Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Διαμαρτυρία δεν είναι να πας σε ανεξάρτητο για να πληρώσεις λιγότερα.
Διαμαρτυρία είναι να πας σε ανεξάρτητο και ας πληρώνεις και παραπάνω.
Διαμαρτυρία είναι να πας στο συλλογό σου και με την αδεια , να καταθεσεις και μια σελιδα με τις ενστάσεις σου και τις αποψεις σου , με κοινοποίηση προς ολα τα μέλη του προεδρείου.

Το κεκα τι κάνει ;;; Καμιά ανακοίνωση ;;;

Αυτοί (όπως φαίνεται) ξεκίνησαν να κυνηγάνε βουλευτικά έδρανα εις υγείαν των αγανακτισμένων.

Είδωμεν, ... αλλά η αδράνειά τους με κάνει να κρατώ μικρό καλάθι.

Αν δείτε οργάνωση από το καταστατικό φαίνεται να είναι clopy paste από την ΞΕ.

να καταθεσεις και μια σελιδα
Γιατί; Τους τελείωσε το χαρτί υγείας σπίτι τους;
Θα τις καταθέσουμε τις ενστάσεις μας γραπτώς και πολυσέλιδα, όχι μόνο μια σελίδα. Να 'χουν να σκουπίζονται.
Αλλά άδεια δε θα ανανεώσουμε σε υποκατάστημα της αλυσίδας KSE Ltd.

Θα τις καταθέσουμε τις ενστάσεις μας γραπτώς και πολυσέλιδα, όχι μόνο μια σελίδα. Να 'χουν να σκουπίζονται.
arabatzikse2-702x336.jpg

Θεός ... Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ με το κωλόχαρτο :) αχαχα

Είναι να απορεί κανείς πώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Καραούλη. Προσωπικά, ακόμα κι αν είχα κάποιο όφελος, θα ντρεπόμουν να βγω και να τον στηρίξω ανοιχτά!
Τί να πρωτοθυμηθείς. Το ότι όλη η Ευρώπη κυνηγούσε πέρσι κι εμείς κλεισμένοι μέσα χωρίς καν ενημέρωση;
Το ότι δεν εναντιώθηκε στο κράτος, αν υποθέσουμε ότι αυτό έφταιγε, δεν μας ξεσήκωσε και δεν απάντησε ποτέ σε ερωτήσεις;
Και το χειρότερο, στα όρια της απάτης και του οικονομικού εγκλήματος, έβγαλε σε αναστολή ανθρώπους και τους άφησε να ζουν με 530 ευρώ αφήνοντας ταυτόχρονα απροστάτευτη τη φύση έρμαιο σε κάθε λογής λαθροθήρα, τη στιγμή που αυτός έχει προεισπράξει από όλους εμάς τα χρήματα;
Αλητεία.-

Διαμαρτυρία είναι να πας στο συλλογό σου και με την αδεια , να καταθεσεις και μια σελιδα με τις ενστάσεις σου και τις αποψεις σου , με κοινοποίηση προς ολα τα μέλη του προεδρείου.
Στον παλιό σύλλογό μου ή στον καινούριο;

Στον παλιό σύλλογό μου ή στον καινούριο;
Στον καινούργιο ...σε δυο τρια χρονια που θα καταλαβεις τι παιζει εκει.
Οι εγγραφές διαμαρτυρίες , βαση καταστατικού, οφείλουν να περνιούνται στα πρακτικά της επόμενης συνεδρίασης (αν ειναι κόσμιες κλπ) . Συνηθως βεβαια αυτο δεν γινεται

Είναι να απορεί κανείς πώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Καραούλη. Προσωπικά, ακόμα κι αν είχα κάποιο όφελος, θα ντρεπόμουν να βγω και να τον στηρίξω ανοιχτά!
Τί να πρωτοθυμηθείς. Το ότι όλη η Ευρώπη κυνηγούσε πέρσι κι εμείς κλεισμένοι μέσα χωρίς καν ενημέρωση;
Το ότι δεν εναντιώθηκε στο κράτος, αν υποθέσουμε ότι αυτό έφταιγε, δεν μας ξεσήκωσε και δεν απάντησε ποτέ σε ερωτήσεις;
Και το χειρότερο, στα όρια της απάτης και του οικονομικού εγκλήματος, έβγαλε σε αναστολή ανθρώπους και τους άφησε να ζουν με 530 ευρώ αφήνοντας ταυτόχρονα απροστάτευτη τη φύση έρμαιο σε κάθε λογής λαθροθήρα, τη στιγμή που αυτός έχει προεισπράξει από όλους εμάς τα χρήματα;
Αλητεία.-
Σωστά. Πρέπει να διαχωρίζουμε όμως αν κάποιος υποστηρίζει το πρόσωπο ή το θεσμό! ...πρέπει να καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι το ίδιο!

