Καλυψου λίγο ρε!Πέρδικα σημαίνει αυτό.....έτσι γυρίζεις...
Στην καλύτερη περίπτωση.
Ακόμη βγάζω αγκάθια από πάνω μου.
View attachment 81390View attachment 81391
Καλυψου λίγο ρε!Πέρδικα σημαίνει αυτό.....έτσι γυρίζεις...
Στην καλύτερη περίπτωση.
Ακόμη βγάζω αγκάθια από πάνω μου.
View attachment 81390View attachment 81391
Αυτος, αμα βλεπει ποδι, ανατριχιαζει μου φένεται...κ δε του το'χα......Τι να βάλω καλαμιδες;
![]()
Άμα μου κάνει δώρα φυσίγγια και βενζίνες θα το σκεφτώ...Αυτος, αμα βλεπει ποδι, ανατριχιαζει μου φένεται...κ δε του το'χα......
Αυτος, αμα βλεπει ποδι, ανατριχιαζει μου φένεται...κ δε του το'χα......
Τι όμορφο-ευγενικό βλέμμα έχει η ποιντερίνα σου!!!Καλημέρα σας
Ο αδερφός ερχεται με το φουσκωτό και μου λεει παμε Ψέριμο για καφέ κατευθείαν
Αααα ρε λολαγρα!!!
View attachment 80621
Ευχαριστώ φιλε ειναι οντως πολυ καλος χαρακτήρας και μετα εξίσου καλη και σε ολα τα αλλαΤι όμορφο-ευγενικό βλέμμα έχει η ποιντερίνα σου!!!
Να την χαίρεσαι με υγεία!!!
...View attachment 81415View attachment 81416
... όπως και να χει...ανεξαρτήτου κάρπωσης...το ξημέρωμα εκεί ψηλά και η πορεία στο βουνό, πίσω απ τα σκυλιά, με το ντουφεκι στο χέρι...Είναι απόλαυση και εμπειρία ανεπανάληπτη...
Εμείς ποτέ δν πήγαμε καλά κ μέτα λένε η τρέλα δν πάει στα βουνάΩραίος
Τα πουλια καλα πάνε εμείς δεν παμε καλά![]()
Έτσι πρέπει φίλε μου όταν ζεις το κυνήγι.....καθε εικόνα σου φέρνει αναμνήσεις.....Όποια παλιά φωτό και να δω θυμάμαι σε ποιο μέρος έγινε η φάση και που ακριβώς είναι.
Η φωτογραφία είναι το μόνο πράγμα που σταματάει το χρόνο.Έτσι πρέπει φίλε μου όταν ζεις το κυνήγι.....καθε εικόνα σου φέρνει αναμνήσεις.....
Ωραία λαγολακα.Δεν κατάφερα να τις βρω σήμερα αλλά ακόμη κι έτσι είναι τόσο όμορφα στο βουνό που το ευχαριστήθηκα.
Δεν κοιτάω ποτέ για αποβολή λαγού αλλά αποκλείεται να μην έχει.Ωραία λαγολακα.
Πολύ ωραίος τόπος ... κάπου εκεί γύρω είναι ψάξε στα ριζά αλλά και στις κορφέςΔεν κατάφερα να τις βρω σήμερα αλλά ακόμη κι έτσι είναι τόσο όμορφα στο βουνό που το ευχαριστήθηκα.
Μπράβο σουΚαλησπέρα σ' όλους τους φίλους!......
...3-4 κυνιγίσιμες ήμουν ατουφέκιστος , σήμερα ήμουν τυχερός, χτύπησα άλλη μια, είναι η τρίτη της σεζόν......
View attachment 81690
Υ.Γ...δεν παραπονιέμαι, αλίμονο!...έκαμα και αρκετά Αγριοκούνελα φέτος, είχα και ενα Φασιανό τυχερό, μπροστά είναι ο Νοέμβρης ... Δόξα το Θεό!...υγειά και πόδια να 'χουμε όλοι να κυνηγάμε!......
...να είσαι καλά φίλε μου, καλή συνέχεια να έχεις και εσύ!...Μπράβο σου
Συνέχισε έτσι!!!