Σκοπευτήριο Πυργετού (ΩΡΙΩΝ)

Στο δρόμο μου για Τριημεράκι στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσα να μην κάνω μια στάση στο σκοπευτήριο, εφ'όσον ο καιρός ήταν καλός. (Λιακάδα αλλά με χαμηλή θερμοκρασία).Στα θετικά, θα προσμετρήσω το γεγονός, πως ενώ έκανε κρύο, η Λάρισα είναι καμμιά 30αριά χλμ και ο χωματόδρομος είναι αρκετός,(κάτι που μάλλον θα βελτιωθεί στο μέλλον) Η τοπική κοινωνία δίνει το παρών. Νέοι σκοπευτές, νέοι κυνηγοί, γυναίκες και παιδιά. Αρκετά ενθαρρυντικό αν σκεφτεί κανείς πως έχω δει, άλλο σκοπευτήριο, εντός Αττικής, με καλό καιρό....αλλά με λιγότερο κόσμο.
 
Με αφορμή τον 1 αγώνα κυπέλλου επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Σκοπευτήριο Πυργετού..Αναμφίβολα είναι το πιο όμορφο σκοπευτήριο της Έλλάδας..

Στα θετικά ο χώρος-το περιβάλλον που δεν σου θύμιζε με τπτ σκοπευτήριο αλλά κυνηγότοπο.. Εδω βλέπουμε το ένα τερεν..

x59s8i.jpg


2rhwjv6.jpg


2dahi0y.jpg


2 όμορφα σαλέ έχουν στηθεί για να φιλοξενεί τον κόσμο και τους σκοπευτές με μεγάλο τζάκι ψησταριά κλπ κλπ

5aospk.jpg


Εντύπωση μου έκανε τον κόσμο που ερχόταν απο το χωριό του Πυργετού για να πιεί μόνο και μόνο τον καφέ του κοντά στην φύση..Έχοντας καμία σχέση με την σκοποβολή..

Τα σπιτάκια που φιλοξενούσαν τις μηχανές με τα πιάτα ήταν και αυτά τόσο όμορφα που δεν μπορούσες να μην τα φωτογραφήσεις..

2ps0k09.jpg


Το μόνο αρνητικό είναι οι βατήρες με τις χοντροκομμένες κολώνες και το τραπεζάκι μπροστά που δεν είχες πλήρη ελευθερία κινήσεων..Θα το χαρακτήριζα εκνευριστικό..

Σε αυτήν την φωτό πιστεύω φαίνετε τι εννοώ..

2z5ng2t.jpg


Εύχομαι να το ξαναεπισκεφτώ και να δω και τα καινούργια γήπεδα που ετοιμάζονται..

2s9b0wz.jpg


ΓΙΑ ΤΟ Hunterslife.gr Χριστοφοράτος Γεράσιμος! .victory.
 
To φοντο βοηθουσε στα πιατακια;

Ωραιο σκοπευτηριο οντως.
Από ότι φαίνεται είναι πράσινο και καφέ, ιδανικο φοντο.
Βικτωρα δεν υπήρχε πρόβλημα με το φόντο
Γερασιμε όσον αφορά τη δυσκολία σε συνθήκες και πιατακια, πιστεύω ότι έτσι πρέπει να ειναι. Ο αγωνας γίνεται για να ξεχωρίζουν οι καλύτεροι και όχι να συνοστιζονται πολλοί στις πρώτες θέσεις. Έτσι κρίνονται και οι επιλογές της ΣΚΟΕ.
Έγραψες για μακρινά πιατακια που κάποιο παλιοπαιδο έστησε έτσι , για σκεψου αγώνες έξω που περιλαμβάνουν μικρά πιατακια στα 35-40 μέτρα,πια η διαφορα τους από τα κανονικά στα 50μετρα;Όλα είναι λοιπόν σχετικά. Αν κοιτάξεις τον πίνακα χωρίς τα νούμερα δίπλα, η κατάταξη είναι φυσιολογική.
Να είσαστε καλά και να υπάρχει και κανένα € να παίρνετε μέρος σε αγώνες.
.
 
Last edited:
Επικολλώ κείμενο απο το προσωπικό fb του κυρίου Κοιλάκου..

