Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλησπερα τυχαινει να γνωριζει καποιος κατι παραπανω για τα συγκεκριμενα τσοκακια απο την briley, τα λεγομενα helix hunter ή τυχαινει να ειναι ενας απλος επανασχεδιασμος της σειρας helix?

01-page1HH.jpg
02-page2HH.jpg
Το έχω πάρει σε κριο plus για να φτιάξω την τουφεκιά σε vinchiοχι κυρίως για βεληνεκές όσο για κατανομή και περιφερειακά σκάγια.Μετα από δοκιμές είδα όσο και να σου φενετε παράξενο καλύτερες κατανομές είχα με ένα Κάρλσον.Το χελιξ ήταν εφάμιλλο με ένα ανακοντα μιντ . Προσωπική γνώμη υπερεκτιμημένο για τσοκ φρένου αν θες φρενατο κικς φοβερά τινάγματα στα πουλιά αλλά θέλουν εξεικιωση.Εγω προσωπικά σκέφτομαι να το πουλήσω προϊόν μάρκετινγκ καθαρά για μένα.
 
Για πες εντυπώσεις από το lf γτ είμαστε και εμείς στην πρίζα. Εξοικειωθηκες εύκολα?
παρτο και δεν θα χάσεις, πραγματικά είναι χάρος, η εξοικειώθηκα πολύ εύκολα άλλα προϋποθέτει κοντάκι στα μέτρα μας.
 
Όπως είπε και ο γιαννης pm black code decoy....μέχρι τα 40 τουλαχιστον δεν περνάει τίποτα και δουλεύει εξαιρετικά και σε ψιλά και σε χοντρά....ειδικά στην τσίχλα δεν θα βάζεις αλλο τσοκ
πάλι σε έξοδα θα μπω άλλα αργότερα,γιατί έχω σκοπό για κοντάκι τώρα.
 
παρτο και δεν θα χάσεις, πραγματικά είναι χάρος, η εξοικειώθηκα πολύ εύκολα άλλα προϋποθέτει κοντάκι στα μέτρα μας.
Κοντάκι έχω φερει στα μέτρα μου. Το θέμα μου είναι ότι έχω και το ανακοντα Long range, μήπως είναι για τα ίδια μέτρα πάνω κάτω? Μέχρι ποιες αποστάσεις σου δίνει ακαριαιες καταβολές? Στις μεσαίες αποστάσεις είναι πολυυυυ αυστηρό??
 
Να κανω ενα ερωτημα παιδες.Αγοραστηκε ενα τσοκ Black edition Ηp για την Α400 και ειδα οτι ομοιαζει μετα τσοκ της SS που ειναι τσοκ του Trulock.Υπαρχει περιπτωση η Βερεττα να δινει παραγγελια στον Trulock για τα τσοκ αυτα η τα κατασκευαζει η ιδια ;Γνωριζει κανεις;
 
ναι Παναγιώτη πολύ πιθανό όπως κάνουν και άλλες εταιρείες
Εαν ειναι Trulock και εχουν την αποδοση που εχουν με την SS τοτε πρεπει να κανουμε καλη δουλεια δεν θα παει στραφει η αγορα τους.Θα κανω συγκριτικο και θα επανελθω απο την επομενη εβδομαδα.
 
Και γω για invector plus θα ενδιαφερό
τόσους φίλους έχουμε Αμέρικα δεν μας στέλνει κανείς :rolleyes:
Εννοείται, απλά σκέψεις κάνω. Μου έχει καρφωθεί μια ιδέα. Πήρα πρόσφατα για το win δύο ανακόνδες (mid & long ) σε inv+. Το mid βγαίνει στα 7/10 στους αυλούς μου και το long αν θυμάμαι καλά 11 ή 12/10, πράγμα πολύ υπερβολικό. Πρόβλημα δεν έχω να ρίχνω και με extra full αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και λίγο ουσία. Στο σκοπευτήριο δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά στα σπασίματα από το med στο long και έλεγα μήπως το long το ανταλλάξω με κάποιο short που βγαίνει στα 3,5/10.
Από την άλλη δεν έχω τύχει σε κυνήγι να ακόμα για να δω αν προσφερει κάτι παραπάνω από το med. Σίγουρα σε χοντρό σκαγι θα είναι καλό αλλά από την άλλη για χοντρά υπάρχει....ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!
 
Back
Top