Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Έφτασαν τα μπρόκολλα να γράφουν στους τσοπάνηδες μαζέψτε ρε αλήτες στα σκυλιά σας που τα έχετε ξαμολημένα , επειδή τα σκυλιά κυνηγούσαν μία αρκούδα που είχε πλησιάσει το κοπάδι . Εκεί έχουμε φτάσει. Μην περιμένετε λοιπον να δείτε μέτρα ουσιαστικά ,ούτε για το λύκο ούτε για τα αγριογουρουνα η για οτιδήποτε άλλο.
Εδώ είναι Ελλάδα ,ούτε Καναδάς ούτε Σουηδία . Αυτοί είναι μαλάκες δεν ξέρουν!

Σήμερα το πρόγραμμα είχε σερβίρισμα σανού πολυτελειας στο νομό Εβρου απο τον υπουργο Παπασταύρου ,τα κολαούζα που ήταν δίπλα του και τις κάμερες της ΕΤΡ.
Στο πλαίσιο κάποιων αντιδιαβροτικών εργασιών που γίνονται σε κάποια σημεία , γιατί η έκταση είναι τεράστια , έκανε επίσκεψη ο υπουργός και μαζί με κάποια φερέφωνα που ήταν μαζί ,όλοι χαρούμενοι και πανευτυχείς και δειχνοντας μια δρυς που ξεπεταγοταν έλεγαν ότι σε πέντε χρόνια το δάσος θα έχει ξαναγίνει και ο Παπασταύρου χαμογελαστός συμπλήρωνε " Εντυπωσιακό ! " Σαν να μην εγινε τίποτα .
Α ρε βοιδο_ _ _τσα που θέλετε !
Ετσι υποβαθμίζονται γεγονότα,καταστάσεις και ευθύνες. Ξερουν αυτοι.

Μία κατηγορία μόνος του.
Οπως το ειπες Βασιλη.

Ηταν ένας εξαιρετικός δεξιοτέχνης του κλαρίνου, γνωστός για το μοναδικό του παίξιμο και την ιδιαίτερη τεχνική του. Το παίξιμό του χαρακτηριζόταν από λυρισμό, εκφραστικότητα και βαθιά σύνδεση με την ηπειρώτικη μουσική παράδοση.

View attachment 97739.....αυτό είναι το μέλλον ένα απέραντο μπουρδέλο ....FREE PAKISTAN

Ω ρε φίλε ,ειχαμε καρναβάλι και δεν το κατάλαβα ; :rolleyes:

Αυτοί τώρα απαιτούν σεβασμό στη διαφορετικότητα .
Τι να σεβαστούμε ρε ξωτικά ,ποια διαφορετικότητα ρε σούργελα ;

Καλό κατευόδιο...
Οι μελωδίες σου,θα μείνουν πάντα ζωντανές,να συνοδεύουν,τις βουνίσιες ανηφοριές μου...

Αν και δεν ακουω τετοια, οντως κομματαρα...οσο για τη γυναικα στη φωτο τι να πουμε, μονο ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ...

Ρε παιδιά, διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλαν και εξηγήστε μου τι γίνεται. Είναι καλά ή συμβαίνει κάτι άλλο? Όλος αυτός ο σπαραγμός για μία χελώνα?
Δυσάρεστη έκπληξη για τους Cleaningans στη Θεσσαλονίκη | Rthess
https://share.google/ybtBz6IOqrJSsrZ5d

Ρε παιδιά, διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλαν και εξηγήστε μου τι γίνεται. Είναι καλά ή συμβαίνει κάτι άλλο? Όλος αυτός ο σπαραγμός για μία χελώνα?
Δυσάρεστη έκπληξη για τους Cleaningans στη Θεσσαλονίκη | Rthess https://share.google/ybtBz6IOqrJSsrZ5d
Έχουμε χάση την μπάλα δεν πάμε καλά καθόλου

Δυσάρεστη έκπληξη για τους Cleaningans στη Θεσσαλονίκη | Rthess
https://share.google/ybtBz6IOqrJSsrZ5d
Βασίλη η κατάσταση έχειβ ξεφύγει πάρα πολύ ,σε επιπεδο που δεν μπορούμε να το αναλογιστούμε. Δεν είναι να μπορείς για τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες έχω επιδοθεί σε συνεχείς καυγάδες για το θέμα της αρκούδας και του νεκρού πεζοπορου στη Δράμα.
Όλοι αυτοί έχουν την απαίτηση να κλειστούμε στα σπίτια μας να μη βγαίνουμε σε κανένα βουνό και σε κανένα δάσος και όπως πάει θα μας απαγορεύσουν και τις παραλίες για να μην ενοχληθεί η άγρια ζωή την οποία τώρα ανακάλυψαν κάποιοι και φυσικά μόνο από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Βασίλη η κατάσταση έχειβ ξεφύγει πάρα πολύ ,σε επιπεδο που δεν μπορούμε να το αναλογιστούμε. Δεν είναι να μπορείς για τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες έχω επιδοθεί σε συνεχείς καυγάδες για το θέμα της αρκούδας και του νεκρού πεζοπορου στη Δράμα.
Όλοι αυτοί έχουν την απαίτηση να κλειστούμε στα σπίτια μας να μη βγαίνουμε σε κανένα βουνό και σε κανένα δάσος και όπως πάει θα μας απαγορεύσουν και τις παραλίες για να μην ενοχληθεί η άγρια ζωή την οποία τώρα ανακάλυψαν κάποιοι και φυσικά μόνο από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Για της ΑΠΕ παλεύουν αυτά τα λαμόγια η δεν τους νοιάζει τι γίνεται στην άγρια ζωή με αυτά τα πράγματα!!!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρά οικολογικές οργανώσεις που ζουν με επιδότησης του κράτους και της Ευρώπης και έτσι προωθούν τα σχέδια τους για αυτό δεν της άγγιζε κάνεις ποτέ σε ένα οργανωμένο κράτος οι μισές από αυτές θα έπρεπε να είναι στης φυλακές...ολλοί ξέρουμε ότι κάνουν παράνομες απελευθερώσεις και δεν έχει πάει ποτέ κάποιος. Να τους ελέγχει

Back