Αν ποτέ χάνει αέρα από την τσιμουχα της κάννης απλά γυρνά τη τούμπα. Ρώσοι! Έχει και γαμω τις σκανδαλες
Αν ποτέ χάνει αέρα από την τσιμουχα της κάννης απλά γυρνά τη τούμπα. Ρώσοι! Έχει και γαμω τις σκανδαλες
Σκανδαλη γκασμας κουτσουροΕχει κανεις αποψη γι αυτο? Απο σκανδαλη με ενδιαφερει κυριως
https://e-aerovolo.gr/product/αεροβόλα/όπλα/ελατηρίου-όπλα/baikal-mp61-4-5mm/
Το χειροτερο χαρακτηριστικο σε ενα αεροβολοΣκανδαλη γκασμας κουτσουρο
Αν πάρεις κάτι τέτοιο θα κολλήσεις. Έφερε ένας φίλος ένα ( όχι τόσο καλής ποιότητας) με blowback κλείστρο και εκεί που δεν ήθελα να το πιάσω κάν, μόλις το πήρα έριχνα μια ώρα συνεχώς. Βέβαια η μεγαλύτερη χαζομάρα που έχει, αν δεν κουμπώσει καλά η αμπούλα χάνεται όλο το αέριο, ξενερα μεγάλη! Αν πάρεις κάτι τέτοιο όμως, οπωσδήποτε να φοράς γυαλιά προστασίας, γιατί τα bbs είναι ατσάλινα και σε σκληρή επιφάνεια εξοστρακίζονται εύκολα. Και αυτές οι μπίλιες πρέπει να τερματίζουν σε χώμα, να το πούμε αυτό για κάθε ενδιαφερόμενο.Καλησπέρα! Ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα.
Σκέφτομαι να παρω ένα από τα 2 παρακάτω αεροβόλα με αμπούλες co2 πιο πολύ για να κανω σκοποβολή στον ελεύθερο μου χρόνο στο χωριό. Αρχικα τα συγκεκριμένα χρειάζεται να έχω κάποια ειδική άδεια? Και ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο τύπο οπλου? Αξίζει;
View attachment 43449
View attachment 43450
Ενας λόγος που θελω να παρω τέτοιο αεροβολο είναι για το χαβαλέ και δεν χρειάζεται να ρίξω έχω κολλήσει ήδη χαχαχα. Η αλήθεια είναι ότι με χαλάει που παίρνουν σχεδόν όλα ατσάλινες μπιλιτσες γιατί είναι όπως λες επικίνδυνες για εξοστρακισμό. Άραγε αν βάλω μόλυβδο ες θα δουλεύει η θα υπαρξει πρόβλημα?Αν πάρεις κάτι τέτοιο θα κολλήσεις. Έφερε ένας φίλος ένα ( όχι τόσο καλής ποιότητας) με blowback κλείστρο και εκεί που δεν ήθελα να το πιάσω κάν, μόλις το πήρα έριχνα μια ώρα συνεχώς. Βέβαια η μεγαλύτερη χαζομάρα που έχει, αν δεν κουμπώσει καλά η αμπούλα χάνεται όλο το αέριο, ξενερα μεγάλη! Αν πάρεις κάτι τέτοιο όμως, οπωσδήποτε να φοράς γυαλιά προστασίας, γιατί τα bbs είναι ατσάλινα και σε σκληρή επιφάνεια εξοστρακίζονται εύκολα. Και αυτές οι μπίλιες πρέπει να τερματίζουν σε χώμα, να το πούμε αυτό για κάθε ενδιαφερόμενο.
Θα κολλήσει....βρες κάποιο που ρίχνει μόνο βολίδες ...κάπου πήρε το μάτι μου 1walther που παίρνει μόνο βολιδεςΕνας λόγος που θελω να παρω τέτοιο αεροβολο είναι για το χαβαλέ και δεν χρειάζεται να ρίξω έχω κολλήσει ήδη χαχαχα. Η αλήθεια είναι ότι με χαλάει που παίρνουν σχεδόν όλα ατσάλινες μπιλιτσες γιατί είναι όπως λες επικίνδυνες για εξοστρακισμό. Άραγε αν βάλω μόλυβδο ες θα δουλεύει η θα υπαρξει πρόβλημα?Τέλος πάντων θα τα βάλω κατω και θα δω τι θα κάνω.
το ειχα αυτο φιλε γιαννη ωραιο οπλακι,,αλα μου ειχανε ανηξη το σπιτι και μου το κλεψανε αυτο και μια βινταιω καμερα
Κι Εγώ προτιμώ το 4,5 στα όπλα μου έχει σταθερή τροχιά από 15 μέχρι 25 μέτρα που με ενδιαφερειΕπομένως, 4.5 προτιμότερο![]()
Ωραία οπλακια συνονοματε. Μέχρι πόσα μέτρα ριχνουν αξιοπρεπώς από θέμα δύναμης και ακριβειας? Ψήνομαι και εγώ για ένα οπτικό της ίδιας εταιρίας (hawke σε 2x7) με μονοκοματη βαση για να παίζω μέχρι max 50 μετρα με ένα diana 28 που έχω από παιδί. Αναμνήσεις που μας αρέσει να ''ξαναζουμε'' παίζοντας μαζί τουςCOMETA FUSION 4.5mm
WEIHRAUCH HW30s 4.5mm
HAWKE VANTAGE 4X32 AO σε μονοκομματη βαση HAWKE
jsb 8.44gr 4.52 για το HW
cometa/jsb heavy 10.34gr 4.52 για το COMETA
Με εχει πιασει κατι να γαργαλησω λιγο τη σκανδαλη του COMETA
Γιάννη η διαφορά στο διαμέτρημα έχει να κάνει και με το βάρος. Το 5.5 διατηρεί την ενέργεια του σε μεγαλύτερη απόσταση αλλά έχει μικρότερη ταχύτητα. Το 4.5 μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά διατηρεί την ενέργεια λιγότερο. Στα αεροβόλα ελατηρίου για μένα η Χρυσή τομή είναι μεταξύ 12 και 14 ποδολιβρα ανεξάρτητου διαμετρήματος. Για παραπάνω εγώ θα πήγαινα σε pcp. Έχω δουλέψει 4.5 και 5.5 και καθόλου τα άλλα. Απ' αυτά τα δύο προτιμώ το 4.5 γιατί έχει πιο φλατ τροχιά και μεγαλύτερη ποικιλία. Επειδή κατάλαβα τι θες με ένα cometa fenix η ένα weihrauch hw50 είσαι μπόμπα.Το 22αρη τρυπάει τενεκέ στα 50![]()
Στα 12ποδολιβρα που δοκιμαζει και ειναι το μεγιστο οριο στην Αγγλια, εννοειται οτι ειναι προτιμοτερο σε 4,5mm, αλλα σε ενα hw80 hw90Επομένως, 4.5 προτιμότερο![]()
Δεν ξέρω για το 22 αλλά το 177 (4.5χιλ.) που έχω το τενεκεδένιο γκαζάκι το τρυπάει διαμπερώς από τα 15μ. (άδειο φυσικά).Το 22αρη τρυπάει τενεκέ στα 50![]()