Οι εγγραφές διαμαρτυρίες
Το εμαιλ με ονοματεπώνυμο θεωρείται έγγραφη διαμαρτυρία βάση καταστατικού ή όχι.
Αν θεωρείται να στείλω 2-3.

Αν δεν θεωρείται θα πρέπει να εκσυγχρονίσουν τα καταστατικά τους.

Πως λαμβάνω γνώση της απάντησης ;

ps προς όλους
Η κσε απαντά σε κανένα email ή όχι ;

Σωστά. Πρέπει να διαχωρίζουμε όμως αν κάποιος υποστηρίζει το πρόσωπο ή το θεσμό! ...πρέπει να καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι το ίδιο!
Και τί προτείνεις εσύ Γιώργο ως τρόπο αντίδρασης; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα βροντηξω και να πάω αλλού. Όταν οι υπόλοιποι βρείτε τρόπο να τον ξεκουμπίσετε, τότε κι εγώ εννοείται ότι θα επιστρέψω, φυσικά και συμφωνώ με τον θεσμό.

Σωστο φιλε.Στο καλαθι θα πανε αλλα αν λαβουν 145000 εγγραφες διαμαρτυριες ισως και να θορυωηθουν.Αυτο σκεφτομουν σημερα το πρωι.Να παω συλλογο, να τους κραξω, να τους επιστρεψω την αδεια στα μουτρα και να υποβαλλω την αναφορα μου εγγραφως .Προσοχη: οποιος το κανει να απαιτησει πρωτοκολληση απο την γραμματεια και να λαβει αντιγραφο.Θα χρειαστει στο μελλον...

Σωστά! Εκεί που διασπάστηκαν κλαίνε τώρα με μαύρο δάκρυ και ψάχνουν εναγωνίως τρόπους επανένωσης. Νέοι σε ηλικία άνθρωποι πρέπει να πλαισιώσουν τα συλλογικά όργανα από τη βάση μέχρι την κορυφή και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε όλοι

Το εμαιλ με ονοματεπώνυμο θεωρείται έγγραφη διαμαρτυρία βάση καταστατικού ή όχι.
Αν θεωρείται να στείλω 2-3.

Αν δεν θεωρείται θα πρέπει να εκσυγχρονίσουν τα καταστατικά τους.

Πως λαμβάνω γνώση της απάντησης ;

ps προς όλους
Η κσε απαντά σε κανένα email ή όχι ;
Μέχρι να πεις σκουλικομυρμιγκοτρυπα σου έχουν απαντήσει .yel.

Και τί προτείνεις εσύ Γιώργο ως τρόπο αντίδρασης; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα βροντηξω και να πάω αλλού. Όταν οι υπόλοιποι βρείτε τρόπο να τον ξεκουμπίσετε, τότε κι εγώ εννοείται ότι θα επιστρέψω, φυσικά και συμφωνώ με τον θεσμό.
Δεν έχει κανένας θέμα με τον θεσμό! Δεν είμαστε τρελοι! Οι ανίκανοι καρεκλοκένταυροι που δυστυχώς φαίνονται σε όλους είναι το πρόβλημα. Και αυτοί που τους υποστηρίζουν εδω μέσα δεν λένε να το καταλάβουν. Δεν εχω κυριοι πρόβλημα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Με τον Αραμπατζή και τον Σταθόπουλο εχω.

Σωστο φιλε.Στο καλαθι θα πανε αλλα αν λαβουν 145000 εγγραφες διαμαρτυριες ισως και να θορυωηθουν.Αυτο σκεφτομουν σημερα το πρωι.Να παω συλλογο, να τους κραξω, να τους επιστρεψω την αδεια στα μουτρα και να υποβαλλω την αναφορα μου εγγραφως .Προσοχη: οποιος το κανει να απαιτησει πρωτοκολληση απο την γραμματεια και να λαβει αντιγραφο.Θα χρειαστει στο μελλον.
Ο θεσμος σαπισε απο τα προσωπα.Απαιτειται ριζικη αλλαγη ΧΘΕΣ.

Σωστο φιλε.Στο καλαθι θα πανε αλλα αν λαβουν 145000 εγγραφες διαμαρτυριες ισως και να θορυωηθουν.Αυτο σκεφτομουν σημερα το πρωι.Να παω συλλογο, να τους κραξω, να τους επιστρεψω την αδεια στα μουτρα και να υποβαλλω την αναφορα μου εγγραφως .Προσοχη: οποιος το κανει να απαιτησει πρωτοκολληση απο την γραμματεια και να λαβει αντιγραφο.Θα χρειαστει στο μελλον...
Μην ξεχάσεις στην αναφορά γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομία.
Πιθανώς να μην το δεχτούν. :) :) :)

Εεεε ρε σφαλιάρες που χρειάζονται ...

Back