Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καποιος που γνωρισα τις προαλες με την συζητηση , μου ειπε για μια breda δικανο , αλλα δεν το εχω δει ακομα...ψαχνω ενα για το γιο μου που φετος θα βγαλει την πρωτη του αδεια. (Αν απαντω λιγο αργα συγνωμη γιατι το δικτυο εδω μολις πεσει υγρασια πεφτει κι αυτο..)
Σκεφτομαι και το baikal καινουργιο που ειναι φτηνο...η οχι ??

Καποιος που γνωρισα τις προαλες με την συζητηση , μου ειπε για μια breda δικανο , αλλα δεν το εχω δει ακομα...ψαχνω ενα για το γιο μου που φετος θα βγαλει την πρωτη του αδεια. (Αν απαντω λιγο αργα συγνωμη γιατι το δικτυο εδω μολις πεσει υγρασια πεφτει κι αυτο..)
αν είναι δίκαννο με ατσάλι breda B4 χίλιες φορές baikal

• Like
Reactions: jnp
Πρόσεξε.το Baikal δεν είναι αναγκη να το πάρεις καινούργιο.έχει αγγελίες στο car.gr με όπλα μπαικαλ απο 300-400 ευρα.εγώ το δικο μου το πήρα 350 και είναι σκύλος.αν το breda είναι το pegaso και στο δίνει σε καλη τιμή τσιμπα το αβλεπι.αρκεί να έχει 71π.κάννες.πάντως το μπαικαλ είναι πολύ καλη επιλογή για πρωτο όπλο αλλά παρ το μεταχ.φαντασου οτι το μπαικαλ έχει γίνει το βασικό μου όπλο και δεν τ αλλαζω με τίποτα.τώρα σκέφτομαι να πάρω το sporting.έχει ενα στο car. 600 μεταχ.και μαμω τα οπλα

αν είναι δίκαννο με ατσάλι breda B4 χίλιες φορές baikal
Θα το δω και θα σου πω γιατι δεν ξερω τα μοντελα , παντος μου ειπε για 500 € ειναι σχεδον καινουριο...ετσι τουλαχιστον ειπε..τωρα δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη

Πρόσεξε.το Baikal δεν είναι αναγκη να το πάρεις καινούργιο.έχει αγγελίες στο car.gr με όπλα μπαικαλ απο 300-400 ευρα.εγώ το δικο μου το πήρα 350 και είναι σκύλος.αν το breda είναι το pegaso και στο δίνει σε καλη τιμή τσιμπα το αβλεπι.αρκεί να έχει 71π.κάννες.πάντως το μπαικαλ είναι πολύ καλη επιλογή για πρωτο όπλο αλλά παρ το μεταχ.φαντασου οτι το μπαικαλ έχει γίνει το βασικό μου όπλο και δεν τ αλλαζω με τίποτα.τώρα σκέφτομαι να πάρω το sporting.έχει ενα στο car. 600 μεταχ.και μαμω τα οπλα
Εχαριστω θα το δω κι αυτο που μου ειπες..!!

Πρόσεξε.το Baikal δεν είναι αναγκη να το πάρεις καινούργιο.έχει αγγελίες στο car.gr με όπλα μπαικαλ απο 300-400 ευρα.εγώ το δικο μου το πήρα 350 και είναι σκύλος.αν το breda είναι το pegaso και στο δίνει σε καλη τιμή τσιμπα το αβλεπι.αρκεί να έχει 71π.κάννες.πάντως το μπαικαλ είναι πολύ καλη επιλογή για πρωτο όπλο αλλά παρ το μεταχ.φαντασου οτι το μπαικαλ έχει γίνει το βασικό μου όπλο και δεν τ αλλαζω με τίποτα.τώρα σκέφτομαι να πάρω το sporting.έχει ενα
Το baikal το μονοσκανδαλο εχει προβληματα ?

Μόλις μου τηλεφώνησε ο συγκυνηγός μου ο Γιώργος και μου είπε ότι συμφώνησε να πουλήσει το όπλο του (Utika 2 Gold) και ξεκίνησε τη διαδικασία της μεταβίβασης. Κατευθείαν στρέφεται στην εκπλήρωση της επιθυμίας του να αγοράσει μια Benelli M2. Έχει αποφασίσει αμετάκλητα για 71εκ κάννη και με την μεγάλη αποθήκη. Για αυτό που έχει ενδοιασμό είναι για το κοντάκι. Comfort ή όχι; Τι προτείνετε εσείς;
Αν ξαναέπαιρνα πλαστικό benelli πάλι με comfort...
Κάνει όντως δουλειά στην απόσβεση του αισθητού λακτίσματος...
Η μόνη μου ένσταση είναι για το πλαστικό χτένι της M2... με προβληματίζει λίγο η ποιότητα ...
Κατα τα λοιπά νομίζω καλή επιλογή

Θα το δω και θα σου πω γιατι δεν ξερω τα μοντελα , παντος μου ειπε για 500 € ειναι σχεδον καινουριο...ετσι τουλαχιστον ειπε..τωρα δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη
κοίταξε αν στην κάννη γράφει breda b4 και τα λέμε :)

Το μονο πρόβλημα που έχω τ οποίο δεν το θεωρώ σημαντικό είναι οτι λόγω ρηχου εξολκεα δεν μπορω να ρίξω φυσίγγια με χαμηλό μέταλο δηλ.8χιλ.άλλοι δεν το έχουνε αυτό το πρόβλημα.γενικά είναι όπλο στιβαρό ευκολο με πολύ καλά κλειδιά και μεταλα και δεν το φοβάσαι στα δύσκολα.είναι φτιαγμένο για πολύ ταλαιπωρια

Να παρεις το baikal.Αν καταλαβα καλα το δικαννο που λες ειναι πλαγιοκαννο,γραφει στις καννες breda acciaio,δηλαδη ατσαλι breda αλλα μονο οι καννες!!το δικαννο αυτο ειναι φθηνο σε ποιοτητα κατασκευης και φυσικα δεν ειναι breda.Παλια εξαπατηθηκε πολυς κοσμος και το αγοραζε απο επιτηδειους πωλητες καταστηματαρχες ως breda.Προσεξε λοιπον και γνωμη μου πaρε το baikal που ειναι φθηνο και οχι φτηνιαρικο οπως το δηθεν breda!!!

