Ξέχασα να γράψω και την ιστορία που έλεγα στο
@panagiotis_xios χτες βράδυ. το μύνημα το μεταφέρω αυτολεξεί!
Δε σου είπα το κορυφαίο..Ήρθε πρωί πρωί ένας πιτσιρικάς 18 να ήταν; 20; Κάπου εκεί. Μπλουζάκι καταδρομών, γυαλί ηλίου, αρβύλα του στρατού !!! Και με πουρακι στο στόμα. Ειχα σταματήσει στο κεντρικό το αμάξι ,περίμενα να ξημερώσει και να ακούσω κάνα κακαρισμα . