ότι θέλανε σώνει και ντε όσοι κατέχουν λειόκαννο πυροβόλο όπλο να βγάζουν υποχρεωτικά άδεια στα υποκαταστήματά του, διαφορετικά να τους κατάσχονται;;;Είναι να απορεί κανείς πώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Καραούλη. Προσωπικά, ακόμα κι αν είχα κάποιο όφελος, θα ντρεπόμουν να βγω και να τον στηρίξω ανοιχτά!
Τί να πρωτοθυμηθείς. Το ότι όλη η Ευρώπη κυνηγούσε πέρσι κι εμείς κλεισμένοι μέσα χωρίς καν ενημέρωση;
Το ότι δεν εναντιώθηκε στο κράτος, αν υποθέσουμε ότι αυτό έφταιγε, δεν μας ξεσήκωσε και δεν απάντησε ποτέ σε ερωτήσεις;
Και το χειρότερο, στα όρια της απάτης και του οικονομικού εγκλήματος, έβγαλε σε αναστολή ανθρώπους και τους άφησε να ζουν με 530 ευρώ αφήνοντας ταυτόχρονα απροστάτευτη τη φύση έρμαιο σε κάθε λογής λαθροθήρα, τη στιγμή που αυτός έχει προεισπράξει από όλους εμάς τα χρήματα;
Αλητεία.-
για ανατρέξτε συνάδελφοι στο τόπικ Κυνηγετικές Ειδήσεις, από Νοέμβρη και εντεύθεν τι λέγαμε από τότε κάποιοι και τι φαιδρά μας απαντούσαν τα ίδια παπαγαλάκια.
δυστυχώς εμείς πέσαμε σε όλα μέσα.
και σκατά στο στόμα μου, το είχα γράψει τότε, ότι βλέπω για τη φετινή χρονιά το κόψιμο του τρυγονιού να μας το παρουσιάζουν σαν νίκη.
Ναι πως, με κοψόφτερο ταχυδρομικό περιστέρι απ' τη Μογγολία.ps προς όλους
Η κσε απαντά σε κανένα email ή όχι ;
Εμένα τουλάχιστον δε μου απάντησαν. Μπορεί να έχουν και λίστα με τους personae non gratae.

άλλο ο ανοιχτομάτης κι άλλο ο αυγουλομάτης...