Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ηλία δες και αυτό το 725 ειναι με 76 πόντους κάννη στα 1700!! το μονό κακό ειναι οτι λέει οτι είναι αριστερό! μιας που ειναι μαγαζί ίσος μπορείς να έρθεις σε μια συμφέρουσα συμφωνία για νέο κοντάκι και πώληση του αριστερού .
https://www.facebook.com/PhysingiaLakoTsariktsesBasileios/posts/1126651460699752
Για το συγκεκριμένο που γράφεις Χρήστο είχα πάρει και'γω τηλέφωνο με το σκεπτικό να φτιαξω άλλο κοντάκι και να δώσω το αριστερό αλλά τελικά βρήκα το άλλο. Πάντως η τιμή είναι καλή.

Επωμισα σημερα στην εκθεση το 725 το sporter... Απλα τελειο για τα λεφτα του...φοβερο ζυγισμα...μου κουμπωσε με την μια....μοναδικη αισθηση πραγματικα!
Πόσο κάνει καινούργιο; Εγώ θυμάμαι πέρυσι στο Πλαστουργό που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει 2200€ με απλό κοντάκι και 2500 με ρυθμιζόμενο.

Πόσο κάνει καινούργιο; Εγώ θυμάμαι πέρυσι στο Πλαστουργό που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει 2200€ με απλό κοντάκι και 2500 με ρυθμιζόμενο.
2300 και αμα το παρεις απο τον πλαστουργο για παραδειγμα το κοντακι συο φερνει στα μετρα σου δωρεαν

Για το δεύτερο τραβα αλλού.
Η αληθεια ειναι πως το ποζε μου το εφερε ακριβως και ειχα καλα ποσοστα στο σκοπευτηριο...μια καραμπινα που του πηγα δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος!

Για το συγκεκριμένο που γράφεις Χρήστο είχα πάρει και'γω τηλέφωνο με το σκεπτικό να φτιαξω άλλο κοντάκι και να δώσω το αριστερό αλλά τελικά βρήκα το άλλο. Πάντως η τιμή είναι καλή.
Το αριστερο κοντακι...παιρνει το απαραιτητο cast off ωστε να ερθει σε δεξιοεπωμιζοντα;

Ηλία δεν είναι μόνο το cast off, είναι και η ανατομική λαβή, το paln swell που μπορεί να μη σε βολεψει.
Το palm swell της αριστερης πλευράς αφαιρείται, αλλά δεν ξαναφτιαχνεται στη δεξιά μεριά.
Το επικίνδυνο είναι το σχισιμο του ξύλου.

Μόλις μου τηλεφώνησε ο συγκυνηγός μου ο Γιώργος και μου είπε ότι συμφώνησε να πουλήσει το όπλο του (Utika 2 Gold) και ξεκίνησε τη διαδικασία της μεταβίβασης. Κατευθείαν στρέφεται στην εκπλήρωση της επιθυμίας του να αγοράσει μια Benelli M2. Έχει αποφασίσει αμετάκλητα για 71εκ κάννη και με την μεγάλη αποθήκη. Για αυτό που έχει ενδοιασμό είναι για το κοντάκι. Comfort ή όχι; Τι προτείνετε εσείς;

Ας το ξανασκεφτει για τη μεγαλη αποθηκη και αν μπορεσει να προσπαθησει να τα πιασει και τα δυο στα χερια του, ενα με μεγαλη κ ενα με κοντη αποθηκη...
Το Comfort σε πολλους δεν αρεσει λογω του οτι σε πολλες περιπτωσεις οι τασεις απο τις τουφεκιες και το εντονο σφιξιμο της βιδας του κοντακιου αναγκαζουν το πλαστικο να αποκτα "μνημη" διαφορετικη απο την αρχικη του... Εγω προτιμω το Comfort παντως, μου φαινεται οτι οντως κανει δουλεα στην ανακρουση κ δεν ειχα παρατηρησει καποιο τετοιο φαινομενο στη δικια μου...

Καλημερα! Browning Citori καινουριο 66 και 71 ποντους κανη με τσοκ στα 1300 ευρω θα βρεις εδω:
http://www.artemis-sport.gr/index.php?mobile#/home
Ευχαριστω το ειδα. Ειμαι επιφυλακτικος για αγορες εξ αποστασεως.
Ιδομεν ομως.
Μεχρι αυριο θα γινει η παραγγελια και θα ειναι αναμεσα σ αυτο που προτεινες και στο feeling με την ζυγαρια να γερνει στο franchi.
Λογω και της καραμπινας που εχω (παλιο μοντελο η prestige)
της ιδιας εταιριας και ειμαι ευχαριστημενος.

Ρε παιδια εσεις που ειστε χρονια στο κουρμπετη...οι μαρκες BREDA και FABARM ειναι αξιοπιστες...κατι εχω βαλει στο ματι...

Η breda ναι.η fabarm στα δοκανα είναι.δεν γνωρίζω αν έχει βελτιωθεί στ αυτογεμη.αυτό θα στο πουν οι κάτοχοι τους.πάντως οι κάνες fabarm με το tribore είναι παρα πολύ καλες.πες μας τι εχεις στο μυαλό σου να ξέρουμε τι λεμε

Ρε παιδια εσεις που ειστε χρονια στο κουρμπετη...οι μαρκες BREDA και FABARM ειναι αξιοπιστες...κατι εχω βαλει στο ματι...
Οι Fabarm μετά το μοντέλο 368 είναι 100% αξιόπιστες.
Στα παλιά όπλα είχαν θέμα.
Εγώ έχω την H38 8 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καποιος που γνωρισα τις προαλες με την συζητηση , μου ειπε για μια breda δικανο , αλλα δεν το εχω δει ακομα...ψαχνω ενα για το γιο μου που φετος θα βγαλει την πρωτη του αδεια. (Αν απαντω λιγο αργα συγνωμη γιατι το δικτυο εδω μολις πεσει υγρασια πεφτει κι αυτο..)

Status
Not open for further replies.
Back