99%τραπαδορικο!Είναι προφανώς τραπ Ηλία; Κρίμα γιατί φενοταν καλή περίπτωση, δε πειράζει όμως, το ψάξιμο συνεχίζεται...![]()
99%τραπαδορικο!Είναι προφανώς τραπ Ηλία; Κρίμα γιατί φενοταν καλή περίπτωση, δε πειράζει όμως, το ψάξιμο συνεχίζεται...![]()
Για το συγκεκριμένο που γράφεις Χρήστο είχα πάρει και'γω τηλέφωνο με το σκεπτικό να φτιαξω άλλο κοντάκι και να δώσω το αριστερό αλλά τελικά βρήκα το άλλο. Πάντως η τιμή είναι καλή.Ηλία δες και αυτό το 725 ειναι με 76 πόντους κάννη στα 1700!! το μονό κακό ειναι οτι λέει οτι είναι αριστερό! μιας που ειναι μαγαζί ίσος μπορείς να έρθεις σε μια συμφέρουσα συμφωνία για νέο κοντάκι και πώληση του αριστερού .
https://www.facebook.com/PhysingiaLakoTsariktsesBasileios/posts/1126651460699752
Πόσο κάνει καινούργιο; Εγώ θυμάμαι πέρυσι στο Πλαστουργό που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει 2200€ με απλό κοντάκι και 2500 με ρυθμιζόμενο.Επωμισα σημερα στην εκθεση το 725 το sporter... Απλα τελειο για τα λεφτα του...φοβερο ζυγισμα...μου κουμπωσε με την μια....μοναδικη αισθηση πραγματικα!
2300 και αμα το παρεις απο τον πλαστουργο για παραδειγμα το κοντακι συο φερνει στα μετρα σου δωρεανΠόσο κάνει καινούργιο; Εγώ θυμάμαι πέρυσι στο Πλαστουργό που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει 2200€ με απλό κοντάκι και 2500 με ρυθμιζόμενο.
Για το δεύτερο τραβα αλλού.2300 και αμα το παρεις απο τον πλαστουργο για παραδειγμα το κοντακι συο φερνει στα μετρα σου δωρεαν
Η αληθεια ειναι πως το ποζε μου το εφερε ακριβως και ειχα καλα ποσοστα στο σκοπευτηριο...μια καραμπινα που του πηγα δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος!Για το δεύτερο τραβα αλλού.
Το αριστερο κοντακι...παιρνει το απαραιτητο cast off ωστε να ερθει σε δεξιοεπωμιζοντα;Για το συγκεκριμένο που γράφεις Χρήστο είχα πάρει και'γω τηλέφωνο με το σκεπτικό να φτιαξω άλλο κοντάκι και να δώσω το αριστερό αλλά τελικά βρήκα το άλλο. Πάντως η τιμή είναι καλή.
Δύσκολο.Το αριστερο κοντακι...παιρνει το απαραιτητο cast off ωστε να ερθει σε δεξιοεπωμιζοντα;
Ηλία δεν είναι μόνο το cast off, είναι και η ανατομική λαβή, το paln swell που μπορεί να μη σε βολεψει.Το αριστερο κοντακι...παιρνει το απαραιτητο cast off ωστε να ερθει σε δεξιοεπωμιζοντα;
Το palm swell της αριστερης πλευράς αφαιρείται, αλλά δεν ξαναφτιαχνεται στη δεξιά μεριά.Ηλία δεν είναι μόνο το cast off, είναι και η ανατομική λαβή, το paln swell που μπορεί να μη σε βολεψει.
Καλημερα! Browning Citori καινουριο 66 και 71 ποντους κανη με τσοκ στα 1300 ευρω θα βρεις εδω:Εδω θεσ/νικη δεν το βρισκω πουθενα. Αν μπορεις δωσε μου ενα λινκ να δω.
Ευχαριστω το ειδα. Ειμαι επιφυλακτικος για αγορες εξ αποστασεως.Καλημερα! Browning Citori καινουριο 66 και 71 ποντους κανη με τσοκ στα 1300 ευρω θα βρεις εδω:
http://www.artemis-sport.gr/index.php?mobile#/home
Οι Fabarm μετά το μοντέλο 368 είναι 100% αξιόπιστες.Ρε παιδια εσεις που ειστε χρονια στο κουρμπετη...οι μαρκες BREDA και FABARM ειναι αξιοπιστες...κατι εχω βαλει στο ματι...