Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μήπως γιατί μας έχουν μάθει αλλιώς; Εγώ θα το έπαιρνα και Τουρκία να κατασκευαζοταν.
Σίγουρα έτσι είναι. Ένα αντίστοιχο beretta καινούριο θα είναι τουλάχιστον 500 ευρώ επιπλέον νομίζω.
Εγώ το τούρκικο θα το φοβόμουν από άποψη ποιότητας-αντοχής γτ ακούγονται διάφορα...

Μίλησα για χώρα κατασκευής, η εταιρία είναι Γερμανική και αυτό μετράει. Το όπλο έχει περάσει τράπεζα, είναι επώνυμο, έχει εγγύηση και μακάρι να μπορούσε κάποιος να το χαλάσει από τα πολλά φυσίγγια.

Το κοιτούσα και γω στο παρελθόν Βασίλη, βέβαια δεν το έχω δει από κοντά πάντως φαίνεται πολύ τίμια πρόταση και προσφέρει πολλά για την τιμή του ,διευρυμενους αυλους, μακριά τσοκ και εγγυάται η μαμά Μερκελ . Δεν έχει βέβαια τα σκαλισματα και τα ξύλα τούς αλλά δεν νομίζω να υπολείπεται σε ποιότητα, ελαφρύ οπλο και νομίζω έχει βάση αλουμινίου και μου φέρνει λίγο και σε Blaser το σουλουπι του.

Απο το 2010 όμως τα SKB έκλεισαν το εργοστάσιο στην Ιαπωνία ,πούλησαν το εμπορικό σήμα σε αμερικανική εταιρία G.U.Inc και τα όπλα παράγονται στην ......,,,,....,.Τουρκια.

Απο το 2010 όμως τα SKB έκλεισαν το εργοστάσιο στην Ιαπωνία ,πούλησαν το εμπορικό σήμα σε αμερικανική εταιρία G.U.Inc και τα όπλα παράγονται στην ......,,,,....,.Τουρκια.
Νικόλα έχεις δει τούρκικο,έχουν κυκλοφορήσει Ελλάδα κι αν ναι υπάρχουν διαφορές;;;;; :)

Νικόλα έχεις δει τούρκικο,έχουν κυκλοφορήσει Ελλάδα κι αν ναι υπάρχουν διαφορές;;;;; :)
Δεν εχω δει . Αλλα αν ειναι τουρκικό το μονο συγουρο ειναι ότι δεν ειναι ...........Japan. Ενας φίλος εχει δει σε σκοπευτήριο να 'κουνάει ' στο 6 μήνο. Αν ήταν Japan δεν νομίζω να κούναγε ουτε σε 60 χρονια .

Καμιά σχέση Μάκη...
μια ματιά μόνο και βλέπεις τη διαφορά...
το παλιό καλό Γιαπωνέζικο...
skb-013.jpg_thumbnail0.jpg

Το καινούριο Τούρκικο...
590-full.png

Άλλη σχεδίαση...
Άλλα μέταλλα...
Άλλη ποιότητα κατασκευής...
Δυστυχώς, μόνο το όνομα έχει μείνει ίδιο...

Δεν εχω δει . Αλλα αν ειναι τουρκικό το μονο συγουρο ειναι ότι δεν ειναι ...........Japan. Ενας φίλος εχει δει σε σκοπευτήριο να 'κουνάει ' στο 6 μήνο. Αν ήταν Japan δεν νομίζω να κούναγε ουτε σε 60 χρονια .
τι να σου πω δεν ξέρω
απ ότι γνωρίζω η αντιπροσωπεία είχε λίγα όπλα που τα έδινε και τα δίνει προσφορά δεν είχε κάνει εισαγωγή τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια
το 905S του <<Σταύρος>> που έχω δεί επωμίσει και τουφεκίσει είναι οπλάρα,γι αυτό σε ρώτησα :)

Καμιά σχέση Μάκη...
μια ματιά μόνο και βλέπεις τη διαφορά...
το παλιό καλό Γιαπωνέζικο...
skb-013.jpg_thumbnail0.jpg

Το καινούριο Τούρκικο...
590-full.png

Άλλη σχεδίαση...
Άλλα μέταλλα...
Άλλη ποιότητα κατασκευής...
Δυστυχώς, μόνο το όνομα έχει μείνει ίδιο...
Σπύρο μπράβο ωραία η παράθεση και σαν το 2ο δεν έχω δεί μέχρι τώρα στα κυνηγομάγαζα που γυρίζω τουλάχιστον 5 φορές το μήνα :)

Status
Not open for further replies.
Back