Κάτι ξέρουν οι μέλισσες.Για τα ίδια τα μελίσσια είναι turbo , γευστικά, σε σχέση με άλλα μέλια, μάπα το καρπούζι.
Κάτι ξέρουν οι μέλισσες.Για τα ίδια τα μελίσσια είναι turbo , γευστικά, σε σχέση με άλλα μέλια, μάπα το καρπούζι.
Γιαυτό σου λέω ότι το μέλι όπως και τα φυσιγγια είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Ο καθένας ότι του αρέσει! Η καστανια έχει φανατικούς οπαδούς. Και εμένα μου αρέσει!Για τα ίδια τα μελίσσια είναι turbo , γευστικά, σε σχέση με άλλα μέλια, μάπα το καρπούζι.
Ακριβώς...Κάτι ξέρουν οι μέλισσες.
Είδα τις ντομάτες σου και θυμήθηκα αυτούς του ΟΠΕΚΕΠΕ που ''καλλιεργούσαν'' ντομάτες μέσα στην πλημμυρισμένη λίμνη Κάρλα...
ΧΑΘΗΚΕΣ καπετάνιε!...μέχρι τον τεμαχισμό πάω Νικόλα...μετά αναλαμβάνει η κυρά...είπαμε!![]()
![]()
Αντι να σκεφτείς μια δροσερή χωριάτικη σαλάταΕίδα τις ντομάτες σου και θυμήθηκα αυτούς του ΟΠΕΚΕΠΕ που ''καλλιεργούσαν'' ντομάτες μέσα στην πλημμυρισμένη λίμνη Κάρλα...![]()
Είδες; Με τα τόσα που βλέπουμε πάει το μυαλό μας στο κακό συνήθως...Αντι να σκεφτείς μια δροσερή χωριάτικη σαλάτα![]()
Μην μετζαρηςΕίδες; Με τα τόσα που βλέπουμε πάει το μυαλό μας στο κακό συνήθως...![]()
![]()
απο μέλια δεν ξερω ουτε μου αρεσουν ακθολου .....Προσωπικά, το μέλι καστανιάς είναι το κορυφαίο.
Λογικο ειναι φιλεαπο μέλια δεν ξερω ουτε μου αρεσουν ακθολου .....
ο πατερας μου έκανε μελισοκομος ενα αρκετο μεγαλο διάστημα μετα που βγήκε στη συνταξη και μου ελεγε οτι το θυμαρίσιο είναι το καλύτερο ..
βεβεα αν δε πενέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακόσει
πάντος η ποιό ακρηβή τιμή που εχω ακούσει για μέλι είναι ενας που εχει μελήσια στο φαραγγι τις σαμαριάς μέσα και το κιλό το πουλάει κοντα στα 40 ευρώ ,,,Λογικο ειναι φιλε
Στα νησια θυμαρισιο και ανθεων εχουμε κυριως
Που να βρεθουν τα υπολοιπα;
Τροοδος δεν έχει έλατοΛογικο ειναι φιλε
Στα νησια θυμαρισιο και ανθεων εχουμε κυριως
Που να βρεθουν τα υπολοιπα;
Εχει βεβαιως το Κύπριακο ελατοΤροοδος δεν έχει έλατο
Αυτό δεν κάνει μελι;;Εχει βεβαιως το Κύπριακο ελατο
Δεν κάνει μέλι το έλατο. Έντομα που ζουν πάνω του δίνουν το μέλι όπως και στο πεύκο και στην βελανιδιά. Στην Κύπρο μπορεί να μην υπάρχουν τα έντομα αυτά. Δεν αγαπάνε την πολύ ζέστη.Αυτό δεν κάνει μελι;;
Φίλε μου όση ταλαιπωρία και να έχει 40 ευρώ το κιλό είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικό.πάντος η ποιό ακρηβή τιμή που εχω ακούσει για μέλι είναι ενας που εχει μελήσια στο φαραγγι τις σαμαριάς μέσα και το κιλό το πουλάει κοντα στα 40 ευρώ ,,,
βαίβεα η ταλεπορία του τεράστια στο πηγενε και ελα
Για την ακρίβεια η Κύπρος δεν έχει αυτοφυες ελατο!Εχει βεβαιως το Κύπριακο ελατο
Ηθικοπλαστικο γιατί Τάσο? Το τρώνε ανέκαθεν. Όπως οι Αφρικανοί ιθαγενείς τρώνε πιθήκους και μαϊμούδες χιλιάδες χρόνια. Άλλοι τόποι άλλες συνήθειες.Από τις διακοπές,στη γείτονα Ιταλία.
Άλογο,εκτός του ηθικοπλαστικού,του θέματος, εξαιρετικό!!
Και ένα mix καλαμαριού κ γαρίδας τηγανιτής, σε χωνί για το χέρι!