Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Βασίλη η κατάσταση έχειβ ξεφύγει πάρα πολύ ,σε επιπεδο που δεν μπορούμε να το αναλογιστούμε. Δεν είναι να μπορείς για τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες έχω επιδοθεί σε συνεχείς καυγάδες για το θέμα της αρκούδας και του νεκρού πεζοπορου στη Δράμα.
Όλοι αυτοί έχουν την απαίτηση να κλειστούμε στα σπίτια μας να μη βγαίνουμε σε κανένα βουνό και σε κανένα δάσος και όπως πάει θα μας απαγορεύσουν και τις παραλίες για να μην ενοχληθεί η άγρια ζωή την οποία τώρα ανακάλυψαν κάποιοι και φυσικά μόνο από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Για της ΑΠΕ παλεύουν αυτά τα λαμόγια η δεν τους νοιάζει τι γίνεται στην άγρια ζωή με αυτά τα πράγματα!!!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρά οικολογικές οργανώσεις που ζουν με επιδότησης του κράτους και της Ευρώπης και έτσι προωθούν τα σχέδια τους για αυτό δεν της άγγιζε κάνεις ποτέ σε ένα οργανωμένο κράτος οι μισές από αυτές θα έπρεπε να είναι στης φυλακές...ολλοί ξέρουμε ότι κάνουν παράνομες απελευθερώσεις και δεν έχει πάει ποτέ κάποιος. Να τους ελέγξει

Βασίλη η κατάσταση έχειβ ξεφύγει πάρα πολύ ,σε επιπεδο που δεν μπορούμε να το αναλογιστούμε. Δεν είναι να μπορείς για τίποτα.
Τις τελευταίες μέρες έχω επιδοθεί σε συνεχείς καυγάδες για το θέμα της αρκούδας και του νεκρού πεζοπορου στη Δράμα.
Όλοι αυτοί έχουν την απαίτηση να κλειστούμε στα σπίτια μας να μη βγαίνουμε σε κανένα βουνό και σε κανένα δάσος και όπως πάει θα μας απαγορεύσουν και τις παραλίες για να μην ενοχληθεί η άγρια ζωή την οποία τώρα ανακάλυψαν κάποιοι και φυσικά μόνο από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Screenshot_20250616-122159_Facebook.jpg

Επίθεση αρκούδας σε κάτοικο στους Αμπελόκηπους | Svouranews https://share.google/2EZaMhWtzYTIuBdTa
Ωραια...
Τι θελει να μας πει ο αγροτης τωρα???
Ας μν έβαζε σταφυλια...
Να εβαζε μπροκολα που ενδεχομενως δν τρωει η αρκουδα...
Ή να μν εχει καθολου αμπελι,να το διαλυσει στην τελικη...

Να γυρισει στην πολη,να σπουδασει και να ασχοληθει με την τεχνητη νοημοσυνη που ειναι το μελλον!!!

🥳 🥳🥳

Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός πια με όσα έχω δει και έχω διαβάσει αυτές τις μέρες πέρα από ότι εικόνα και άποψη είχα έχω πάθει την πλάκα μου .
Σονι και καλά ότι κάποιος πρέπει να φταίει.
Λες και στείλαμε την αρκούδα στον εισαγγελέα .
Και το χειρότερο είναι ότι η απέναντι πλευρά ξεστομίζει τόσες μέρες κουβέντες βαριές για έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του.
Το ότι υπήρξε μία συγκυρία και χάθηκε με τον τρόπο που χάθηκε ένας άνθρωπος ,δεν θέλει να το δεχτεί το μεγαλύτερο ποσοστό επιμένοντας ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία δουλειά σε πυκνά δάση αλλά και σε απόκρημνα σημεία! Μάλιστα μου το είπε και αυτό κάποια ,ότι απαγορεύεται να είμαι στο βουνό και να είμαι κοντά σε απόκρημνο σημείο να το διαβάσω και να ενημερωθώ καλύτερα .
Είπα να τη ρωτήσω : " το χεις κάνει ποτέ σε απόκρημνο σημείο να αισθανθείς το αποκορύφωμα της ηδονής ; "

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φιλε .

Last edited:
Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός πια με όσα έχω δει και έχω διαβάσει αυτές τις μέρες πέρα από ότι εικόνα και άποψη είχα έχω πάθει την πλάκα μου .
Σονι και καλά ότι κάποιος πρέπει να φταίει.
Λες και στείλαμε την αρκούδα στον εισαγγελέα .
Και το χειρότερο είναι ότι η απέναντι πλευρά ξεστομίζει τόσες μέρες κουβέντες βαριές για έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του.
Το ότι υπήρξε μία συγκυρία και χάθηκε με τον τρόπο που χάθηκε ένας άνθρωπος ,δεν θέλει να το δεχτεί το μεγαλύτερο ποσοστό επιμένοντας ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία δουλειά σε πυκνά δάση αλλά και σε απόκρημνα σημεία! Μάλιστα μου το είπε και αυτό κάποια ,ότι απαγορεύεται να είμαι στο βουνό και να είμαι κοντά σε απόκρημνο σημείο να το διαβάσω και να ενημερωθώ καλύτερα .
Είπα να τη ρωτήσω : " το χεις κάνει ποτέ σε απόκρημνο σημείο να αισθανθείς το αποκορύφωμα της ηδονής ; "

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φιλε .
Αν λένε ε αλήθεια στην συγκεκριμένη περιοχή απαγορεύεται να μπεις χωρίς άδεια από της αρμόδιες αρχές ....και η δύο πήγαν παράνομα έτσι έλεγε στην tv ένας μηναρας

Αν λένε ε αλήθεια στην συγκεκριμένη περιοχή απαγορεύεται να μπεις χωρίς άδεια από της αρμόδιες αρχές ....και η δύο πήγαν παράνομα έτσι έλεγε στην tv ένας μηναρας
Αυτό που άκουσα εγώ την πρώτη μέρα είναι ότι η διαδρομή που έκαναν και στο σημείο που έγινε το μοιραίο, δεν υπαρχει απαγόρευση στο να βρίσκεται άνθρωπος..

