Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πέρασα ξανά από το σημείο που είχα συναντησει τις πέρδικες αλλά αφαντες.

Τις έψαξα λίγο και συνέχισα την πορεία μου χωρίς να τις βρω.

Στο γυρισμό πέρασα ξανά απ το ίδιο σημείο πριν μιάμιση ώρα από τώρα περίπου.

Τις έψαξα τίποτα.
Σε κάποια φάση τις άκουσα από μακρυά και πήγα προς τα κει.

Μάλλον όταν πλησίασα με απέφυγαν και κρυφτηκαν.
Σίγουρα έφτασα κοντά τους.

Μετά που εφυγα από κει όπου τις άκουσα και πήγα αρκετά μακρυά 200 μέτρα ακούστηκαν ξανά από κει.

Και σκέφτομαι και λέω πονηρεψαν και αγριεψαν με την παρουσία μου και που τις κυνηγησα;

Έγιναν άραγε πιο έξυπνες ή λόγω τύχης δεν τις πετυχα;;;;;;;;;;;

Περίπου από το 12ο μέχρι και το 16ο λεπτό το μέρος ταιριάζει κάπως για κυνήγι ορεινής πέρδικας. Σε όλο το υπόλοιπο βίντεο και ειδικά στην αρχή περισσότερο φέρνει το μέρος για μπεκατσότοπο. Πάντως τα αλπικά τοπία και τα γκρέμια της Ηπείρου, που είναι και ο συνηθισμένος βιότοπος της πέρδικας δεν φαίνονται.

από τις πρώτες καλές αυτό τ ποιντερ ήταν ο Ιβάν του χριστογιανη κάπου είχε χαθεί η κλαπεί αν θυμάμαι καλά σε κάποια αναζήτηση
ο Γιάννης έχει κάποια καλά ποιντερ δικά του δυνατά περδικοσκυλα από παλιά αίματα
εχω σχεδόν όλες του τις ταινίες έχει κάνει καλές προσπάθειες από τους παλιούς στ χωρο και αξίζει τη στήριξη μας

αυτές οι ταινίες οι παλιακες με τρελενουν
Την έχω σε DVD δεν ξέρω και γω πόσες φορές την έχω δει.
από τις πρώτες καλές αυτό τ ποιντερ ήταν ο Ιβάν του χριστογιανη κάπου είχε χαθεί η κλαπεί αν θυμάμαι καλά σε κάποια αναζήτηση
ο Γιάννης έχει κάποια καλά ποιντερ δικά του δυνατά περδικοσκυλα από παλιά αίματα
εχω σχεδόν όλες του τις ταινίες έχει κάνει καλές προσπάθειες από τους παλιούς στ χωρο και αξίζει τη στήριξη μας
Ο Πετροχειλος τον είχε χρησιμοποιήσει σαν επιβήτορα γαλλικά αίματα. Και για μένα Παναγιώτη από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος και δεν μιλάω μόνο για τα σύνορα της Ελλάδας, συνδέει το κυνήγι με την παράδοση όπως πραγματικά έτσι είναι και έχει γίνει παράδειγμα ευτυχώς για τους νεώτερους παραγωγούς κυνηγετικών ταινιών.

Την έχω σε DVD δεν ξέρω και γω πόσες φορές την έχω δει.
και αυτη καλη αλλα η πρωτη για εμενα ηταν καλυτερη..
Αμεσως μετα θα εβαζα την ταινια του Παλλα...
Δεν ξαναβγαινουν αυτα...ακομα κ οι ιδιοι να θελουν τωρα να κατι που να μοιαζει δεν προκειται να τα καταφερουν...αυτα ειναι για μια κ μοναδικη φορα..

και αυτη καλη αλλα η πρωτη για εμενα ηταν καλυτερη..
Αμεσως μετα θα εβαζα την ταινια του Παλλα...
Δεν ξαναβγαινουν αυτα...ακομα κ οι ιδιοι να θελουν τωρα να κατι που να μοιαζει δεν προκειται να τα καταφερουν...αυτα ειναι για μια κ μοναδικη φορα..
Λες με τον Σπινοκια και τον Φουτρη ? Από αυτήν έχω δει λίγα στιγμιότυπα σ'αρέσει γιατί είναι με τα πλάγια ε .my man.

δεν πατάνε ακόμα οι ορεινές.... ξέρουν το καιρό(ζέστη-κρυο)... Αυτό που κανεί ζημιά στις φωλιές είναι το χαλάζι
(σπάνε τα αυγά ή σκοτώνονται τα μικρά)....

ως προς το Κάιρο πάντα.....
Χτες το χαλάζι που ερειξε εδώ σε εμάς άστα να πάνε το είναι ακόμα και απόψε στις γωνιες των δρόμων

Λες με τον Σπινοκια και τον Φουτρη ? Από αυτήν έχω δει λίγα στιγμιότυπα σ'αρέσει γιατί είναι με τα πλάγια ε .my man.
Ναι αυτη Κωστα..
Δεν την εχεις δει???μα τι σοι περδικας εισαι???.yelling.
Σημερα φίλοι μου φτιαχνανε τα νερά στο βουνό και είδαν πέρδικα με περδικακια να τρέχουν πολύ μικρά ημερών
πολυ καλο αυτο....

Σήμερα που έκανα μια όμορφη και δύσκολη ορεινή διαδρομή είδα και 4 πέρδικες σύνολο.

Οι πρώτες που είδα σηκώθηκαν ζευγάρι περίπου στα 100 μέτρα από εμένα.

Μετά σηκώθηκε πάλι πολύ μακρυά από εμένα ένας περδικος.

Και τα τρία αυτά πουλιά τόσο μακρυά σηκώθηκαν που μπορεί κάποιος καν να μην τα έπερνε χαμπάρι.

Και τέλος μια πέρδικα σηκώθηκε όπως γύριζα στο αμάξι καμία 50 μέτρα από αυτό και σε σημείο που είχα περάσει από κει στο ξεκίνημα της διαδρομής.

Αυτή η τελευταία λοιπόν ήταν και η μόνη που θα μου έδινε περιθώριο βολής αν ήταν περίοδο κυνηγίου.

Πολύ δύσκολα πουλιά.
Με βαθμό δυσκολίας από το 1-10 βάζω 10!!!
Όσο για το μέρος και αυτό πολύ δύσκολο τερέν!!!

Status
Not open for further replies.
Back