Στα γνωστά 1500 μέτρα σήμερα.
Με 20 βαθμούς και κοντόμανικο τέλη Οκτωβρίου.
Τρέλα πράγματα....
Έβγαλα 3 κουστούμια πέρδικες.
Στο πρώτο πήρα μια με μια αστραπιαία τουφεκιά πίσω από εμπόδιο όπου ή τότε που έγινε η τουφεκιά η ποτέ.
Στο δεύτερο σηκώθηκαν περίπου 25 πέρδικες όλες μαζί από ένα σημείο την ώρα που λέω θα είχαν φύγει αν ήταν εδώ γύρω.
Ήταν τέτοιος ο θόρυβος μια που είχε απόλυτη ησυχία που ακόμη και στα 45 μέτρα ήταν σαν να σηκώθηκε κανένα ελικόπτερο.
Αυτό επειδή ήταν πάρα πολλές.
Απροετοίμαστος εγώ αλλά και σαστισμένος γιατί πραγματικά άλλη από δω άλλη από κει χαμός δεν ήξερα τι να κάνω έριξα μια και βλέπω ότι πήρε σκάγι της ρίχνω και τη δεύτερη τίποτα.
Οι τουφεκιές δεν ήταν καλές.
Πηγε περίπου 250 μέτρα γύρισε πίσω από ένα λόφο και λέω θα πάω ίσως να τη βρω.
Πήγα λοιπόν και στο γύρισμα τράβηξα στο κατάλληλο σημείο.
Έπεσα ακριβώς πάνω της.
Κουνήθηκε και την είδα.
Λίγο πάνω η λίγο κάτω να περνούσα δεν θα κουνούσε δεν θα την έβρισκα.
Την πήρα λοιπόν και αυτή και άμα γυρίσω πίσω σίγουρα θα σας βρω παλιότερες δημοσιεύσεις μου πόσες φορές μου έχει γλυτώσει το συγκεκριμένο μπουλούκι.
Σήμερα πήρα μια κι από κει έστω κι έτσι όπως την πήρα.
Συνέχισα λοιπόν και αργότερα από πολύ μακρυά άκουσα πέρδικα να σηκώνεται.
Αν δεν είχε άπνοια δεν θα ακουγόταν από τέτοια απόσταση.
Κοίταω και βλέπω να πετούν δύο από μια απότομη κορυφή και βλέπω και άλλη μία να στραταριζει για να γυρίσει το βουνό απ' την άλλη μεριά.
Λέω έχει κι άλλες και έχουν προλάβει και γύρισαν...την κορφή.
Απότομο το μέρος και κατακόρυφο.
Σε δύο δευτερόλεπτα έχω κάνει ακτινογραφία το μέρος για το από πού θα φτάσω πιο σύντομα και κυρίως πιο ξεκούραστα.
Κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ τρωω μια σούπα(έφυγε μια μεγάλη πέτρα που πάτησα)και για να μη σπάσω το όπλο πέφτω με την πλάτη.
Ευτυχώς έφαγε όλο το χτύπο το σακίδιο.
Αν δεν το φορούσα θα χτυπούσα σίγουρα.
Μια γρατζουνιά στο χέρι και λίγο ποναει το γόνατο.
Σηκώνομαι όμως αμέσως και συνεχίζω....και μόλις γύρισα διάλεξα το που θα πήγαινα αν ήμουν πέρδικα και τράβηξα εκεί.
Ε.....εκεί πήγαν!
Έκανα ένα ωραίο μακρυνό ντουμπλε και τελείωσα έτσι αυτό το ωραίο κυνήγι.
Θα ακολουθήσουν φωτό και βίντεο για το μέρος.