Πυρκαγιές

Τ
Και επειδή κανενας πουστης και καμιά αγαμητη που το παίζει φιλόζωος και οικολογος δεν βγήκε να πει τίποτα ας το γράψω εγώ ο χωρίς ψυχή δολοφόνος κυνηγός. Στις μονάδες που βλέπετε στην φωτογραφία βρηκαν φριχτό τέλος κοντά στα 1000 γουρούνια. Το θέαμα ήταν άκρως αποκρουστικό. Έχω φωτογραφίες που προφανώς και δεν θα ανεβάσω.

Βρε Γιάννη μου να στο ξαναγράψω. Οι τύποι με την στολή του πυροσβέστη που ήταν στο σημείο που ήμουν εγώ αδιαφορουσαν χαρακτηριστικά για εστίες που ξεπηδουσαν μέσα στα θερισμενα. 50 μέτρα μακριά τους και κοιταγαν τους γέρους που έσβηναν με κλαρες και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μόνο που δεν έβαλαν ουισκαρα και πούρο να απολαύσουν το θέαμα.
Και μην ξεχνάς τι είχε πει ο Σπανός το 2021: για την Εύβοια είχε δοθεί εντολή ΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ. Λόγια του περιφερειαρχη όχι δικά μου.View attachment 98337
Το 21 στην Εύβοια σε πολλά χωριά καταγγέλθηκε το ίδιο πράγμα,τι δηλαδή,ότι πυροσβεστικά άραζαν με τις ώρες στην είσοδο των χωριών περιμένοντας τη φωτιά και όταν τελικά η φωτιά έφτανε έβαζαν μπροστά και έφευγαν. Όταν τους ρωτούσαν " που πάτε, ήρθε η φωτιά" τους απαντούσαν " έχουμε εντολή να πάμε αλλού" . Σύμπτωση να συμβαίνει σε διαφορετικά χωριά το ίδιο πράγμα; Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας .

Και επειδή κανενας πουστης και καμιά αγαμητη που το παίζει φιλόζωος και οικολογος δεν βγήκε να πει τίποτα ας το γράψω εγώ ο χωρίς ψυχή δολοφόνος κυνηγός. Στις μονάδες που βλέπετε στην φωτογραφία βρηκαν φριχτό τέλος κοντά στα 1000 γουρούνια. Το θέαμα ήταν άκρως αποκρουστικό. Έχω φωτογραφίες που προφανώς και δεν θα ανεβάσω.

Βρε Γιάννη μου να στο ξαναγράψω. Οι τύποι με την στολή του πυροσβέστη που ήταν στο σημείο που ήμουν εγώ αδιαφορουσαν χαρακτηριστικά για εστίες που ξεπηδουσαν μέσα στα θερισμενα. 50 μέτρα μακριά τους και κοιταγαν τους γέρους που έσβηναν με κλαρες και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μόνο που δεν έβαλαν ουισκαρα και πούρο να απολαύσουν το θέαμα.
Και μην ξεχνάς τι είχε πει ο Σπανός το 2021: για την Εύβοια είχε δοθεί εντολή ΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ. Λόγια του περιφερειαρχη όχι δικά μου.View attachment 98337
Και λιγα ειπες δημητρη και λιγα ειπες;Καλα ειναι δυνατον να μην κανανε κινηση να την σβησουν;τοσο μπουρδελο ειμαστε;ολα στην τυχη;θελω πολλα να γραψω μετα απο αυτο που εστειλες αλλα θα συγκρατηθω με ολους αυτους τους .................................

Η φωτιά σε δασική η αγροτική έκταση πολεμιεται ΠΑΝΤΟΥ!!
Όπου σου δίνει χέρι την χτυπάς προφυλάσσοντας τον εαυτό σου(αέρας,ανάγλυφο,πραγματικές συνθήκες).
Το στήσιμο καρτεριου, εκεί που θεωρούμε ότι θα περάσει οδηγεί σε Βατερλώ!
Είναι άλλο θηρίο η φωτιά σε οικία, οικισμό κι άλλο στην πρώτη περίπτωση.
Τα τελευταία χρόνια προτιμούν να την περιμένουν...
Και μετά την βλέπουν από την πίσω μεριά.
Όσο ακολουθείται αυτή η τακτική και πρακτική θα κλαίμε ανθρώπους,σπίτια,δάση και καλλιέργειες.

