Μακαρι να ηταν τοσο απλο...Μακάρι νάχαμε κι'εμείς ένα Όρμπαν .
Δέν θάμασταν στα μνημόνια καί στην υποταγή στους ''ελεύθερους '' δυτικούς τοκογλύφους .
Μακαρι να ηταν τοσο απλο...Μακάρι νάχαμε κι'εμείς ένα Όρμπαν .
Δέν θάμασταν στα μνημόνια καί στην υποταγή στους ''ελεύθερους '' δυτικούς τοκογλύφους .
''Πρόβατα ξυπνάτε!''.Αρχισαν οι αλχημίες για να κοροϊδέψουν τα πρόβατα οποία θα νομίζουν ότι πληρώνουν λιγότερα για το ρεύμα και θα είναι χαρούμενα.
https://www.bankingnews.gr/index.php?id=805062
Έφτασαν τα μπρόκολλα να γράφουν στους τσοπάνηδες μαζέψτε ρε αλήτες στα σκυλιά σας που τα έχετε ξαμολημένα , επειδή τα σκυλιά κυνηγούσαν μία αρκούδα που είχε πλησιάσει το κοπάδι . Εκεί έχουμε φτάσει. Μην περιμένετε λοιπον να δείτε μέτρα ουσιαστικά ,ούτε για το λύκο ούτε για τα αγριογουρουνα η για οτιδήποτε άλλο.
Εκεί στο zoosos και σε άλλες οργανώσεις, δεν έχω δει να κυνηγάνε τις ατελείωτες σούβλες με τους σκαντζόχοιρους απο "ευπαθείς ομάδες" Είδος προστατευόμενο και απειλούμενο εντωμεταξύ
Μία κατηγορία μόνος του. Σε καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς Γράμμος.Καλό κατευόδιο...
Οι μελωδίες σου,θα μείνουν πάντα ζωντανές,να συνοδεύουν,τις βουνίσιες ανηφοριές μου...
Οπως το ειπες Βασιλη.Μία κατηγορία μόνος του.
View attachment 97739.....αυτό είναι το μέλλον ένα απέραντο μπουρδέλο ....FREE PAKISTAN
Αν και δεν ακουω τετοια, οντως κομματαρα...οσο για τη γυναικα στη φωτο τι να πουμε, μονο ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ...Καλό κατευόδιο...
Οι μελωδίες σου,θα μείνουν πάντα ζωντανές,να συνοδεύουν,τις βουνίσιες ανηφοριές μου...
Έχουμε χάση την μπάλα δεν πάμε καλά καθόλουΡε παιδιά, διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλαν και εξηγήστε μου τι γίνεται. Είναι καλά ή συμβαίνει κάτι άλλο? Όλος αυτός ο σπαραγμός για μία χελώνα?
Δυσάρεστη έκπληξη για τους Cleaningans στη Θεσσαλονίκη | Rthess https://share.google/ybtBz6IOqrJSsrZ5d
Βασίλη η κατάσταση έχειβ ξεφύγει πάρα πολύ ,σε επιπεδο που δεν μπορούμε να το αναλογιστούμε. Δεν είναι να μπορείς για τίποτα.Ρε παιδιά, διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλαν και εξηγήστε μου τι γίνεται. Είναι καλά ή συμβαίνει κάτι άλλο? Όλος αυτός ο σπαραγμός για μία χελώνα?
Δυσάρεστη έκπληξη για τους Cleaningans στη Θεσσαλονίκη | Rthess
https://share.google/ybtBz6IOqrJSsrZ5d
Για της ΑΠΕ παλεύουν αυτά τα λαμόγια η δεν τους νοιάζει τι γίνεται στην άγρια ζωή με αυτά τα πράγματα!!!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρά οικολογικές οργανώσεις που ζουν με επιδότησης του κράτους και της Ευρώπης και έτσι προωθούν τα σχέδια τους για αυτό δεν της άγγιζε κάνεις ποτέ σε ένα οργανωμένο κράτος οι μισές από αυτές θα έπρεπε να είναι στης φυλακές...ολλοί ξέρουμε ότι κάνουν παράνομες απελευθερώσεις και δεν έχει πάει ποτέ κάποιος. Να τους ελέγχειΒασίλη η κατάσταση έχειβ ξεφύγει πάρα πολύ ,σε επιπεδο που δεν μπορούμε να το αναλογιστούμε. Δεν είναι να μπορείς για τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες έχω επιδοθεί σε συνεχείς καυγάδες για το θέμα της αρκούδας και του νεκρού πεζοπορου στη Δράμα.
Όλοι αυτοί έχουν την απαίτηση να κλειστούμε στα σπίτια μας να μη βγαίνουμε σε κανένα βουνό και σε κανένα δάσος και όπως πάει θα μας απαγορεύσουν και τις παραλίες για να μην ενοχληθεί η άγρια ζωή την οποία τώρα ανακάλυψαν κάποιοι και φυσικά μόνο από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.