Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ξερω αφτο αλλα στην πραξη βλέπω το αντίθετο πραγμα

Συγνωμη που στο λεω.....αλλα δεν τις ξερεις....δεν ειναι κακο να μην τις ξερεις....αν προσπαθησεις θα
τις μαθεις....εαν δεν θελεις....βολεψου με την ΜΒ32. Δεν εχω κατι αλλο να σου...
Μαλλον εχω για σε βοηθησω....χτυπα με σφυρακι τα σκαγια,,,,να τα κανεις σαν φακες...θα εχεις
καλυτερη διασπορα με την ΜΒ32.
Καλη επιτυχια!!!

Συγνωμη που στο λεω.....αλλα δεν τις ξερεις....δεν ειναι κακο να μην τις ξερεις....αν προσπαθησεις θα
τις μαθεις....εαν δεν θελεις....βολεψου με την ΜΒ32. Δεν εχω κατι αλλο να σου...
Μαλλον εχω για σε βοηθησω....χτυπα με σφυρακι τα σκαγια,,,,να τα κανεις σαν φακες...θα εχεις
Καλη επιτυχια!!!
Με βαριοπουλα?? η σφηρι???

Με βαριοπουλα?? η σφηρι???

Κουζουλε....τι να πω ?? Πως να πετυχει διασπορα ?? Εαν τα μισα σκαγια της γομωσης τα κανει φακές
και τα βαλει στο κατω μερος του ποτηριου....και υπολοιπα απο πανω....θα εχει διασπορα !!! ;)

Κουζουλε....τι να πω ?? Πως να πετυχει διασπορα ?? Εαν τα μισα σκαγια της γομωσης τα κανει φακές
και τα βαλει στο κατω μερος του ποτηριου....και υπολοιπα απο πανω....θα εχει διασπορα !!! ;)
Φακές κατω και ρηζι πανό.φτιαχνης ένα γαμάτο φακοριζο

ΟΧΙ κανεις ΛΑΘΟΣ Γιαννη μου!!!! Οι διβασικες μονο του υψους ειναι....πάτος γινονται μονο οταν δεν της
ξερεις , φιλε. Οι διβασικες θελουν πολυ υπομονη και μερακι.....ειναι ναζιαρες κοπελες....αν τις βρεις...σου
κανουν ΟΛΑ τα κεφια !!!!! :)
Δεν ξερω νικο ειμενα Βασικα δεν μου αρεσαν στα σκοτωματα τωρα ο καθενας οτι θέλει ολλα καλα

Και με 686 δυνατό είναι πολυ βλέπω γεια 615

Καλη επιτυχια!!!
Γεια αφτο ρωτάμε εαν είναι να κοροϊδεύουν των Κόσμο δεν περάζει δεν έγινε και τπτ υπάρχουν Και αλου πορτοκαλιές που κανουν πορτοκαλια

Γεια αφτο ρωτάμε εαν είναι να κοροϊδεύουν των Κόσμο δεν περάζει δεν έγινε και τπτ υπάρχουν Και αλου πορτοκαλιές που κανουν πορτοκαλια
Αμα θες διασπορα με ΜΒ32 ενας τροπος υπαρχει.Παιρνεις εναν καλυκα διαφανο Τ5,ΜΒ32,Θωδη ελικοειδη (κοκκινο)
βαζεις επιμεταλλωμενα σκαγια και κλεινεις αστερι.Καπου εχει παρει το ματι μου μια φωτο,αμα την βρω θα την ανεβασω.

Καλημερα Γιαννη!!! Ακου φιλε μου....που διεκρινες κορο'ι'δια στα γραπτα μου ?? Εαν θεωρεις αυτο που
εγραψα για το σφυρακι και τις φακες....κορο'ι'δια....κανεις λαθος....το εχω εφαρμοσει και ''δουλευει''...
ΜΗΝ χρεωνεις τις αδυναμιες σου και τα ''κενα'' που εχεις στην ιδιογομωση σε αλλους λεγοντας οτι σε
κορο'ι'δευουν. Και βεβαια υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες....προσεξε ομως μηπως και τα πορτοκαλια
ειναι ξυνα!!!!
Ολοι προσπαθουμε να σε βοηθησουμε.....και εσυ εβγαλες ''κεντρι''.... μαλλον εισαι λαθος φιλε μου!!!! :(

Δεν ειπα κατι τετοιο ειπα οταν ρωταμαι ρωταμαι να μάθουμε πρεπει να Μηλαμαι σωστα η ερώτηση ηταν γεια να δούμε τί μπορούμε να φτιάξουμε γεια διασποράς και αντι να πούμε των αλλο να καταλαβε αρχισαν η κοροϊδία αφτο είναι τό θεμα δεν εχω πρόβλημα με κανεναν είναι η απάντηση ερονιας και μηλάω γενικά

Δεν ειπα κατι τετοιο ειπα οταν ρωταμαι ρωταμαι να μάθουμε πρεπει να Μηλαμαι σωστα η ερώτηση ηταν γεια να δούμε τί μπορούμε να φτιάξουμε γεια διασποράς και αντι να πούμε των αλλο να καταλαβε αρχισαν η κοροϊδία αφτο είναι τό θεμα δεν εχω πρόβλημα με κανεναν είναι η απάντηση ερονιας και μηλάω γενικά
Γιάννη στα διασποράς μπορουμε να βάλουμε σκάγια φακες για πιο άμεσο κ μεγάλο άνοιγμα, οτι δεν είναι σφαιρικό εκτρεπεται, στην Γαλλία ειναι πολυ γνωστά φυσίγγια με τέτοια σκάγια, παλια τα έφτιαχνα με το γουδι που είχαμε στο σπίτι

Status
Not open for further replies.
Back