Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Σπύρο μπράβο ωραία η παράθεση και σαν το 2ο δεν έχω δεί μέχρι τώρα στα κυνηγομάγαζα που γυρίζω τουλάχιστον 5 φορές το μήνα :)
Προφανώς Μάκη, δεν έχει γίνει εισαγωγή των τούρκικων SKB και υπάρχει ακόμα στοκ από τα παλιά...
Ισως επειδή το εμπορικό σήμα της SKB το εκμεταλευεται πλέον αμερικάνικη εταιρία να μην υπάρχει και επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα...

Προφανώς Μάκη, δεν έχει γίνει εισαγωγή των τούρκικων SKB και υπάρχει ακόμα στοκ από τα παλιά...
Ισως επειδή το εμπορικό σήμα της SKB το εκμεταλευεται πλέον αμερικάνικη εταιρία να μην υπάρχει και επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα...
στην Κύπρο που έχουν αντιπροσωπεία πολύ παλιότερα από την Ελληνική ίσως να έχουν κυκλοφορήσει οπότε κάποιος φίλος από Κύπρο μπορεί να ξέρει και να βοηθησει
Χρύσανθε αναλαμβάνεις έρευνα γιατί μπήκα στην μπρίζα .sarcastic.

Last edited:
Στο youtube που εψαξα για SKB , οσα βιντεακια εχει και αμερικανικα αναφερουν για καθαρα ιαπωνικη κατασκευη και μαλιστα εξαιρετικη , δεν υπαχουνι πουθενα αναφορες για Τουρκια η κατι αλλο...

Στο youtube που εψαξα για SKB , οσα βιντεακια εχει και αμερικανικα αναφερουν για καθαρα ιαπωνικη κατασκευη και μαλιστα εξαιρετικη , δεν υπαχουνι πουθενα αναφορες για Τουρκια η κατι αλλο...
Αργύρη βγάζει μάτια ότι το δεύτερο που έβαλε ο Σπύρος, μόνο SKB δεν είναι :)

Καμιά σχέση Μάκη...
μια ματιά μόνο και βλέπεις τη διαφορά...
το παλιό καλό Γιαπωνέζικο...
skb-013.jpg_thumbnail0.jpg

Το καινούριο Τούρκικο...
590-full.png

Άλλη σχεδίαση...
Άλλα μέταλλα...
Άλλη ποιότητα κατασκευής...
Δυστυχώς, μόνο το όνομα έχει μείνει ίδιο...
Σωστός Σπύρο κράτησαν μόνο το όνομα για εμπορικούς λόγους αλλά καμία σχέση.

SKB Question | Trap Shooters Forum
http://www.trapshooters.com/threads/skb-question.210475/

Στο youtube που εψαξα για SKB , οσα βιντεακια εχει και αμερικανικα αναφερουν για καθαρα ιαπωνικη κατασκευη και μαλιστα εξαιρετικη , δεν υπαχουνι πουθενα αναφορες για Τουρκια η κατι αλλο...[/QUO
ψαξε στο ΕΘΝΟΣ κι θα δδεις αφιερωμα στα MIROKU-SKB.

στην Κύπρο που έχουν αντιπροσωπεία πολύ παλιότερα από την Ελληνική ίσως να έχουν κυκλοφορήσει οπότε κάποιος φίλος από Κύπρο μπορεί να ξέρει και να βοηθησει
Χρύσανθε αναλαμβάνεις έρευνα γιατί μπήκα στην μπρίζα .sarcastic.
Αυτο που ξερω είναι οτι το εργοστάσιο εκλεισε.
Οπλο σαν το ' νεο' δεν εχει κυκλοφορησει παντως και να δω.
Θα το ψαξω πιο λεπτομερος ομως και θα σας πω.
Τα παλια πάντως ηταν οπλαρες κ πολοι φιλοι μου τα χουν.
Ειναι συγγενικα με τα αμςρικανικα γουεδερμπυ.
Πολυ στιβαρα οπλα.
Ελαχιστοι τα χουν δωσει και αυτο συνηθως για τα μετρα.
Αυτο ομως που κανουν ειναι να βρουν εξαρτήματα μιας κ εκλεισε το εργοστασιο εαν μη τυχόν χρειαστούν.
Αυτο απο μονο του λεει....οτι δεν εχουν σκοπο να τα αποχωριστουν σύντομα

παρεμπιπτόντως .. υπάρχει αντιπρόσωπος της MIROKU στην Ελλάδα ?
έχει κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να τα δει κανείς ?
Σπάνια βλέπω MIROKU στα μαγαζιά , ειχα δεί ένα με σταθερά τσόκ στον Καλκανζάκο.

παρεμπιπτόντως .. υπάρχει αντιπρόσωπος της MIROKU στην Ελλάδα ?
έχει κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να τα δει κανείς ?
Σπάνια βλέπω MIROKU στα μαγαζιά , ειχα δεί ένα με σταθερά τσόκ στον Καλκανζάκο.
η kalco παλιότερα έφερνε τα όπλα miroku στην Ελλάδα αλλά έχει χρόνια που σταμάτησε την εισαγωγή τους

Μακη ελεξα την ιστοσελιδα του αντιπροσώπου των σ κ μπι πιυ είναι ενα παιδί εξ Ελλάδος.
Έχει τα παλια ακόμη μοντελα κ δεν αναφερει τιποτε για τα νεα.
Υποθετω λοιπον οτι θα εχει σε στοκ.
Δεν νομίζω παντως οτι αν πλεον γινονται στην Τουρκία οτι υα χουν απηχηση εδω.

Μακη ελεξα την ιστοσελιδα του αντιπροσώπου των σ κ μπι πιυ είναι ενα παιδί εξ Ελλάδος.
Έχει τα παλια ακόμη μοντελα κ δεν αναφερει τιποτε για τα νεα.
Υποθετω λοιπον οτι θα εχει σε στοκ.
Δεν νομίζω παντως οτι αν πλεον γινονται στην Τουρκία οτι υα χουν απηχηση εδω.
κι εγώ έτσι νομίζω πολύ δύσκολα θα τα εμπιστευτούν όσοι γνώρισαν τα παλιά :)

Θα ηθελα την αποψη σας στο εξης και με δεδομενο οτι δεν εχω σαφη απαντηση/ενημερωση. Ποιες ειναι οι υποχρεωσεις μου αγοραζοντας
ενα ακομα οπλο και φθανοντας τα 10, ως προς την φυλαξη στο σπιτι? Σας ευχαριστω.

ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΛΟΒΑΣΤΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΟΠΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ .

απόσπασμα από το το φεκ δημοσίευσης 1994 του ΥΔΤ

.......1. Οι κάτοχοι περιστρόφων - πιστολίων, όπλων σκοποβολής και κυνηγετικών όπλων, υποχρεούνται να φυλάσσουν τα όπλα αυτά και τα φυσίγγια των εν λόγω όπλων στις μόνιμες κατοικίες τους ή στα γραφεία τους ή στα καταστήματά τους, εντός ασφαλών ερμαρίων και με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα είδη αυτά δεν θα υπερβαίνουν τις κατωτέρω ποσότητες:
α) Τα τρία (3) περίστροφα - πιστόλια ή όπλα σκοποβολής, ως και τα διακόσια (200) τεμάχια φυσιγγίων των όπλων αυτών.
β) Τα δέκα (10) κυνηγετικά όπλα.
2. Οι κάτοχοι όπλων και φυσιγγίων, περισσοτέρων από τα αναφερόμενα στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, υποχρεούνται επιπλέον να εγκαταστήσουν και σύστημα συναγερμού.

Status
Not open for further replies.
Back