το ειδα κ μου αρεσει πολυ....το εχει δει καποιος?εχει ερθει ελλαδα?http://www.guns-gr.com/2016/03/mossberg.html το θελω....
Last edited:
.asking.Τι το θέλεις αυτό το εργαλείο μάνα μου ;το ειδα κ μου αρεσει πολυ....το εχει δει καποιος?εχει ερθει ελλαδα?http://www.guns-gr.com/2016/03/mossberg.html το θελω....
ειναι οντως εργαλειο μητσο.asking.Τι το θέλεις αυτό το εργαλείο μάνα μου ;
Μολις γυρισα απο ενα 682 που ειδα και ως συνηθως το ξαναερωτευτηκα μονο που ειναι και αυτο 71...ηταν πολυ πρεσεγμενα τα ξυλα...λιγα φυσιγγια...ερωταςΗλια δεν εχω αποψη δυστυχως, δεν τον εχω πιασει καν ποτε στα χερια μου οποτε οτι κ να πω θα ειναι ψεμα...
Απο την πρωτη φορα που το χαιδεψα αυτο το οπλο σε σκοπευτηριο μου αρεσε πολυ...σημερα που ειδα ενα σε εξαιρετικη κατασταση ενιωσα παλι αυτο το συναισθημα...μονο το μηκος το καννων με κανει και το σκεφτομαι καπως...αλλα λεω να παω να το ριξω και να αποφασισω με το συναισθημα!πήγες το είδες και σ άρεσε και το θυμάσαι θετικά.....πάρτο φίλε μου![]()
Όχι, πολύ σύντομα θα αρχίσει να σε "τρώει" η περιέργεια που δεν θα ικανοποιήσεις για το μήκος των κανών που ήθελες εξ αρχής.Παιδια λετε να παω σε 71 και να παρω το 682 που ειναι σκετος ερωτας και σε μια τιμη που μπορει να σηκωσει η τσεπη μου;
Σιγουρα θα μου συμβει αλλα τοσο καλο οπλο σε 76 και με τετοια τιμη το θεωρω αδυνατο να βρεθει...δυστυχως δεν μπορω να ανεβω αλλο και αυτο ψιλο υπερβολη ειναι για μενα...και για το επιπεδο μου και για την τσεπη μουΌχι, πολύ σύντομα θα αρχίσει να σε "τρώει" η περιέργεια που δεν θα ικανοποιήσεις για το μήκος των κανών που ήθελες εξ αρχής.
Ψαχνω ενα σκοπευτικο ποζε θα το προτιμουσα με 76αρες καννες και με ταβανι τα 2000€Ηλία αν θέλεις ξαναγράψε ποιο είναι αυτό το όπλο που ονειρεύεσαι και θα ήθελες να πάρεις ώστε να σε βοηθήσουν και φίλοι που δεν ξέρουν ποιο ψάχνεις και σε ποιο ποσό.
Παιδια λετε να παω σε 71 και να παρω το 682 που ειναι σκετος ερωτας και σε μια τιμη που μπορει να σηκωσει η τσεπη μου;
Ηλία θα συμφωνήσω με το Γιώργο, κανε υπομονή και θα βρεθεί αυτο που θέλεις. Κοίταγε τις αγγελίες και ανα μικρά διαστήματα παίρνε τηλέφωνα τα μεγάλα κυνηγομαγαζα γιατι εχουν και κάποια οπλα τα οποια δεν τα ανεβαζουν στις αγγελίες τους.Όχι, πολύ σύντομα θα αρχίσει να σε "τρώει" η περιέργεια που δεν θα ικανοποιήσεις για το μήκος των κανών που ήθελες εξ αρχής.
Καλο η κακο αυτο;Hλια, αμα πας, θα κολλησεις. Ακου με που σου λεω
Ηλία και λοιποί που ψαχνουν, καινούργιο......φρουτο!!!!!!!!!Ψαχνω ενα σκοπευτικο ποζε θα το
προτιμουσα με 76αρες καννες και με ταβανι τα 2000€
Γιαννη εχω ηδη μιλησει με αυτον που το πουλα και το οπλο ειναι με σταθερο τσοκαρισμα...επομενως....χΗλία και λοιποί που ψαχνουν, καινούργιο......φρουτο!!!!!!!!!
Όπως το ειδα αστεράκι φενεται.
http://www.car.gr/parts/view/7859649/
*όταν ψαχνομουν πριν χρόνια για το πρώτο μου σκοπευτικό και κοιταγα μήπως το έφερνα από Αγγλια, το συγκεκριμένο μοντέλο το είχα καψουρευτη πολλή, μου άρεσε εκτός των άλλων και αυτός ο χρωματισμός στη βάση. Τελικά δεν μου έκατσε η όλη φαση αλλά αυτό το μοντέλο πολλή μου άρεσε.
Είναι προφανώς τραπ Ηλία; Κρίμα γιατί φενοταν καλή περίπτωση, δε πειράζει όμως, το ψάξιμο συνεχίζεται...Γιαννη εχω ηδη μιλησει με αυτον που το πουλα και το οπλο ειναι με σταθερο τσοκαρισμα...επομενως....χ
Ηλία δες και αυτό το 725 ειναι με 76 πόντους κάννη στα 1700!! το μονό κακό ειναι οτι λέει οτι είναι αριστερό! μιας που ειναι μαγαζί ίσος μπορείς να έρθεις σε μια συμφέρουσα συμφωνία για νέο κοντάκι και πώληση του αριστερού .Γιαννη εχω ηδη μιλησει με αυτον που το πουλα και το οπλο ειναι με σταθερο τσοκαρισμα...επομενως....χ