Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου για αυτό ρώτησα.
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παραγγελίες εξ αποστάσεως, λόγω κάτοικος Αθηνών, γιαυτό ρώτησα. Τις λίγες φορές που έχει τύχει να κάνω παραγγελία, μου είπαν βάλε τα λεφτά στον τάδε λογαριασμό και την επόμενη στα στέλνουμε.
 
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παραγγελίες εξ αποστάσεως, λόγω κάτοικος Αθηνών, γιαυτό ρώτησα. Τις λίγες φορές που έχει τύχει να κάνω παραγγελία, μου είπαν βάλε τα λεφτά στον τάδε λογαριασμό και την επόμενη στα στέλνουμε.
Έτσι ακριβώς έγινε και με τον Σαλαπατα. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να πληρώσεις και με την παραλαβή κάτι σαν αντικαταβολή από την μεταφορική. Αλλά πρέπει να πείσεις τον πωλητή.
 
Εμένα ο ρουμελιωτης μου είχε δώσει κ τη δυνατότητα αντικαταβολής κ την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην αποστολή με μεταφορική... Δεν ξέρω βέβαια αν συμβαίνει αυτό με όλες τις μεταφορικες η με συγκεκριμένες μιας κ πολλές φορές σε μακρινες περιοχές μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστούν κ δύο διαφορετικές εταιρίες για να φτάσει το δέμα σε μας...
Οι τιμές που ανακοίνωσε πάντως είναι εξαιρετικές...
 
Δν ξερω..Μπορει να μην εχει ενημερωμενο το site του..Οταν τον ειχα ρωτησει μου πε οτι δεν θα τα ξαναβγαλει...
Για να πουλάει τόσο, εισαγόμενο φυσιγγι η ποιότητα κατασκευής είναι του 2,5€ δέκα φορές καλύτερα να πάω στου Ρουμελιώτη ή ακόμα καλύτερα να συνηθίσω του Κενταύρου!
 
Του εξήγησα του Ρουμελιωτη ότι αν μείνω ευχαριστημένος από την όλη διαδικασία,θα πουλάει εδώ κάτι χιλιάδες φυσίγγια,καθως ψάχνονται πολλοί για φτηνό σκοπευτικο μετά και την νέα άνοδο στις τιμες τους.του είπα δεν έχω θέμα με χρόνο παράδοσης απλα να μου πει να ξέρω.π.χ. αν είναι σε ένα μήνα να μου πει σε ένα μήνα να κανονίσω την πορεία μου με φυσίγγια.οχι μου είπε 4 Απρίλη θα στείλει.παντως ο άνθρωπος φαινόταν μια χαρά και γνωστής δεν νομιζω να έχω κανένα θέμα αλλά πιστευω και τα φυσίγγια του θα μου αρέσουν..βλέποντας και κάνοντας..ο Κένταυρος πουλάει πολλα φυσίγγια Χανιά.μας εχει κερδίσει.στα τέλη της σεζόν πήγα σε ένα καρτέρι και δίπλα μου ενας έριχνε Κένταυρος sporting 9αρια..τον ρωτησα μου λέει πολύ καλό φυσιγγι και ότι ρίχνει μόνο αυτό.στο χέρι του Ρουμελιωτη και κάθε Ρουμελιωτη είναι να κερδίσει την αγορά,και αφού είναι πιο φτηνός ακόμα και από Κένταυρο τουλάχιστον στο σκοπευτήριο αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες του και βλέπουμε.
 
Και κάτι άλλο θα πω,γιατί πάντα μου άρεσει να λέω τα πράγματα οπως τα πιστευω.η πυρίτιδα που έχουν είναι η csb-6.η συγκεκριμένη έχει ειπωθεί καί έτσι ειδα και εγω όταν το έψαξα,ότι είναι για 24gr.προσωπικα δεν με χαλάει καθόλου αυτό αν τα πιατα σπάνε και στον πίνακα μου δώσει τις κατανομές του γούστου μου.οσο για την ανάκρουση δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με αυτή.δεν λέω να κλωτσάνε σαν 36gr,αλλά πως θα έχουν λίγο παραπάνω ανάκρουση δεν έχω θέμα..αν και από ότι μου είπε μια χαρά είναι στο κλώτσημα..
 
Last edited:
Εχω να πω οτι το Rio το 28 που εριξα σημερα στο σκοπευτήριο με άφησε αφωνο.εκπληκτικό φυσιγγι κοντα μακρια.ειναι οτι καλυτερο εχω βάλει στ οπλο μου.βεβαια λιγο σκληρό αλλα τρομερο.δυστυχώς ομως με 6,20 δεν θα το προτιμησω.πιστευω απ αυτα που ειδα οτι θα ειναι τρομερο και στο κυνηγι.να σημειωσω οτι ο καιρος σημερα ητανε κρύος με αρκετο αερα
 
Μια κούτα κυνηγετικά του Ρουμελιώτη που έριξα με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο!αν είναι αξιόπιστος στους χρόνους που θα στέλνει τις παραγγελίες....θεωρώ πως θα πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες φυσίγγια!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top