Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας
Ο αδερφός ερχεται με το φουσκωτό και μου λεει παμε Ψέριμο για καφέ κατευθείαν 😂
Αααα ρε λολαγρα!!!
View attachment 80621
Τι όμορφο-ευγενικό βλέμμα έχει η ποιντερίνα σου!!!
Να την χαίρεσαι με υγεία!!!

Το 2ο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη κατάφερα και έκανα ένα 2ημερο κυνήγι στα ψηλά για πέρδικα...μετά δυστυχώς όλα στραβά πήγαν και δεν ξανανεβηκα...

Το Σάββατο με φίλο και τα 2 ποιντερ του, παρκάραμε και το βουνό πάνω από εμάς αχολογούσε από το κακάρισμα...υπολογίσαμε 4 με 5 κοπάδια μέχρι εκεί που έφτανε η ακοή μας...
Χαμογελάμε...ξεκινάμε...φάγαμε τις κορφές...δε βρήκαμε ένα πουλί...

Κυριακή πρωί στο ίδιο μέρος...κάπου στα χαμένα ακούμε ένα λάλο...
Παίρνουμε την κάτω μεριά του βουνού στα όρια του πυκνού...βρίσκουμε ένα κοπάδι 10-12 πουλιών, μια τριάδα, ένα ζευγάρι και μια μόνη...
Ομως...Κάτι το πρωί που ένα "αδέσποτο" λαγόσκυλο που κυνηγούσε κάνα-δύο χιλιόμετρα μακριά από τον κυνηγό του και μπλεχτηκε στα δικά μας σκυλιά, πηγαίνοντας στη φέρμα και ξεσηκώνοντας αλυχτωντας τα φερμαρισμενα πουλιά, κάτι η ατυχία της στιγμής, κάτι η στραβώμαρα μας...καταφέραμε να μην κρατήσουμε μία στο χέρι...
Αφού δεν μας άρχισαν τις δαγκωνιές τα σκυλιά...πάλι καλά...

20231014_100138.jpg20231014_092349.jpg

Όπως και να χει...ανεξαρτήτου κάρπωσης...το ξημέρωμα εκεί ψηλά και η πορεία στο βουνό, πίσω απ τα σκυλιά, με το ντουφεκι στο χέρι...Είναι απόλαυση και εμπειρία ανεπανάληπτη...

View attachment 81415View attachment 81416

... όπως και να χει...ανεξαρτήτου κάρπωσης...το ξημέρωμα εκεί ψηλά και η πορεία στο βουνό, πίσω απ τα σκυλιά, με το ντουφεκι στο χέρι...Είναι απόλαυση και εμπειρία ανεπανάληπτη...
....shake hands....τα πες όλα φίλε!....RESPECT.!!!

Έτσι πρέπει φίλε μου όταν ζεις το κυνήγι.....καθε εικόνα σου φέρνει αναμνήσεις.....
Η φωτογραφία είναι το μόνο πράγμα που σταματάει το χρόνο.

Το μυαλό όμως βλέποντας μια φωτό μπορεί να θυμηθεί ακόμη και όλη τη διαδρομή.

Αυτό δείχνει πόσο πολύ με ενδιαφέρει το κυνήγι και ειδικά της Πέρδικας.

Δεν κατάφερα να τις βρω σήμερα αλλά ακόμη κι έτσι είναι τόσο όμορφα στο βουνό που το ευχαριστήθηκα.

Πολύ ωραίος τόπος ... κάπου εκεί γύρω είναι ψάξε στα ριζά αλλά και στις κορφές :)

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!...:)...

...3-4 κυνιγίσιμες ήμουν ατουφέκιστος , σήμερα ήμουν τυχερός, χτύπησα άλλη μια, είναι η τρίτη της σεζόν... :) ...

01.11.2023-Λέρος-Αγ.Γιάννης Φακουδιάς-μεσημεριανή Πέρδικα....jpg

Υ.Γ...δεν παραπονιέμαι, αλίμονο!...έκαμα και αρκετά Αγριοκούνελα φέτος, είχα και ενα Φασιανό τυχερό, μπροστά είναι ο Νοέμβρης ... Δόξα το Θεό!...υγειά και πόδια να 'χουμε όλοι να κυνηγάμε!...:)...

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!...:)...

...3-4 κυνιγίσιμες ήμουν ατουφέκιστος , σήμερα ήμουν τυχερός, χτύπησα άλλη μια, είναι η τρίτη της σεζόν... :) ...

View attachment 81690

Υ.Γ...δεν παραπονιέμαι, αλίμονο!...έκαμα και αρκετά Αγριοκούνελα φέτος, είχα και ενα Φασιανό τυχερό, μπροστά είναι ο Νοέμβρης ... Δόξα το Θεό!...υγειά και πόδια να 'χουμε όλοι να κυνηγάμε!...:)...
Μπράβο σου

Συνέχισε έτσι!!!

Status
Not open for further replies.
Back