Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νίκο βγάζει δόντια με δυνατό καψούλι....φαντάσου την έριξα στα 34gr με 616 silver και δουλεύει σαν αλυσοπρίονο...
(κόβει κλάρες) και δν ανοίγει, παρόλο το πάτημά που της είχα.....
Καλύτερη η διβασική στα διασποράς, διότι κάνει τν κόπο κ το έργο, ευκολότερο.

Κωστή μου το ξερω....εφοσον θελει να δοκιμασει....εμεις τι να κανουμε ??
Ας δοκιμασει.....εμεις του ειπαμε την γνωμη μας....
Ποσες φορες θα το πω.....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε!!!!! :)

Γιαννη νομιζω εαν θυμαμαι καλα ....τα εχουμε ξανα πει φιλε. 1ον η ΜΒ32 δεν κανει για διασπορας....
Πολυ καλυτερη η SIPE και η s4.
Τωρα εσυ θελεις να την δοκιμασεις......οκ....κανενα προβλημα....με ρελι ειναι καλυτερο....Εαν την δοκιμαζα
θα της εβαζα εκτος απο το CX2000 και ενα 688 καψουλι....μηπως και εβγαζε ''δοντια''..... ;)
Δεν της πολυ βλέπω σταθερή της διβασικης σήμερα μπορεί να γαμαν Κάι μετα μπορεί ακριβως το αντίθετο

Δεν της πολυ βλέπω σταθερή της διβασικης σήμερα μπορεί να γαμαν Κάι μετα μπορεί ακριβως το αντίθετο

ΟΧΙ κανεις ΛΑΘΟΣ Γιαννη μου!!!! Οι διβασικες μονο του υψους ειναι....πάτος γινονται μονο οταν δεν της
ξερεις , φιλε. Οι διβασικες θελουν πολυ υπομονη και μερακι.....ειναι ναζιαρες κοπελες....αν τις βρεις...σου
κανουν ΟΛΑ τα κεφια !!!!! :)

ΟΧΙ κανεις ΛΑΘΟΣ Γιαννη μου!!!! Οι διβασικες μονο του υψους ειναι....πάτος γινονται μονο οταν δεν της
ξερεις , φιλε. Οι διβασικες θελουν πολυ υπομονη και μερακι.....ειναι ναζιαρες κοπελες....αν τις βρεις...σου
κανουν ΟΛΑ τα κεφια !!!!! :)
Το ξερω αφτο αλλα στην πραξη βλέπω το αντίθετο πραγμα

Status
Not open for further replies.
Back