη. :)
Η csb5 είναι μεγάλου όγκου άρα θα χρειαστείς σχετικά "χαμηλό" βύσμα για το ρέλι....δν έχω γεμίσει με ισπανικές αλλά υπολόγισε 2-3mm ψηλότερο βύσμα απ'ότι στο αστεροειδές κλείσιμο....ίσως θα χρειαστείς βύσμα με ύψος από 20-22.....θα μας πουν κ τα παιδιά!!

Έχει γεμίσει κάποιος csb5 σε ρελι;
Σε κάλυκα 12/70.? Βασικά το συγκεντρωτηρα ήθελα να βρω για να παραγγείλω να μην φορτωθω υλικά τα οποία θα πάνε χαμένα.
Αν είναι 12/68.40 αφρεζάριστο (προυπόθεση για ρέλι) 1.48-1.50 Χ28 με 27άρι βύσμα πιστεύω .

Καλημέρα παιδιά, αν κάποιος ξέρει, σε αντικατάσταση του Buffer άκουσα ότι χρησιμοποιούν αλεύρι βρώμης. Πρόκειται για το ίδιο αλεύρι που βρίσκουμε στα καταστήματα?

Οχι δεν ειναι φαριν απ....η αλευρι για ολες τις χρησεις. Θα ζητησεις αλευρι ΒΡΩΜΗΣ μονο αυτο κανει για
βαλεις στα σκαγια. Μπορεις να φτιαξεις και μονος σου αλεθοντας νυφαδες βρωμης...και καλο κοσκινισμα.

Αν δν κάνεις τις δοκιμές σου Γρηγόρη δν βγάζεις άκρη. :)
Η csb5 είναι μεγάλου όγκου άρα θα χρειαστείς σχετικά "χαμηλό" βύσμα για το ρέλι....δν έχω γεμίσει με ισπανικές αλλά υπολόγισε 2-3mm ψηλότερο βύσμα απ'ότι στο αστεροειδές κλείσιμο....ίσως θα χρειαστείς βύσμα με ύψος από 20-22.....θα μας πουν κ τα παιδιά!!
Μήπως τα λες κάπως ανάποδα ;;; για ρέλι θέλει ψηλό βύσμα, όχι 20-22 !!! Στο αστέρι παίρνει συνήθως 24άρι. Εγώ τη γέμιζα με Ζ2Μ-24, όπως και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (VELOCITY 28gr). Για ρέλι δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με ένα 26-27 mm (ίσως Spark, ή Β&Ρ Τ2, ή Θώδη 27 κλπ) πιστεύω θα είναι ΟΚ.

Γιατι να μην τα κανει φιλε αυτα τα σκοτωματα;ιδιο νουμερο σκαγια απλα σε λιγοτερη ποσοτητα..αν εισαι κεντρο ανετα θα πεσει
Ποσα γρ ανεβενη με sp3 magnum???? Και βεληνεκες περηπου??? Προταρης θαμε μαυτο .sarcastic. κανενα μινα πηστευο.μετα θα τουχο βγαλη τα ματια.yel..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back