Και εγώ το ίδιο θα έκανα..Ούτε με μπροστογεμι να ρίχνατε..
Σε κάποιον που αντίπαθεις φαντάζομαι.Μπορεί, δεν ξέρω.Μάλλον δεν ήταν μαλλινη
αλλά πεπιεσμενο λιπασμενο χαρτί.
Εγώ πάντως θυμάμαι τα χαρισα.
Όχι ιδιαίτερα, αλλά με έψηνε ένας φίλος αεροπορος τρελλαμμενος με τα εγγλεζικα δικαννα και τα ποιντερ. Εγγλεζικο ναναι δηλαδή κιοτι ναναι.Σε κάποιον που αντίπαθεις φαντάζομαι.
Νομίζω Τάσο ότι εξακολουθούν να κατασκευάζονται στην Αγγλία, αλλά η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον όμιλο MAXAM και φυσικά γεμίζει τα φυσίγγια της πλέον με υλικά του ομίλου.Νομίζω οτι τώρα η eley ανήκει στην maxam και δεν κατασκευάζονται πλεον Αγγλια...
Και όμως δυστυχώς έφυγε.... Τα φυσιγγια εβρος 37,εβρος 42 υπάρχουν ακόμα... Είμαι γιος του... Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970217572Έμαθα πριν λίγο ένα δυσάρεστο νέο το οποίο σας στο λέω με μεγάλη επιφύλαξη.μου είπε ένας φίλος ότι πριν λίγους μήνες πέθανε ο γνωστός κατασκευαστής φυσιγγίων Κώστας Καββαθάς από Πύργο Ηλείας.γεμιζε τα φυσιγγια cosmos,puma,Έβρος 42 και αλλα.ξερεις κανείς αν ισχύει;;ευχομε να ειναι ψεμα
Τα φυσιγγια του κυρίου καββαθα τα εβρος υπάρχουν ακόμα... Δυστυχώς μας άφησε αξαφνα... Είμαι γιος του... Αν θελήσετε τηλέφωνο επικοινωνίας 6970217572Δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Ο κ. Κώστας Καββαθάς με τα τρομερά του "ΕΒΡΟΣ" μας άφησε άξαφνα για άλλους κυνηγότοπους...νομίζω ήταν μέσα στο προηγούμενο φθινόπωρο...
Να ζησετε να τον θυμάστε Σπύρο..Θυμαμε πριν περίπου πέντε χρόνια είχαμε παραγγειλη με κάτι φίλους τα κόσμος πράσινα και πούμα ..και μας τα έφερε με το φερυ κατεθειαν ο αδελφός του γιατί ήταν να έρθει στο νησί..Τα φυσιγγια του κυρίου καββαθα τα εβρος υπάρχουν ακόμα... Δυστυχώς μας άφησε αξαφνα... Είμαι γιος του... Αν θελήσετε τηλέφωνο επικοινωνίας 6970217572
Τα συγκεκριμένα έχουν σταματήσει η παραγωγή μόνο τα εβρος 37και 42 υπάρχουνΣπύρο τα κόσμος και πούμα τα γεμίζει ο κουτουμανος η σταμάτησε η παραγωγή τους?Νομιζω ότι συνεργαστήκατε αν δεν κάνω λάθος..
Ναι Τάσο την θυμάμαι την περίπτωση σου... Να σε καλά φίλεΤα συγκεκριμένα έχουν σταματήσει η παραγωγή μόνο τα εβρος 37και 42 υπάρχουν
Να σε καλά και εσύ Σπύρο..Κρίμα κ ήταν καλά φυσίγγια..Έχει ακόμα στοκΝαι Τάσο την θυμάμαι την περίπτωση σου... Να σε καλά φίλε
Μέτρα και την κάθε ντουφεκια τέτοια φυσιγγια δεν θα ξαναβρεις... Αλήθεια ?...πιο μαγαζί ?Να σε καλά και εσύ Σπύρο..Κρίμα κ ήταν καλά φυσίγγια..Έχει ακόμα στοκ
Ένα μαγαζί εδω,Από τα s4 και τα κίτρινα διασποράς..Έχω ένα κουτάκι διασποράς αλλά δεν το έχω ρίξει ακόμα..
Μην ανυσηχης έχει και αλλα..Είχε παραγγειλη αρκετά τότε από ότι μου είπε.Μαζαρακης Γεράσιμος λέγεται Σπύρο..Μέτρα και την κάθε ντουφεκια τέτοια φυσιγγια δεν θα ξαναβρεις... Αλήθεια ?...πιο μαγαζί ?
Μην ανυσηχης έχει και αλλα..Είχε παραγγειλη αρκετά τότε από ότι μου είπε.Μαζαρακης Γεράσιμος λέγεται Σπύρο..
Μέτρα και την κάθε ντουφεκια τέτοια φυσιγγια δεν θα ξαναβρεις... Αλήθεια ?...πιο μαγαζί ?
Ένα εργαλείο σαν αυτό στο κέντρο της φωτογραφίας (ρελιάστρα χειρός μπρούτζινη, χυτή, με κοχλία κ στροφείο), είχε ο πατέρας μου, διαμετρήματος 16. Δυστυχώς έχει χαθεί, έχω κάμει άνω-κάτω 100 φορές το σπίτι, έχω ψάξει σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο, αλλά δεν το έχω βρει! Πολλές φορές το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι!Χαζεύοντας τις αγγελίες έπεσα πάνω σε αυτό http://www.car.gr/parts/view/6887932/, αν ήταν λίγο καλύτερα τα οικονομικά μου.....