Για μενα το πιο κορυφεο κιαθιο στα 22χηλ.κρημα που τον βγαζη μονο 22Γιάννη η άποψη σου για τον Ηλιόπουλο!!!!
Για μενα το πιο κορυφεο κιαθιο στα 22χηλ.κρημα που τον βγαζη μονο 22Γιάννη η άποψη σου για τον Ηλιόπουλο!!!!
Αν δν κάνεις τις δοκιμές σου Γρηγόρη δν βγάζεις άκρη.Έχει γεμίσει κάποιος csb5 σε ρελι;
Σε κάλυκα 12/70.? Βασικά το συγκεντρωτηρα ήθελα να βρω για να παραγγείλω να μην φορτωθω υλικά τα οποία θα πάνε χαμένα.
Μόνο εγω τον βλέπω πολύ πατημένο;;;;
Αν είναι 12/68.40 αφρεζάριστο (προυπόθεση για ρέλι) 1.48-1.50 Χ28 με 27άρι βύσμα πιστεύω .Έχει γεμίσει κάποιος csb5 σε ρελι;
Σε κάλυκα 12/70.? Βασικά το συγκεντρωτηρα ήθελα να βρω για να παραγγείλω να μην φορτωθω υλικά τα οποία θα πάνε χαμένα.
Μόνο εγω τον βλέπω πολύ πατημένο;;;;
Οχη οντος ειναι.δοκιμαστικο ειναι.θελει στα 58 πατιμαΜόνο εγω τον βλέπω πολύ πατημένο;;;;
Λογο του 615Και γω πατημενο τον βλεπω....οχι απλα πατημενο...τον ''εστιψε''.....αλλα θα εχει τους λογους του....δεν ειναι
ασχετος ο Γιαννης !!!![]()
![]()
Καλημέρα παιδιά, αν κάποιος ξέρει, σε αντικατάσταση του Buffer άκουσα ότι χρησιμοποιούν αλεύρι βρώμης. Πρόκειται για το ίδιο αλεύρι που βρίσκουμε στα καταστήματα?
Ειπαμε λιγα γραμμαρια αλλα εσυ το τερματισες..για νολογα μουτζαχεντιν τι εργαλειο θα παρεις;Πρεπει να φορτοσο ληγα τωρα.μιας και θα παρο και 1 call36 να πεξο και με αυτο ληγο
Λεο ενα baikal για αρχη να δο τη λεει σαν διαμετριμα.μπαρουτες sp3 mg2Ειπαμε λιγα γραμμαρια αλλα εσυ το τερματισες..για νολογα μουτζαχεντιν τι εργαλειο θα παρεις;
Μήπως τα λες κάπως ανάποδα ;;; για ρέλι θέλει ψηλό βύσμα, όχι 20-22 !!! Στο αστέρι παίρνει συνήθως 24άρι. Εγώ τη γέμιζα με Ζ2Μ-24, όπως και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (VELOCITY 28gr). Για ρέλι δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με ένα 26-27 mm (ίσως Spark, ή Β&Ρ Τ2, ή Θώδη 27 κλπ) πιστεύω θα είναι ΟΚ.Αν δν κάνεις τις δοκιμές σου Γρηγόρη δν βγάζεις άκρη.
Η csb5 είναι μεγάλου όγκου άρα θα χρειαστείς σχετικά "χαμηλό" βύσμα για το ρέλι....δν έχω γεμίσει με ισπανικές αλλά υπολόγισε 2-3mm ψηλότερο βύσμα απ'ότι στο αστεροειδές κλείσιμο....ίσως θα χρειαστείς βύσμα με ύψος από 20-22.....θα μας πουν κ τα παιδιά!!
Ωραια επιλογη σε πυριτιδες..ειδικα η sp3 θα ναι μανουλα..παρε και ενα βιντεακι να δεις ο ιταλος τι κανειςΛεο ενα baikal για αρχη να δο τη λεει σαν διαμετριμα.μπαρουτες sp3 mg2
Κιτα να δεις το 36ρη σκοτωματαΩραια επιλογη σε πυριτιδες..ειδικα η sp3 θα ναι μανουλα..παρε και ενα βιντεακι να δεις ο ιταλος τι κανεις
Γιατι να μην τα κανει φιλε αυτα τα σκοτωματα;ιδιο νουμερο σκαγια απλα σε λιγοτερη ποσοτητα..αν εισαι κεντρο ανετα θα πεσειΚιτα να δεις το 36ρη σκοτωματακαι σε φασσα κιολας
Ποσα γρ ανεβενη με sp3 magnum???? Και βεληνεκες περηπου??? Προταρης θαμε μαυτοΓιατι να μην τα κανει φιλε αυτα τα σκοτωματα;ιδιο νουμερο σκαγια απλα σε λιγοτερη ποσοτητα..αν εισαι κεντρο ανετα θα πεσει