Όπως και να χει μερικοί από τους καροτοφάγους πραγματικά έχουν καταντήσει ότι πιο αισχρό υπάρχει πάνω στον πλανήτη

Έλεος ρε παιδιά η ανηθικότητα κτύπησε κόκκινο καί πού πάμε πλέον ;
Eρχόμενος απο Λεμεσό πρός Λευκωσία απο την παλιά οδό πού μου αρέσει
είπα να μπώ στον μεγάλο αυτοκινητόδρομο απο την είσοδο στο Γκάβερνορς
Μπήτς (για όσους ξέρουν) .Απο κάποια απόσταση 200 μ περίπου λέω στηνκυρα
βλέπεις ότι βλέπω ;
Mια κοπελιά με τον κ@λο γυρισμένο πρός την πλευρά της μονόδρομης πορείας
των αυτοκινήτων με τάγκα μαγιό μ'ένα τύπο πρίμα βίστα στα αυτοκίνητα .
Καί πλησιάζοντας στην ελαφριά στροφή για να μπώ στον αυτοκινητόδρομο βλέπω
τ'αμάξι τους καρφωμένο στο ξέβαθο αριστερό χαντάκι αφού πρώτα κτύπησαν στο δεξιό
κιγκλίδωμα .
Το να στέκει έτσι μια κοπέλα μέσα στον δρόμο δέν είναι εκμοντερνισμός αλλά απώλεια
στοιχειώδους ηθικής αλλά καί αντίληψης .

Έλεος ρε παιδιά η ανηθικότητα κτύπησε κόκκινο καί πού πάμε πλέον ;
Eρχόμενος απο Λεμεσό πρός Λευκωσία απο την παλιά οδό πού μου αρέσει
είπα να μπώ στον μεγάλο αυτοκινητόδρομο απο την είσοδο στο Γκάβερνορς
Μπήτς (για όσους ξέρουν) .Απο κάποια απόσταση 200 μ περίπου λέω στηνκυρα
βλέπεις ότι βλέπω ;
Mια κοπελιά με τον κ@λο γυρισμένο πρός την πλευρά της μονόδρομης πορείας
των αυτοκινήτων με τάγκα μαγιό μ'ένα τύπο πρίμα βίστα στα αυτοκίνητα .
Καί πλησιάζοντας στην ελαφριά στροφή για να μπώ στον αυτοκινητόδρομο βλέπω
τ'αμάξι τους καρφωμένο στο ξέβαθο αριστερό χαντάκι αφού πρώτα κτύπησαν στο δεξιό
κιγκλίδωμα .
Το να στέκει έτσι μια κοπέλα μέσα στον δρόμο δέν είναι εκμοντερνισμός αλλά απώλεια
στοιχειώδους ηθικής αλλά καί αντίληψης .
Καμιά φωτογραφία έχεις ;

Τους παραίτησαν...

Τους παραίτησαν...
Διάλογοι φωτιά και λαύρα!
Άνθρωποι της καρέκλας και του γραφείου και να παίρνουν 30.000€ επιδοτήσεις αέρα και ο κτηνοτρόφος να του γαμιέται το κέρατο στο βουνό με όλες τις αντίξοες συνθήκες, με καιρικά φαινόμενα, με λύκους, , να μην έχει ουσιαστική στήριξη από πουθενά και τα ίδια φυσικά και οι πραγματική αγρότες και να υπάρχουν τα κοράκια που κατασπάραζαν τα πάντα.
Πουτάνα ελλάδα ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να ισιώσεις !

Την ρευματοκλοπή την πληρώνουμε όλοι μας ενώ δεν θα έπρεπε Υολογίζεται μέσα στις χρεώσεις που υπάρχουν σε κάθε λογαριασμό ενέργειας και μάλιστα το ποσοστό αυτό σύντομα θα ανέβει κι άλλο.
Συνέχεια ακούμε ότι εντοπίζουν ρευματοκλοπές που αφορούν τεράστια ποσά είτε σε επαγγελματικούς χώρους, είτε σε τουριστικούς ,αλλά και σε οικιακούς, αλλά επί της ουσίας δεν γίνεται τίποτα Τα πρόβατα είναι στη στάνη και πληρώνουν με τη μέθοδο του "αρμέγματος"

Η μάστιγα τον τροχαίο συνεχίζεται..και άλλοι οικογένεια ξεκληρίστηκε στην Θεσσαλονίκη.... επειδή είμαι από το προι στον δρόμο το τι βλέπουν τα μάτια μου δεν λέγεται ο κόσμος πάει σαν μεθυσμένος γίνονται απίστευτα πράγματα απορώ που δεν έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα μηλαμε για τρελά

Πάσης φύσεως πρωινατζούδες κ μουσικοί παραγωγοί κλπ σερβίρουν μαζικά
το ....sold out(εισιτήρια συναυλιών κλπ) κι'άλλες εγγλέζικες ατάκες πρός εντυπωσιασμό
των συγχρόνων νεοελλήνων πού οι περισσότεροι ψάχνουν την ευτυχία στίς ουσίες !!!
Ανάξιοι της κληρονομιάς τους .
Ο άνθρωπος που χειρίζεται τον λόγο με ένα πλούσιο λεξιλόγιο σε μια συζήτηση πάντα
μου προκαλούσε τον θαυμασμό .

Back