Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατάλαβα τι εννοείς...Απλά εγώ είμαι νέος ακόμη σε αυτό το κυνήγι 3 χρόνια έχω που την κυνηγάω και όλο ψάχνομαι τι είναι το καλό και άκρη δεν βγάζω....Άλλοι μου λένε δικανο δεν σου χρειάζεται το τριτο φυσιγγι αλλοι καραμπίνα και έχω μπερδέψει το μυαλό μου για αυτό προσπαθώ να βγάλω μια άκρη!!!
Απόλαυσε τις συναντήσεις, δοκίμασε και τα δύο είδη όπλων και στο τέλος θα καταλάβεις μόνος σου τι σου ταιριάζει.

Σημερα φιλε Παναγιωτη αυτος ο ''καριολης'' ο κωτσος....δεν ελεγε να σταματησει το κακαρισμα....η αληθεια
ειναι οτι τον χαρηκα !!!! Εδεσα τον σκυλο διπλα μου....μην παει και μου χαλασει την ''μουσικη'' .!!!! :)
ΥΓ. Φευγοντας σηκωθηκε το κοπαδι στα 30 μετρα μπροστα μου....μεγαλο κοπαδι....μου εκανε εντυπωση
οτι ειχε και μικρα πουλια......εννοειται οτι δεν σηκωσα οπλο.:)

Λάμπρο είσαι ωραίος.
Ένα φάουλ βρήκα όμως και πρέπει να το δεις...
Ελληνικός με αμαρετι δεν πάει❕
Ο ελληνικός☕ θέλει Μιράντα για να βουτάς καινλιγο στην αρχή μέχρι να κρυώσει
Να εισαι γερός να το κάνεις πολλαααα χρόνια.

αιλουροειδή
View attachment 15910

View attachment 15911
View attachment 15914

Και στο τέλος φτιάξαμε ακόμα ένα καφεδάκι για να ξεκουραστούμε. στο ταπερακι έχει δωρο τσαλαφουτι και στην σακούλα τυράκι από τον φιλαρακι μου το βοσκό φτιαγμένο στην καλύβα σε υψόμετρο 1500.
View attachment 15915

View attachment 15913
Α ρε στο καλυτερο βουνο εισαι ωραιος με τα σεττερακια σου σε χερομαι βαζε φοτο να γουσταρουμε

Last edited:
8 πουλια στο όριο σήμερα για μένα και το δάσκαλο.
Συγγνώμη για την κακόγουστη φωτο αλλά πολύ τρέξιμο σήμερα και μόνο τώρα που έφτασα σπίτι έβγαλα φωτο.
Ο δάσκαλος στη μοιρασιά πάντα με ευνοεί και είναι ένα ακόμη που έμαθα από αυτόν να μην ειμαι κρεατάκιας.

Και γω με τη σειρά μου χαρίζω... και όσα δεν χαρίζω στη σακούλα τα κάνω παρέες.Screenshot_20200916-192552_Samsung Health.jpg

Screenshot_20200916-192720_Gallery.jpg

Συγγνώμη για την κακόγουστη φωτο αλλά πολύ τρέξιμο σήμερα και μόνο τώρα που έφτασα σπίτι έβγαλα φωτο.
Ο δάσκαλος στη μοιρασιά πάντα με ευνοεί και είναι ένα ακόμη που έμαθα από αυτόν να μην ειμαι κρεατάκιας.

Και γω με τη σειρά μου χαρίζω... και όσα δεν χαρίζω στη σακούλα τα κάνω παρέες.View attachment 16109

View attachment 16110
Χωρίς σκύλο Στέλιο;

Και γω με τη σειρά μου χαρίζω... και όσα δεν χαρίζω στη σακούλα τα κάνω παρέες.View attachment 16109

View attachment 16110
Η περδικα δεν ξεκινάει 1 Οκτωβρίου?

αιλουροειδή
View attachment 15910

View attachment 15911
View attachment 15914

Και στο τέλος φτιάξαμε ακόμα ένα καφεδάκι για να ξεκουραστούμε. στο ταπερακι έχει δωρο τσαλαφουτι και στην σακούλα τυράκι από τον φιλαρακι μου το βοσκό φτιαγμένο στην καλύβα σε υψόμετρο 1500.
View attachment 15915

View attachment 15913

Θελω και εγω ελατο και ελληνικο....φιλεεεεεεεεεεεεεεε

Status
Not open for further replies.
Back