13 14 ποδολιβρα ειναι, δεν ειναι ψοφιμι δεν ειναι και κτηνος.....Το 95 ειναι περαν του δεοντος δυνατο για ελατηριου Ειναι οτι πρεπει.
13 14 ποδολιβρα ειναι, δεν ειναι ψοφιμι δεν ειναι και κτηνος.....Το 95 ειναι περαν του δεοντος δυνατο για ελατηριου Ειναι οτι πρεπει.
luxus, για χρηση με ανοικτα σκοπευτικα σε αρκετους δεν τους καθεται το κοντακι, με οπτικο ειναι ενταξει.Το 95 δεν είναι αυτό?
Γιώργο έχεις να προτείνεις κάτι άλλο με περισσότερη δύναμη που να μην υστερεί στην ευθυβολια? Ξέρω για το 90 αλλά θέλω να αποφύγω αν είναι δυνατόν το έξτρα βάρος13 14 ποδολιβρα ειναι, δεν ειναι ψοφιμι δεν ειναι και κτηνος.....
Κωστα παρε το 95, θα του βαλουμε κι αυτο το κιτ για το τουαγκ, θα το λιπανουμε σωστα και θα εισαι οκΤι είναι πιο δυνατό σε ελατηριο με αξιοπρεπή ευθυβολια?
Δε χρειαζετε κανενα κιτ εχει κοντη διαδρομη και δε μασαει η μαγκια ειναι στις ταχυτητες της εταιριας δε υα χει για πλακα στα 280 μ/δΚωστα παρε το 95, θα του βαλουμε κι αυτο το κιτ για το τουαγκ, θα το λιπανουμε σωστα και θα εισαι οκ
https://www.airrifletuning.com/store/weihrauch-hw95-hw98-tuning-kit/
Τόλη το κιτ αυτο ειναι για το τουαγκ. Δεν ανεβαζει δυναμη. Το χω βαλει σε 5 weihrauch ειναι φανταστικοΔε χρειαζετε κανενα κιτ εχει κοντη διαδρομη και δε μασαει η μαγκια ειναι στις ταχυτητες της εταιριας δε υα χει για πλακα στα 280 μ/δ
Ξερω για το τουανγκ στο δικο σου εχεις βαλει ? Κανει και μια διαφορα στην ευθυβολια ομως και κοβει αυτο σπαστικο τουανγκΤόλη το κιτ αυτο ειναι για το τουαγκ. Δεν ανεβαζει δυναμη. Το χω βαλει σε 5 weihrauch ειναι φανταστικο
Παντως το cometa δινει παραπανω απ οτι πληρωνειςΚωστα παρε το 95, θα του βαλουμε κι αυτο το κιτ για το τουαγκ, θα το λιπανουμε σωστα και θα εισαι οκ
Αν σε παιρνει οικονομικα παρε το weihrauch. Αστο το cometa. Πολυ καλό ειναι αλλα δεν ειναι σαν το weihrauch
Σιγουρα. Τολη δε ξερω αν το εχεις ριξει, ειναι πολυ καλό.Παντως το cometa δινει παραπανω απ οτι πληρωνεις
Μάλλον για εκεί οδεύω σε 4.5.Κωστα παρε το 95, θα του βαλουμε κι αυτο το κιτ για το τουαγκ, θα το λιπανουμε σωστα και θα εισαι οκ
Αν σε παιρνει οικονομικα παρε το weihrauch. Αστο το cometa. Πολυ καλό ειναι αλλα δεν ειναι σαν το weihrauch
Οχι ακόμα πρώτα να ρίξω το δικό σου να μου φύγει από το μυαλό η αμφιβολίαΚωστα να ετοιμασω λιμες, ντουκοχαρτα, γρασσα και εργαλεια για την εγχειρηση? Θα το κανουμε βουτυρο
Now you are talking!!Μάλλον για εκεί οδεύω σε 4.5.
Να πας σε 5.5 μεγαλη διαφορα σε δυναμη και πιο γλυκια βοληΜάλλον για εκεί οδεύω σε 4.5.
Το fusion black μου αρεσειΣιγουρα. Τολη δε ξερω αν το εχεις ριξει, ειναι πολυ καλό.
Θα το ήθελα πιο γκαζωμενο για να πάω στο συγκεκριμένο σε 5.5. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες καμπυλοτροχιεςΝα πας σε 5.5 μεγαλη διαφορα σε δυναμη και πιο γλυκια βολη
280 μ/δ ειναι η πιο καλη ταχυτητα να ξερεις βαζεις ενα V MACH και την πιανεις τα γκαζια μη τα κοιτας και πολυ μονο στα προσυμπιεσμενα με βαριες βολιδες κανεις δουλειαΘα το ήθελα πιο γκαζωμενο για να πάω στο συγκεκριμένο σε 5.5. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες καμπυλοτροχιες
Φετος θα πεσει πολυ γαλαζια κρατα καβατζα φραγκα αχαχαχαΜάλλον για εκεί οδεύω σε 4.5.
Κοιτα μη πας και παρεις κανα ελατηριου τυπου gamo με 500+ m/sec και δε πετυχαινεις κονσερβοκουτι στα 5 μετρα.Θα το ήθελα πιο γκαζωμενο για να πάω στο συγκεκριμένο σε 5.5. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες καμπυλοτροχιες