Ποιο αεροβόλο να πάρω?

Ισως γινωμαι γραφικος λεγωντας τα ιδια πραγματα........για μια ακομα φορα ......μακρια απο Camo........ισως το μονο που αξιζει να ασχωληθει καποιος μαζι του ειναι το CFX 30 λογο σταθερης καννης αλλα οχι το IGT αλλα του ελατηριου.
Υπαρχουν αναφορες και εικονες απο σπασμενες κανες στο μπλοκ λογω πλαστικουρας σε ενα τοσο λεπτο σημειο....αν ειναι δυνατον.
Εχουν κακη σκανδαλη και σε εκεινο που μπορουν να παρουν το πρωταθλημα ειναι στο Marketing!!!!!!!!
Oι απαιτησεις και οι εμπειριες του καθενος αλλα και οι γνωσεις κανουν την διαφορα......αν ηταν καλα ολοι οσοι εχουν εμπειριες και γνωσεις πανω στο αντικειμενο θα ειχαμε και καποιο στον οπλοβαστο......αλλα δυστιχως η ευτυχως δεν εχουμε ουτε αυτοκολητο
Απο κει και περα ο καθενας ας αποφασισει διοτι δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις και τα ιδια πορτοφολια.
Να ξερετε που ειμαι σιγουρος οτι ξερετε πως το φτηνο θα βγει ακριβωτερο!!!! 100% εξακριβωμενο.
Καλιτερα λοιπον ενα καλο και σωστο αεροβολο(και οχι κατ'αναγκη ακριβο)που θα μας βοηθησει στην σκοποβολη και θα μας κανει να τα βαλουμε με τον εαυτο μας για να δουμε ποσο ψιλα μπορουμε να ανεβουμε σκοπευτικα παρα καποιο που θα μας κεντρισει το ενδιαφερον λογω τιμης και Marketing και συμβουλες απο απειρους και σε καποιες περιπτωσεις και ''πονηρους''
COMETA ΤΑ ΜΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο το απειρους και πονηρους το ειπες για εμενα;
 
Ο ναι
να ρωτήσω Τους έμπειρους εάν το τριαντάρη κάνει αυτά που κάνεις σε αυτές τις αποστάσεις, ένα ογδοντάρη σε πεντέμισι στη διπλάσια απόστασή θα έκανε τα ίδια. Η σκέψη μου είναι λάθος και λόγω απειρίας κάνω το λογαριασμό του Καραγκιόζη. Ποια είναι η γνώμη σας για τοΟγδοντάρη. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ογδοντάρη απλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν θα πρέπει να το πάρω σε πεντέμισι η τεσσεράμισι.
 
Back
Top