Τ

Το 21 στην Εύβοια σε πολλά χωριά καταγγέλθηκε το ίδιο πράγμα,τι δηλαδή,ότι πυροσβεστικά άραζαν με τις ώρες στην είσοδο των χωριών περιμένοντας τη φωτιά και όταν τελικά η φωτιά έφτανε έβαζαν μπροστά και έφευγαν. Όταν τους ρωτούσαν " που πάτε, ήρθε η φωτιά" τους απαντούσαν " έχουμε εντολή να πάμε αλλού" . Σύμπτωση να συμβαίνει σε διαφορετικά χωριά το ίδιο πράγμα; Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας .
Συγκεκριμένα απαντούσαν έχουμε εντολές εκκένωσης και όχι κατάσβεσης. Αρκετοί έφαγαν μπόλικο ξύλο από κατοικους....

Οπως και να χει ειμαστε αφημενοι στην μοιρα μας,θα μποροσαν πολλα να γινουν που δεν γινονται και θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα,περιπολιες πολλες παντου,απαγορευσεις σε δασικους δρομους,εναριες περιπολιες καθε μερα,πυροσβεστικα παντου με πυροσβεστες οχι σαν αυτους που λεει ο δημητρης και πολλα ακομα,και ποινες πολλυ αυστηρες οσοι πιανονται,εγω εχω πει πριν χρονια να με αξιωσει ο θεος μεχρι να ερθει η ωρα μου να φυγω να πετυχω καποιον την ωρα που ξεκιναει μια φωτια ειτε την εβαλε κακοβουλα ειτε οχι,τα δυσκολα ειναι μπροστα μας!

Δεν χρειάζονται,περαιτέρω μέτρα.
Ας με συγχωρήσουν οι ευαίσθητοι...
Πιάνεις τον εμπρηστή και τον ηθικό αυτουργό και τους κρεμάς.
Κι όποιος επιχειρήσει κάτι παρόμοιο,θα γνωρίζει,τι τον περιμένει.
Έγινε κακούργημα νομίζω τώρα..

Σήμερα χωρίς ενεργό μέτωπο και αναζωπυρωσεις της πλάκας γέμισε ο ουρανός Καναντερ!!! Όταν ήταν να κάνουν 10 ρίψεις σε χωράφια με ελιές και φιστικιες και να κόψουν την φωτιά που ήταν άραγε?
φιλε Μητσο ,εχτες εχω πληροφορια πλακωσε η υπουργαρα κ 2 καμερες στημενες για αυτο πεταγανε τα καναντερ.

φιλε Μητσο ,εχτες εχω πληροφορια πλακωσε η υπουργαρα κ 2 καμερες στημενες για αυτο πεταγανε τα καναντερ.
Τα μάθαμε. Πέταγαν χωρίς να υπάρχει ενεργό μέτωπο πουθενά. Όλα για το θεαθήναι αφού καίγεται το σύμπαν φυσικά και αρχίζουν τα μεγάλα λόγια.

Το σχέδιο τους ξεκίνησε από την πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτό το σουργελο έστησε το νομοσχέδιο για ανεμογεννήτριες και σε αναδασωταιες περιοχές . Μετά για της υπηρεσίες της ανταμοιφθηκε .....από εκεί και πέρα καίγεται όλοι η Ελλάδα κάθε χρόνο για να μπουν νόμιμα¿?? η ΑΠΕ....δεν υπάρχει ελπίδα είναι όλοι στο κόλπο

Το σχέδιο τους ξεκίνησε από την πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτό το σουργελο έστησε το νομοσχέδιο για ανεμογεννήτριες και σε αναδασωταιες περιοχές . Μετά για της υπηρεσίες της ανταμοιφθηκε .....από εκεί και πέρα καίγεται όλοι η Ελλάδα κάθε χρόνο για να μπουν νόμιμα¿?? η ΑΠΕ....δεν υπάρχει ελπίδα είναι όλοι στο κόλπο
Αυτή πέρασε τα μνημόνια σαν συμβατά με το σύνταγμα της χώρας σαν Αρειοπαγίτισσα
τότε καί τ'αφεντικά την αντάμειψαν .

Back