Σκοπευτήριο Ψαχνά Ευβοίας

Επιπλέον πληροφορούμαι ότι η ομοσπονδία αντισφαίρισης (τέννις) έβγαλε ανακοίνωση ότι επιτρέπεται το τέννις αλλα χωρίς μετακίνηση σε άλλο δήμο. Η κάθε ομοσπονδία ότι τους κατέβει. Παντως με την ισχυουσα ΚΥΑ έπρεπε να επιτρέπεται η σκοποβολή αφού και σε ανοιχτό χώρο διεξάγεται και ατομικό άθλημα ειναι, όπως ίσχυε απο την αρχη και όταν ήταν πάλι κόκκινη η Αττική. Ότι να ναι.

Για του λόγου το αληθές.
https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_30_01_2021.pdf

Με βάση αυτά που διαβάζω στις κόκκινες περιοχές έπρεπε τα σκοπευτήρια να λειτουργούν για σκοπευτές έστω εντός των ορίων του Δήμου τους. Το λέει ρητά.
Τελευταία ενημέρωση:
Με βάση την οδηγία της γγα, στις κοκκινες περιοχές, επιτρέπεται η σκοποβολή για σκοπευτές με μετακίνηση σε σκοπευτήριο εντός των ορίων των δήμων τους, τηρουμένων και των λοιπών προϋποθέσεων . Το διόρθωσε και η σκοε στη σελίδα της.
https://www.skoe.gr/index.php/grafeio-typoy/genikes-anakoinoseis/1217-30-1-8-2-2021
 
Last edited:
Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να λειτουργήσει βέβαια όταν η γενική γραμματεία αθλητισμού κάνει λόγο για αθλήματα όπως σκοποβολή κωπηλασία αναρρίχηση ιστιοπλοϊα ιππασία κλπ. Δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι άθλησης σε κάθε Δήμο ώστε να μην χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός Δήμου ο αθλητής. Οπότε οδηγούμαστε εμμέσως σε αποκλεισμό από τη δυνατότητα άθλησης για αυτά τα αθλήματα, των αθλητών που δεν έχουν τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις στο Δήμο τους...
 
Ωραιο το βιντεακι, ευχαριστουμε.

Στον λαγο που φαινεται να φευγει, επιασα τον εαυτο μου να λεει "Ριξτου ριξτου, τι περιμενεις;" .sarcastic.
Είναι ΠΟΛΥ αργό το βίντεο και σε ξεγελάει.
Είδες το άμοιγμα της του φεκιάς εκεί που τον χάνω?
Δεν είναι πάνω από 5 μέτρα.Μιλάμε για πολύ κωλόπιατο!Ασε που το έχει και πρώτο στην πούλα για να σου σπάσει το ηθικό...
 
Είναι ΠΟΛΥ αργό το βίντεο και σε ξεγελάει.
Είδες το άμοιγμα της του φεκιάς εκεί που τον χάνω?
Δεν είναι πάνω από 5 μέτρα.Μιλάμε για πολύ κωλόπιατο!Ασε που το έχει και πρώτο στην πούλα για να σου σπάσει το ηθικό...

Σε νοιωθω, εχει και δω κατω σε ενα σταντ ενα λαγο ειναι δεν ειναι 10 μετρα, ειναι και ψηλα το γηπεδο. Πηρε λιγο χρονο να τον στανταρω τον ατιμο ;)
 
Back
Top