Ποιο αεροβόλο να πάρω?

Δεν είναι λόγος αυτό γιατι αν ήθελα θα επερνα κάποιο άλλο...δεν ειμαι ο μόνος...
Φανατικός αεροβολακιας δεν υπήρξα ποτε, κ κάποτε αυτό σβήνει....
Ίσως στο μέλλον να τα δω αλλιώς, τίποτα δεν αποκλείω....
Εγώ φίλε με τον υιό‼️έχω ξαναζήσει όλο το μπακραουντ μου‼️αρχίσαμε από σφεντόνες,τόξα κ τώρα με ψήνει για αεροβόλο‼️με κόβω κάρβουνο....στο τελος

Εγώ φίλε με τον υιό‼️έχω ξαναζήσει όλο το μπακραουντ μου‼️αρχίσαμε από σφεντόνες,τόξα κ τώρα με ψήνει για αεροβόλο‼️με κόβω κάρβουνο....στο τελος
Καλο σημάδι αυτό, βρίσκεται στα χνάρια σου.. Ήταν θέμα χρόνου να παει σε αεροβόλο κ μετα θα έρθει κ ο βαρυς οπλισμός... .hunter.

Ηρακλή,σε 5.5 διαμέτρημα πιο μοντέλο έχει την απαιτούμενη δύναμη για χαμηλό trajectory..
Από την βαιροκ πρώτα κ αν παίζει να βρούμε κ σε άλλη μάρκα με ικανοποιητική ακρίβεια κ τρατζεκτορυ
Αν μιλαμε για ελατηριο τοτε το τελευταιο σκαλι σε δυναμη και ακριβεια πριν τα pcp ειναι το HW 90.......gasram με σημεια υπεροχης εναντι ολων αυτου του τυπου αεροβολα που κυκλοφορουν!!!!!
Τα αλλα που υπαρχουν με δυναμη και ακριβεια ειναι τα τελευταια μοντελα της Diana αλλα κοστιζουν πολλα χρηματα

Για τι γκρουπ μιλάμε στα ελατήρια και στα πόσα μέτρα ?
Ενα καλο οπλο με τα σωστα σφαιρακια και εναν χειρηστη που κανει την σωστη σκοπευση με οπτικο μπορει να κανει γκρουπακια στο μεγεθος ενος 2 ευρου στα 50 μ...
Εγω προσωπικα με το 97αρι που ειχα σε 4,5 με πληρη απνοια κτυπουσα 3 φορες στις 5 καλυκα στα 100μ.......

Ενα καλο οπλο με τα σωστα σφαιρακια και εναν χειρηστη που κανει την σωστη σκοπευση με οπτικο μπορει να κανει γκρουπακια στο μεγεθος ενος 2 ευρου στα 50 μ...
Εγω προσωπικα με το 97αρι που ειχα σε 4,5 με πληρη απνοια κτυπουσα 3 φορες στις 5 καλυκα στα 100μ.......
Ηρακλή, λίγο εξωφρενικό μου φαίνεται αυτό το γκρουπ σε ελατηρίου στα 50μ όταν ο Mr FX himself μιλάει για hole in 20m and 1/2" at 50m με Smooth-twist, pcp και δεν συμμαζεύεται ...

3:00 - 3:40

Ηρακλή, λίγο εξωφρενικό μου φαίνεται αυτό το γκρουπ σε ελατηρίου στα 50μ όταν Mr FX himself μιλάει για hole in 20m and 1/2" at 50m με Smooth-twist, pcp και δεν συμμαζεύεται ...

3:00 - 3:40
Να μην σου φαινεται καθολου εξωφρενικο...........οταν ολα αυτα συνδιαστουν τοτε ειναι αναμενομενο.......δεν ειναι τυχαιο που κοντραρουν σε αγωνισματα του FT τα pcp χωρις να υστερουν ............
Βεβαια δεν μιλω για ολα τα αεροβολα αλλα για τα κορυφαια ελατηρια.......TX200 - HW 97.

Να μην σου φαινεται καθολου εξωφρενικο...........οταν ολα αυτα συνδιαστουν τοτε ειναι αναμενομενο.......δεν ειναι τυχαιο που κοντραρουν σε αγωνισματα του FT τα pcp χωρις να υστερουν ............
Βεβαια δεν μιλω για ολα τα αεροβολα αλλα για τα κορυφαια ελατηρια.......TX200 - HW 97.
Είναι πολλοί σκοπευτές που χρησιμοποιούν αυτά τα ελατηρίου συνειδητά

Kalispera paidia thelo ti boithia sas..
Ena aerobolo gia esoteriki xrisi sto spiti
Gia tin asfaleia mu kata protimisi
Mikro megethos kai dunato se apodosi dunamis,
Na kanei zimia sto epitidio klefti.
Euxaristo
Ασφαλισε το σπιτι σου, με συναγερμο, κλπ...
Τα αεροβολα βγαζουν κανενα ματι....

ΥΓ Ποσες φορες εχω ακουσει το ¨αν μπει ο κλεφτης ,θα του κανω ,θα του ρανω¨.....
Και οταν μπαινει, κοιμομαστε και ονειρευομαστε....

Kalispera paidia thelo ti boithia sas..
Ena aerobolo gia esoteriki xrisi sto spiti
Gia tin asfaleia mu kata protimisi
Mikro megethos kai dunato se apodosi dunamis,
Na kanei zimia sto epitidio klefti.
Euxaristo
Για προσωπική ασφάλεια το μόνο νόμιμο είναι άδεια οπλοφορίας για πυροβολο όπλο, εφόσον συντρέχουν λόγοι. ΟΛΑ τα άλλα απαγορεύονται να χρησιμοποιούνται σε άμυνα ακόμα και αν η κατοχή τους είναι νόμιμη πχ κυνηγετικό όπλο η αεροβόλο. Επίσης η χρήση νόμιμου πυροβολου σε άμυνα έχει προϋποθέσεις.

Για προσωπική ασφάλεια το μόνο νόμιμο είναι άδεια οπλοφορίας για πυροβολο όπλο, εφόσον συντρέχουν λόγοι. ΟΛΑ τα άλλα απαγορεύονται να χρησιμοποιούνται σε άμυνα ακόμα και αν η κατοχή τους είναι νόμιμη πχ κυνηγετικό όπλο η αεροβόλο. Επίσης η χρήση νόμιμου πυροβολου σε άμυνα έχει προϋποθέσεις.
Ου μπλεξης νομιμα η παρανομα ειδιο μπελα θα βρεις

Back