Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
sporting είναι και κατασκευαστικά είναι βαρύτερο από το κυνηγετικό.....αν το συνηθίσεις δεν θα τ αλλάζεις ;):)
Το 682 που επωμισα στο σκοπευτηριο ενος κυριου το trap επαθα πλακα..ειχε τετοιο ζυγισμα που φαινοταν λες και ειχε το βαρος της benelli μου που ζυγιζει πολυ λιγοτερο

Το 682 που επωμισα στο σκοπευτηριο ενος κυριου το trap επαθα πλακα..ειχε τετοιο ζυγισμα που φαινοταν λες και ειχε το βαρος της benelli μου που ζυγιζει πολυ λιγοτερο
το 682 είναι κάποια σκαλιά παραπάνω αλλά αν θες μόνο την πλάκα σου στο σκοπευτήριο και να το κυνηγάς το 686 είναι μια χαρά

Απλα δεν περιμενα οτι εχουν τοσο τεραστια διαφορα!ναι για να αντικαταστησω το ποζε που εχω που δεν ηταν ουτε σκοπευτικο ουτε 76 το θελω και να ριχνω πουλες στο σκοπευτηριο και κανενα αγωνα εδω τριγυρω

Άστο το 686 με 76 πόντους κάννες. Έπρεπε να παζαρέψεις ένα 725 Σπόρτινγκ που πουλιόταν πριν λίγο καιρό εδώ.
Το ξερω ειχα μιλησει με τον γερασιμο αλλα αργησα να το αποφασισω και ειχε πουληθει το οπλο...δυστυχως

Ψάξου για κανένα win energy sporting, το γουστάρω απίστευτα αυτό το όπλο.
Δεν το εχω επωμισει ποτε ουτε εχω δει σε καποια αγγελια να πουλιεται...για εμενα το ιδανικο σεναρια θα ηταν να βρω ενα 682 με 76 καννες και λιγο κατω απο το δυχιλιαρο αλλα χλωμο το βλεπω!

682 κάτω απο 2χολιαρο δεν θα βρεος.εδώ είναι ενα παιδι που το δίνει τόσο και τ όπλο είναι βιτρίνας και χωρίς να έχει ρίξει πολλά φυσίγγια αλλά με 71π.κρίμα που ζοριζομαι αφάνταστα οικονομικά και δεν μπορω να το πάρω ουτε με δόσεις.είναι απίστευτο το συγκεκριμένο αλλά άπιαστο όνειρο δυστυχως

ειχα βρει ενα στην Πάτρα σε μεγάλο κυνηγομαγαζο, 1800€ δεν θυμάμαι ποιο μαγαζί αλλά ηταν πολύ μεγάλο μαγαζί
το ειδα πριν 15 μέρες δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. μου είχε πει τελική τιμή για μετρητά. δεν είμαι και ειδικός αλλά μου φάνηκε σε τέλεια κατάσταση

Δεν το εχω επωμισει ποτε ουτε εχω δει σε καποια αγγελια να πουλιεται...
Το έχω επωμίσει και ρίξει, είναι οπλάρα ειδικά με τα signature τα τσοκ είναι πανέμορφο. Αυτό που μου αρέσει στα win δίκαννα είναι ότι δεν έχουν τις χοντροκομένες γραμμές των bro (εκτός του 725) αλλά ούτε και την λεπτεπίλεπτη φινέτσα των ιταλικών, που λόγο όγκου και ύψους δεν μου ταιριάζουν. Είναι κάτι μεταξύ των δύο και το συγκεκριμένο έχει φοβερό κοντάκι αν και εργοστασιακό. Όντως δεν πουλιούνται γιαti προφανώς δεν αγοράστηκαν αρκετά. Το συγκεκριμένο πουλιόταν πριν 2 χρόνια στην Καλαμάτα σχεδόν καινούριο, είχε αγοραστεί με 76 πόντους κάννες αλλά η έλλειψη sporting εκεί δεν βόλεψαν τον ιδιοκτήτη στο skeet.

682 κάτω απο 2χολιαρο δεν θα βρεος.εδώ είναι ενα παιδι που το δίνει τόσο και τ όπλο είναι βιτρίνας και χωρίς να έχει ρίξει πολλά φυσίγγια αλλά με 71π.κρίμα που ζοριζομαι αφάνταστα οικονομικά και δεν μπορω να το πάρω ουτε με δόσεις.είναι απίστευτο το συγκεκριμένο αλλά άπιαστο όνειρο δυστυχως
Οτι βρισκεις σε αυτα τα λεφτα ειναι 71 ποντους

Το καινουργιο 686 (με τις optima καννες 18,6 εννοω) δεν το εχω πιασει καν στα χερια μου, ωστοσο το παλιο με τον 18,4 αυλο για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσε... Αρκετα μπροστοβαρο, δυσκινητο κ με μεγαλη για μενα ανακρουση... Το ειχε μαλιστα κ ενας φιλος κ το ειχα ριξει αρκετα, το πουλησε πριν κανα 2μηνο 1000 ευρω με ρυθμιζομενο κοντακι...
Ηλια αν μπορεσεις ριξτο κ σε ενα σκοπευτηριο πριν το παρεις, οποιο κ αν ειναι αυτο... Με 1700 παντως που βλεπω να πουλιουνται τα 725 σε αγγελιες κατα καιρους δεν θα πηγαινα σε τιποτα αλλο σε αυτη τη χρηματικη κατηγορια...
Ωραια αισθηση κ κινηση και το Win Select Energy, κ αυτο βεβαια αρκετα μπροστοβαρο...

Γιάννη το δεύτερο το πήρε φίλος σε ανταλλαγή με μπλειζερ το οποίο εν συνεχεια το άλλαξε με Beretta 692 sporting b fast 76π.το οποίο σήμερα παρέλαβε και θα το ρίξω τη Κυριακή στο σκοπευτήριο μετα απο τηλεφωνική υποσχεση.το μπλειζερ έδωσε και πήρε το brown +κάποια λεφτα

Last edited:
Γιάννη το δεύτερο το πήρε φίλος σε ανταλλαγή με μπλειζερ το οποίο εν συνεχεια το άλλαξε με Beretta 692 sporting b fast 76π.το οποίο σήμερα παρέλαβε και θα το ρίξω τη Κυριακή στο σκοπευτήριο μετα απο τηλεφωνική υποσχεση.το μπλειζερ έδωσε και πήρε το brown +κάποια λεφτα
Ευριπίδη γιατί σουταρε το blaser;

Status
Not open for further replies.
Back