Τ
Το 21 στην Εύβοια σε πολλά χωριά καταγγέλθηκε το ίδιο πράγμα,τι δηλαδή,ότι πυροσβεστικά άραζαν με τις ώρες στην είσοδο των χωριών περιμένοντας τη φωτιά και όταν τελικά η φωτιά έφτανε έβαζαν μπροστά και έφευγαν. Όταν τους ρωτούσαν " που πάτε, ήρθε η φωτιά" τους απαντούσαν " έχουμε εντολή να πάμε αλλού" . Σύμπτωση να συμβαίνει σε διαφορετικά χωριά το ίδιο πράγμα; Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας .Και επειδή κανενας πουστης και καμιά αγαμητη που το παίζει φιλόζωος και οικολογος δεν βγήκε να πει τίποτα ας το γράψω εγώ ο χωρίς ψυχή δολοφόνος κυνηγός. Στις μονάδες που βλέπετε στην φωτογραφία βρηκαν φριχτό τέλος κοντά στα 1000 γουρούνια. Το θέαμα ήταν άκρως αποκρουστικό. Έχω φωτογραφίες που προφανώς και δεν θα ανεβάσω.
Βρε Γιάννη μου να στο ξαναγράψω. Οι τύποι με την στολή του πυροσβέστη που ήταν στο σημείο που ήμουν εγώ αδιαφορουσαν χαρακτηριστικά για εστίες που ξεπηδουσαν μέσα στα θερισμενα. 50 μέτρα μακριά τους και κοιταγαν τους γέρους που έσβηναν με κλαρες και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μόνο που δεν έβαλαν ουισκαρα και πούρο να απολαύσουν το θέαμα.
Και μην ξεχνάς τι είχε πει ο Σπανός το 2021: για την Εύβοια είχε δοθεί εντολή ΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ. Λόγια του περιφερειαρχη όχι δικά μου.View attachment 98337