Ναι αυτο ειναι το οπλοΗλία ειναι κουκλα .. να το χαρείς!!
είναι εκείνο στο car που έχει αφαιρεθεί η ρίγα ??
http://www.car.gr/parts/view/7780268/
του πάει πολύ ! και πιστευω θα ζυγιζει καλυτερα μιας που οι κάννεσ ειναι 76
πανέμορφο .. μπράβο
Ναι αυτο ειναι το οπλοΗλία ειναι κουκλα .. να το χαρείς!!
είναι εκείνο στο car που έχει αφαιρεθεί η ρίγα ??
http://www.car.gr/parts/view/7780268/
του πάει πολύ ! και πιστευω θα ζυγιζει καλυτερα μιας που οι κάννεσ ειναι 76
πανέμορφο .. μπράβο
Αρι δεν τον προσεξα τον αυλο,ο προκατοχος μου ειπε πως ειναι 18,6...το κακο ειναι οτι κυριακη φευγω επαγγελματικο ταξιδι και με βλεπω να το ριχνω απ τον επομενο μηνα το οπλο!Ηλια ειναι πανεμορφο το κανονι, το περιμενα οτι θα ειναι αυτο, το ειχα δει στην αγγελια κ το ειχα ζηλεψει... Καλοτουφεκο να ειναι, ειναι πολυ ευχαρσιτο οπλο στη χρηση απο λιγο που το εχω ριξει σε σκοπευτηριο... Περιμενουμε κ δικες σου εντυπωσεις...
Τι αυλο εχει Ηλια ξερεις η καποιος αλλος? Γιατι ειχα μια αμφιβολια προσφατα...
τι απορια ειχες φιλε να στην λυσω αμεσωςΗλια ειναι πανεμορφο το κανονι, το περιμενα οτι θα ειναι αυτο, το ειχα δει στην αγγελια κ το ειχα ζηλεψει... Καλοτουφεκο να ειναι, ειναι πολυ ευχαρσιτο οπλο στη χρηση απο λιγο που το εχω ριξει σε σκοπευτηριο... Περιμενουμε κ δικες σου εντυπωσεις...
Τι αυλο εχει Ηλια ξερεις η καποιος αλλος? Γιατι ειχα μια αμφιβολια προσφατα...
από 18,55 εως και 18,65 , οπτιμα οι κανες στην ουσια , και μην πιστευετε τα περιοδικα , μονο το αυλομετροΓια τα 805 και 905 ο αυλος είναι 18,65.. Η διαφημίσεις κ οι παρουσιάσεις σε περιοδικά αυτό εγραφαν..
ειναι αληθεια αυτο,ενα οπλο με καλο ζυγιςμα ειναι πλεονεκτημα να ειναι καπως βαρυ απο αποψη εργονομιαςΗλία πολυ ομορφο! Καλοτουφεκο και παλι! Εχω πιάσει 76 άρια skb και sporting και trap! Οπως λες με ωραίο ζύγισμα δεν φαίνεται το 3800!
τι απορια ειχες φιλε να στην λυσω αμεσως
από 18,55 εως και 18,65 , οπτιμα οι κανες στην ουσια , και μην πιστευετε τα περιοδικα , μονο το αυλομετρο
Τις γουσταρίζεις τις optima ή ιδέα μου είναι; Optima οι μεταποιημένες κάννες της Benelli, optima οι κάννες του SKB, υπάρχουν οι optima και οι .... wanna be optimaαπό 18,55 εως και 18,65 , οπτιμα οι κανες στην ουσια , και μην πιστευετε τα περιοδικα , μονο το αυλομετρο
τσου ρε λακηΤις γουσταρίζεις τις optima ή ιδέα μου είναι; Optima οι μεταποιημένες κάννες της Benelli, optima οι κάννες του SKB, υπάρχουν οι optima και οι .... wanna be optima![]()
Πρώτα ο Θεός από το άλλο σκ θα είμαι Καλαμάτα, φέρε ένα usb stick μαζί σουτσου ρε λακη
Μια λεξη μονο τούμπανο,3800 αλλα σε αυτα τα οπλα δεν το καταλαβαινεις
Εδώ εχει πολύ ψωμί να διαβάσει κάποιος για το cremator, από τα λίγα που διάβασα, το τσοκ αυτό δεν είναι φρένου και είναι σχεδιασμένο για ατσάλινα σκάγια με 1550fps ταχύτητα.Σκεφτομαι να αγορασω ενα σφιχτο 2* για τη Μ1 . κλειδωσα σε δυο τσοκ το προτο ειναι το anaconta long range,. Και το δευτερο ειναι το Carlsons cremator. kai τα δυο σε optima plus.Τα εχει δωκ. κανενας απο τα comandos..shoot.???
Τελικα εισαι μεγαλο τσακαλι......εισαι ολη μερα και ψαχνειςΕδώ εχει πολύ ψωμί να διαβάσει κάποιος για το cremator, από τα λίγα που διάβασα, το τσοκ αυτό δεν είναι φρένου και είναι σχεδιασμένο για ατσάλινα σκάγια με 1550fps ταχύτητα.
http://www.duckhuntingchat.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=664282