Ρε πού πάμε;;;

Φίλε Μονήρης, στο ιδιαίτερα μακροσκελές post σου θίγεις πολλά θέματα, τα περισσότερα εύστοχα αν και σε 2-3 είσαι υπερβολικος και διαφωνώ , όπως αυτά που αναφέρει ο Βασίλης …
Η επιβίωση και ανάπτυξη του forum προϋποθέτει σύγχρονη και “επαγγελματική διαχείριση “ γεγονός που σημαίνει κυρίως χρόνο και λιγότερο χρήμα …
Γόνιμη συζήτηση σε καλό και χαλαρό timing λόγω διακοπών …
Περιμένω όλο αυτό να οδηγήσει κάπου και η ευθύνη των διαχειριστών είναι σημαντική …
Ας καταθέσουν και αλλά μέλη τις απόψεις τους , νέοι και παλιοί , ενεργοί και λιγότερο ενεργοί …
 
Εγώ παίδες, σας είπα δυο λόγια βγαλμένα από τις παρατηρήσεις μου, τις όσο το δυνατόν ανεξάρτητες από προσωπικά οφέλη και κοινωνικές επιρροές. Στα περισσότερα –όπως λέτε– συμφωνούμε. Στα υπόλοιπα θα πρέπει να καταβάλετε λίγη παραπάνω προσπάθεια ώστε να τα δείτε έξω από τη σφαίρα του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης και του συναγελασμού. Τότε είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε και σ’ αυτά.

Δεν προδικάζω κάτι, ούτε και είμαι εδώ για να επιβάλω κάποια άποψη. Προσπαθώ να ρίξω λίγο φως στα πράγματα από την πλευρά που εγώ τα βλέπω, όμως, δεν είμαι και υπεύθυνος γιατί η επιφάνεια της Γης καλύπτεται πιο πολύ από νερό και γιατί το κάθε σώμα πάνω της θα νικηθεί εν τέλει από τη βαρύτητά της. Ο καθένας, με την αναζήτηση που καταφέρνει, βρίσκει την ανάλογη ουσία στη ζωή και μ’ αυτή την ουσία τη βρίσκει.

Αν η ουσία είναι να βοηθάς τον ανήμπορο συνάνθρωπο και τον αδικημένο, ποιος ο λόγος του σχεδιασμού αυτής της πράξης και της συζήτησής της στο παρόν νήμα που έχει να κάνει με την πορεία και την επιβίωση του forum; Αυτός που έχει γευθεί αυτή την ουσία, σας πληροφορώ ότι προσπαθεί να τη διαφυλάξει από το βλέμμα της απάνθρωπης κοινωνίας που δημιουργεί και διατηρεί την ανάγκη της φιλανθρωπίας. Δεν αναζητάει το άλλοθι και την επιβεβαίωση στα πλήθη, γι’ αυτό κι αυτά τον ονόμασαν αντικοινωνικό, και γι’ αυτό το λόγο είναι υπερήφανος που είναι. Δείτε ποιοι είναι στο προσκήνιο αυτής της κοινωνίας και στην κορυφής της και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

~~~
Πιεσμένη συζήτηση υπό έλλειψη χρόνου λόγω διακοπών των άλλων…
 
Back
Top