Να παρεις το baikal.Αν καταλαβα καλα το δικαννο που λες ειναι πλαγιοκαννο,γραφει στις καννες breda acciaio,δηλαδη ατσαλι breda αλλα μονο οι καννες!!το δικαννο αυτο ειναι φθηνο σε ποιοτητα κατασκευης και φυσικα δεν ειναι breda.Παλια εξαπατηθηκε πολυς κοσμος και το αγοραζε απο επιτηδειους πωλητες καταστηματαρχες ως breda.Προσεξε λοιπον και γνωμη μου πaρε το baikal που ειναι φθηνο και οχι φτηνιαρικο οπως το δηθεν breda!!!
Δεν εχω κατασταληξει τωρα αρχισα να ψαχνομαι και θα δουμε...

Ας το ξανασκεφτει για τη μεγαλη αποθηκη και αν μπορεσει να προσπαθησει να τα πιασει και τα δυο στα χερια του, ενα με μεγαλη κ ενα με κοντη αποθηκη...
Το Comfort σε πολλους δεν αρεσει λογω του οτι σε πολλες περιπτωσεις οι τασεις απο τις τουφεκιες και το εντονο σφιξιμο της βιδας του κοντακιου αναγκαζουν το πλαστικο να αποκτα "μνημη" διαφορετικη απο την αρχικη του... Εγω προτιμω το Comfort παντως, μου φαινεται οτι οντως κανει δουλεα στην ανακρουση κ δεν ειχα παρατηρησει καποιο τετοιο φαινομενο στη δικια μου...

Σιγουρα καλυτερα η comfort για να απορροφα και ενα ποσοστο της ανακρουσης!

Αν ξαναέπαιρνα πλαστικό benelli πάλι με comfort...
Κάνει όντως δουλειά στην απόσβεση του αισθητού λακτίσματος...
Η μόνη μου ένσταση είναι για το πλαστικό χτένι της M2... με προβληματίζει λίγο η ποιότητα ...
Κατα τα λοιπά νομίζω καλή επιλογή

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Μετά από τα post του Άρη, του Ηλία, του Πάνου και το τηλεφώνημα του Μάκη και από όσα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς, έπεισα τον Γιώργο να την πάρει με 71εκ κάννη, χωρίς πρόσθετη αποθήκη, και σε comfort. Επίσης σύμφωνα μα τη συμβουλή του Μάκη που γνωρίζει κάπως τα μέτρα του Γιώργου του είπα να παραγγείλει μαζί και την φλάντζα D.
.shake hands. .well done.

Δεν εχω κατασταληξει τωρα αρχισα να ψαχνομαι και θα δουμε...
Αυτος ειναι ενας ωραιος προβληματισμος και ψαξιμο.
Φιλε μου baikal να παρεις στον γιο σου.
Και εμενα ο παππους μου μου πηρε ενα τετοιο για να αρχισω και το εχω ακομα και τον θυμαμαι.
Παντως πολυ σωστη κινηση να ξεκινησει απο δικανο πιστευω.
Να εισαι καλα και να χαιρεσαι τον γιο σου.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Μετά από τα post του Άρη, του Ηλία, του Πάνου και το τηλεφώνημα του Μάκη και από όσα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς, έπεισα τον Γιώργο να την πάρει με 71εκ κάννη, χωρίς πρόσθετη αποθήκη, και σε comfort. Επίσης σύμφωνα μα τη συμβουλή του Μάκη που γνωρίζει κάπως τα μέτρα του Γιώργου του είπα να παραγγείλει μαζί και την φλάντζα D.
.shake hands. .well done.
Ποια ειναι η d η φλατζα;

Οι Fabarm μετά το μοντέλο 368 είναι 100% αξιόπιστες.
Στα παλιά όπλα είχαν θέμα.
Εγώ έχω την H38 8 χρόνια χωρίς κανένα

πρόβλημα.
Επιβεβαιωνω τα παραπάνω με xlr5 7 χρονια χωρις κανενα προβλημα και με μια φορα μονο εμπλοκη απο φυσιγγι μισοριξια...Βασικο μου οπλο και αναντικαταστατο με υπεροχη καννη. Για τα δικανα elos επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια βγαζει και το sporting c που παιζει καινουριο στο 1350 αρι και το βαρβατο value for money...

Επίσης σύμφωνα μα τη συμβουλή του Μάκη που γνωρίζει κάπως τα μέτρα του Γιώργου του είπα να παραγγείλει μαζί και την φλάντζα D.
Εσεις ξερετε καλυτερα αλλα δεν θεωρω οτι την χρειαζεται η Μ2 την φλατζα D... Ποσο να χαμηλωσει πια? Βεβαια αν τα καταφερει κ την παρει μαζι στην τιμη ολα καλα... Κατα γενικη ομολογια το καλυτερο "στησιμο" η Μ2 το εχει με την φλατζα Β, κρατα το σε μια ακρη του μυαλου σου...;)

Status
Not open for further replies.
Back