Πυρκαγιές

Αναζοπυρωθηκε η φωτια στον πισωνα;τασο μητσο γνωριζετε κατι;φουλ φωτιες και σημερα,δεν ξερω τι αλλο να πω πραγματικα,καθε μερα αυτο θα γινετε!
Ναι...
Δεν ήταν κάτι...
Το πρωί που έκανα την διαδρομή μαύρισε η ψυχή μου...
Από το γήπεδο των Φύλλων και προχωρώντας παράλληλα με το ποτάμι οοολο το αριστερό μέρος ( ένα καταπράσινο μέρος) ειναι τώρα στάχτη... 😞😞😞
Φτάνοντας στον Πισσώνα και στρίβοντας αριστερά για Νέα Αρτάκη αριστερά και δεξιά κάπνιζανε τα καρβουνιασμενα απομειναρια ενός πανέμορφου δάσους...
Δεν υπάρχουν λόγια...

Ναι...
Δεν ήταν κάτι...
Το πρωί που έκανα την διαδρομή μαύρισε η ψυχή μου...
Από το γήπεδο των Φύλλων και προχωρώντας παράλληλα με το ποτάμι οοολο το αριστερό μέρος ( ένα καταπράσινο μέρος) ειναι τώρα στάχτη... 😞😞😞
Φτάνοντας στον Πισσώνα και στρίβοντας αριστερά για Νέα Αρτάκη αριστερά και δεξιά κάπνιζανε τα καρβουνιασμενα απομειναρια ενός πανέμορφου δάσους...
Δεν υπάρχουν λόγια...
Και εγω περασα χτες και μαυροσε η ψυχη μου,μακαρι να ηταν το τελευταιο,αλλα δεν το βλεπω!

Αναζοπυρωθηκε η φωτια στον πισωνα;τασο μητσο γνωριζετε κατι;φουλ φωτιες και σημερα,δεν ξερω τι αλλο να πω πραγματικα,καθε μερα αυτο θα γινετε!
Σήμερα χωρίς ενεργό μέτωπο και αναζωπυρωσεις της πλάκας γέμισε ο ουρανός Καναντερ!!! Όταν ήταν να κάνουν 10 ρίψεις σε χωράφια με ελιές και φιστικιες και να κόψουν την φωτιά που ήταν άραγε?

Σήμερα χωρίς ενεργό μέτωπο και αναζωπυρωσεις της πλάκας γέμισε ο ουρανός Καναντερ!!! Όταν ήταν να κάνουν 10 ρίψεις σε χωράφια με ελιές και φιστικιες και να κόψουν την φωτιά που ήταν άραγε?
Κρυονέρι...
Μένουνε επώνυμα καθηκια εκει..

Πεστα χρυσοστομε,Ειναι που εχουμε δημητρη στολο 85 εναρια,τι να πουμε σηκωνουμε τα χερια ψηλα,ευχομαι να μην δουμε τιποτα πολλυ χειροτερα πραγματα στο προσεχη μελλον(αν και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος με αυτα που βλεπω)

Η βάση του βέλους είναι το σημείο που ξεκίνησε. Και η μύτη του βελους είναι ο Κελαηδιτης που πέρασε στο δασωμενο και τα ξέσκισε όλα μετά. Από την βάση μέχρι την μύτη δείτε από τι περιοχή τους πέρασε. Το ίδιο ακριβώς έγινε πέρσι από την μεριά του Πισσωνα. Φωτιά σε θερισμενο , αδράνεια , διαταγές? Και έφυγε η φωτιά και πήγε στο δασος από τον κάμπο. Και το δασος ειναι ακομη οιο πισω απο εκει που γραφει σφαγεια Κελαηδιτη....
Screenshot_20250728_210353_Maps.jpg

Η βάση του βέλους είναι το σημείο που ξεκίνησε. Και η μύτη του βελους είναι ο Κελαηδιτης που πέρασε στο δασωμενο και τα ξέσκισε όλα μετά. Από την βάση μέχρι την μύτη δείτε από τι περιοχή τους πέρασε. Το ίδιο ακριβώς έγινε πέρσι από την μεριά του Πισσωνα. Φωτιά σε θερισμενο , αδράνεια , διαταγές? Και έφυγε η φωτιά και πήγε στο δασος από τον κάμπο. Και το δασος ειναι ακομη οιο πισω απο εκει που γραφει σφαγεια Κελαηδιτη....
View attachment 98336
Μητσο πραγματικα αποτηπωσες την πραγματικοτητα,δεν εχω λογια,δεν ξερω τι να γραψω,ανικανοτητα,αδιαφορια,μηδεν συντονισμος;

Μητσο πραγματικα αποτηπωσες την πραγματικοτητα,δεν εχω λογια,δεν ξερω τι να γραψω,ανικανοτητα,αδιαφορια,μηδεν συντονισμος;
Και επειδή κανενας πουστης και καμιά αγαμητη που το παίζει φιλόζωος και οικολογος δεν βγήκε να πει τίποτα ας το γράψω εγώ ο χωρίς ψυχή δολοφόνος κυνηγός. Στις μονάδες που βλέπετε στην φωτογραφία βρηκαν φριχτό τέλος κοντά στα 1000 γουρούνια. Το θέαμα ήταν άκρως αποκρουστικό. Έχω φωτογραφίες που προφανώς και δεν θα ανεβάσω.

Βρε Γιάννη μου να στο ξαναγράψω. Οι τύποι με την στολή του πυροσβέστη που ήταν στο σημείο που ήμουν εγώ αδιαφορουσαν χαρακτηριστικά για εστίες που ξεπηδουσαν μέσα στα θερισμενα. 50 μέτρα μακριά τους και κοιταγαν τους γέρους που έσβηναν με κλαρες και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μόνο που δεν έβαλαν ουισκαρα και πούρο να απολαύσουν το θέαμα.
Και μην ξεχνάς τι είχε πει ο Σπανός το 2021: για την Εύβοια είχε δοθεί εντολή ΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ. Λόγια του περιφερειαρχη όχι δικά μου.IMG-3334650b3ab1273249dd031cf69b1aef-V.jpg

View attachment 98336
Εδώ έκαιγε τόσες μέρες πέρσι στη Μαγνησία μέσα στα χωράφια στο ισιωμα και δίπλα στην εθνική και δεν μπορούσαν να τη σταματήσουν , μιλάμε για τέτοια οργάνωση.

Back