Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενω η φαρινα απ ειναι καλυτερη?

Βρε συ....δεν μπορω να σε ''παλεψω''....Για κουλουρακια μια χαρα ειναι.....αλλα μεσα σε φυσεκι...αν παρει
και υγρασια και μουλαρωσει....με το μπαμ....οποιος το ριξει....να εχει την παναγιά διπλα του....

ΥΓ. Εφοσον τα ξερεις.... γιατι τα λες ??? Δωσε και καμια συνταγη για κουλουρακια να κανουμε
''παιχνιδι''..... .big smile.

1.60 παίζω τα τρυγόνια του Σεπτέμβρη με 686 ρε... .big smile. ...πάντος με 1.60 κ 686 δν θα πήγαινα στο βάλτο....
Καλημέρα Κώστα ! Στο κυνήγι δεν το έχω δοκιμάσει........ Πάντως στον πίνακα η sipe στο 1,60x34 aguila 22 No6 στα 36,5 μέτρα με τις σημερινές θερμοκρασίες δίνει σχεδόν 60% με 3* τσοκ και 70% με 1* ! Ταχύτητα 420 m/sec! Παρόμοια εικόνα στον πίνακα το 1,65x34 με aguila 22 αλλά με Νο 5 σκάγια....... Ταχύτητα δεν μέτρησα σε αυτό! Η άτιμη η tecna με δελεάζει.......με προκαλεί να την αγοράσω.........έβγαλε θεϊκές κατανομές με καλή συγκέντρωση (64%) πάντα στα 36,5 με 3* αλλά πολύ ομοιόμορφη χωρίς κενά ........Απλά μου πέφτει λίγο βαριά στις γομωσεις.......

Στο 1.65×33+1.2B. No6 έχω 77.5% με 2* στα 36m κ cx2000
Ψάξε το.
Αυτό το φτιάχνεις με aguila 22 και αλεύρι βρώμης????? Όσο για το cx2000 σε κάποια Σέταπ με sipe μου δίνει μεγαλύτερη συγκέντρωση........δεν ξέρω από bar τι γίνεται με 1,65 και cx2000....... μήπως ανεβαίνουν πολύ?????

Αυτό το φτιάχνεις με aguila 22 και αλεύρι βρώμης????? Όσο για το cx2000 σε κάποια Σέταπ με sipe μου δίνει μεγαλύτερη συγκέντρωση........δεν ξέρω από bar τι γίνεται με 1,65 και cx2000....... μήπως ανεβαίνουν πολύ?????
Είσαι μέσα σε ασφαλή πλαισια, το 2000 έχει σχεδόν την ισχυ του 686 , ελαχιστα μεγαλυτερη, δουλευεις το πιο ασταθές
καψουλι που είναι το 616 κ φοβάσαι το πλεον σταθερό το 2000 ;;

Είσαι μέσα σε ασφαλή πλαισια, το 2000 έχει σχεδόν την ισχυ του 686 , ελαχιστα μεγαλυτερη, δουλευεις το πιο ασταθές
καψουλι που είναι το 616 κ φοβάσαι το πλεον σταθερό το 2000 ;;
Ευχαριστώ Δημήτρη! Να σου πω τι παρατήρησα! Με τη βοήθεια του φίλου Dimys από το φόρουμ που έφερε χρονογράφο είδα ότι όλα τα setup που γέμισα με Α1 ,sipe και C7 είχα πάντα μεγαλύτερη ταχύτητα 5-10 το δευτερόλεπτο στο cx2000 έναντι του 616!

Αυτό το φτιάχνεις με aguila 22 και αλεύρι βρώμης?????
Δν θυμάμαι 100%....θα σου πω με σιγουριά όταν κοιτάξω.
Συνήθως buffer βάζω.....αλεύρι βάζω ΜΟΝΟ όταν το βύσμα που θέλω να βάλω, έχει διαφυγή buffer κ δν μπορεί να το συγκρατήσει... ;)

Το 1,65χ34 -Ν6 με aguilla22 εχει κενο χωρο 10,5 χιλιοστα
Το 1,65χ33 +1,2 αλευρι-Ν6 με aguilla22 εχει κενο χωρο 11,4 χιλιοστα.
Το δευτερο σεταπ ειναι ποιο ισορροπημενο απο θεμα ογκομετριας...γι 'αυτο και ο Κωστής εχει
μεγαλυτερες συγκεντρωσεις....χωρις να υστερει σε διατρηση.....θα του εβαζα 686 και CX2000
στους μειον βαθμους. :)

Το 1,65χ34 -Ν6 με aguilla22 εχει κενο χωρο 10,5 χιλιοστα
Το 1,65χ33 +1,2 αλευρι-Ν6 με aguilla22 εχει κενο χωρο 11,4 χιλιοστα.
Το δευτερο σεταπ ειναι ποιο ισορροπημενο απο θεμα ογκομετριας...γι 'αυτο και ο Κωστής εχει
μεγαλυτερες συγκεντρωσεις....χωρις να υστερει σε διατρηση.....θα του εβαζα 686 και CX2000
στους μειον βαθμους. :)
Εγκυκλοπαίδεια ζωντανή είσαι Νικόλα !!!! Εγώ παίζω μ' αυτά όλη μέρα και θα ελεγα αν με ρωτούσες περίπου 11 θα έλεγα....... Πάντως και γω συμφωνώ μαζί σου στην επιλογή του καψουλιου αν και θα το δοκιμασω όπωςτο εχει ο Κώστας! Σε ευχαριστώ!!!!
Και κάτι άλλο ,που εσύ σίγουρα λόγω εμπειριας γνωρίζεις........ Έχω παρατηρήσει ότι τα σεταπ που μου πηγαίνουν καλά γενικά ,αλλά περισσότερο ειδικά στη σιπε είναι αυτά που αφήνουν το βύσμα σχεδόν απάτητο!!!! Ισχύει????

Last edited:
Σεμνά και ταπεινά καταθέτω το set up AS που δουλεύει εξαιρετικά σε ..........υγρασία .
Για όσους φίλους ιδιογομωτές γεμίζουν ΑS
Tσιχλοφύσιγγο δοκιμασμένο πλέον .
12/67.40 AS 688 1.45 30 gr no.9 sg 19 6* 56.60 αναλόγως πάχους κάλυκα -σκληρότητας .

Ευχαριστώ Δημήτρη! Να σου πω τι παρατήρησα! Με τη βοήθεια του φίλου Dimys από το φόρουμ που έφερε χρονογράφο είδα ότι όλα τα setup που γέμισα με Α1 ,sipe και C7 είχα πάντα μεγαλύτερη ταχύτητα 5-10 το δευτερόλεπτο στο cx2000 έναντι του 616!
Συνταγή όμως με το 616 μπορεί να δώσει 150 bar πάνω η κάτω για γέλια

Σεμνά και ταπεινά καταθέτω το set up AS που δουλεύει εξαιρετικά σε ..........υγρασία .
Για όσους φίλους ιδιογομωτές γεμίζουν ΑS
Tσιχλοφύσιγγο δοκιμασμένο πλέον .
12/67.40 AS 688 1.45 30 gr no.9 sg 19 6* 56.60 αναλόγως πάχους κάλυκα -σκληρότητας .

Φοβερο σεταπ Λαμπη μου.....!!! :)

Status
Not open for further replies.
Back