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (5 και 6 Σεπτεμβρίου) διεξάγετε στον Πυργετό ο Πανελλήνιος Αγώνας 200 στόχων Compak Sporting o οποίος είναι επίσης ο 8ος και υποχρεωτικός αγώνας του Κυπέλου Ελλάδος Compak Sporting 2014-2015. O αγώνας θα διεξαχθεί σε 4 γήπεδα ταυτοχρόνως με δαφορερικά σχήματα για την 2η ημέρα του αγώνα. Στον αγώνα αυτόν θα παρευρεθεί και θα συμμετάσχει ο πρόεδος της FITASC, Jean-Francois Palinkas ο διεθνής σκοπευτής , προπονητής και στοχοθέτης Eric Manshoven, καθώς και ο πρόεδρος της ΣΚΟΕ..Ο αγώνας αναμένετε να είναι συναρπαστικός καθώς όλοι οι συμμετάσχοντες περιμένουμε να δούμε για άλλη μια φορά τα σχήματα που θα μας ετοιμάσει ο Παναγιώτης Τσαρουχάκης αλλά και πολύ σημαντικός για το μέλλον του aθλήματος στην Ελλάδα δεδομένου της παρουσίας του προέδρου Palinkas στον αγώνα. Είναι η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι μπορουμε να διοργανώσουμε αγώνες διεθνούς επιπέδου με σχήματα σχεδιασμένα απο Έλληνες και ότι είμαστε πολλοί και καλοί! Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους είναι σημαντικό να παρευρεθούμε σύσσωμοι και να συμμετάσχουμε όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα και θέλουμε να το ανεβάσουμε τόσο ψηλά όσο και σε άλλες Ευρωπαικές χώρες και να διεκδικήσουμε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
 
Καλησπέρα. Στον συγκεκριμένο αγωνα θα βρίσκονται και δύο (μπορεί και τρεις) σκοπευτές απο τον όμιλο Κερκυρας. Μακάρι να μπορούσα να παω σε αυτόν τον αγώνα αλλα δεν γίνεται. Θα εναι ωραία εμπειρία. Καλη επιτυχία και καλα να περάσουν οσοι θα ειναι εκεί.
 
ακόμα δεν έχουν αναρτήσει αποτελεσματα 84 πιάτα εχω μαζέψει.. Πάρτε μια ομορφη φωτο απο το ενα καινουργιο γήπεδο

b6aqm9.jpg
Ορτυκοντουφεκια μοιάζει....
Καλή συνέχεια Γερασιμε και μην αγχώνεσαι.
 
Last edited:
Καλησπέρα. Πριν λίγο μιλησα με έναν απ' τους δύο σκοπευτές από τον όμιλο Κέρκυρας. Έχει κάνει 88 πιάτα ο ένας και 80 ο άλλος. Πρώτος είναι ο Μαυρομάτης με 97 και 2ος ο Ψυλλάκης με 94 ( τουλάχιστον έτσι μου είπε). Τα στάδια είναι τέσσερα και οι βολες ποικίλουν σε δυσκολία. Αν θυμάται καλά έχει 67 συμετοχές εκ των οποίων είναι και 6-7 ξένοι. Καλή συνέχεια να έχουν όλοι αύριο.
 
Αυτο το σκοπευτηριο ειναι μια Κ@υλ@... Μπραβο στους δημιουργους του κ μπραβο στους συμμετεχοντες... Τζερρυ εγω εκει μεσα ολα τα πιατα γαλαζια με πλατια λευξη γραμμη στα φτερα θα τα εβλεπα... ;)
 
Λοιπον κατάφερα να μαζεψω αλλα 82 σήμερα..σύνολο 166 πιάτα και 2 θέση για μενα στην κατηγορία..καθώς και σε ολο το πρωτάθλημα..( ο πρώτος με πέρασε για ενα πιάτο στον συγκεκριμένο αγώνα..)..ειμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την σημερινή μέρα αφενός που δεν έπεσα κάτω απο 20 πιάτα στην πούλα και αφετέρου ήταν δύσκολα τα σχήματα..Κοιτάξτε μια ματιά στις βαθμολογίες και θα καταλάβετε..

Q9FmGZzl.jpg
 
Back
Top