Σκοπευτήριο στην Καλαμάτα
To πυρκαλάκι ήταν trap ...για να δεις με τι τα σπάω εγώ αυτά τα δισκάκιαΕιδες το πυρκαλακι???? χαχαχαχα![]()
για να δεις με τι τα σπάω εγώ αυτά τα δισκάκια![]()
Ο καλός ο μύλος ...Με Benelli special lusso...![]()
raffaello special.... παρακαλω... απλα την κραταει ο lusso...Με Benelli special lusso...![]()
Ε ναι, γιατι εχω κ πολυ ελευθερο χρονο...Αρίστο δεν το αναλαμβάνεις να το έχεις κάθε μέρα ανοιχτό;![]()
Οχι Τασο, γινεται προσπαθεια τα τελευταια χρονια αλλα μιας κ δεν υπαρχει χρηματικη βοηθεια απο πουθενα τα πραγματα ειναι ιδιιατερα δυσκολα δυστυχως...Δεν είναι η πρωτη φορα που ακούγεται για το το γηπεδο Sporting.![]()
Tασο, η αληθεια ειναι πως βαση νομου αυτο ειναι το σωστο... Απο την αλλη αυτα εγω τα μεταφραζω σαν κινησεις να ανανεωσουν τις αδειες σκοπευτη εστω κ αυτοι που τις εχουν για να βρεθουν καποια εσοδα... Ολοι απο τη μερια τους δικιο εχουν, απλα οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη αν δεν πανε καλα τα οικονομικα αρχιζουν οι γκρινιες...Αρη με την περσινη χρονια να είναι ο κοσμος στο σκοπευτηριο μετρημένος στα δάκτυλα. Ποιος κυνηγος να παει , εάν δεν ειχες καρτα σκοπευτή δεν μπορουσες να ριξεις. Πως να βρεις τα χρηματα!
Δεν θα είχε επιχειρηματικό ενδιαφέρον η χρηματοδότηση των μηχανών;αλλα μιας κ δεν υπαρχει χρηματικη βοηθεια απο πουθενα τα πραγματα ειναι ιδιιατερα δυσκολα
Φανταζομαι πως ναι, κ εξεταζονται αρκετα ενδεχομενα απο οσο μπορω να ξερω...Δεν θα είχε επιχειρηματικό ενδιαφέρον η χρηματοδότηση των μηχανών;
Επειδη η πρωτη φορα ειναι παντα δυσκολη κ αγχωτικη αν θες να ερθεις μπορεις να μου στειλεις μυνημα να ειμαι εκει να σε βοηθησω οσο μπορω μιας κ απο οτι θυμαμαι εισαι απο Καλαματα...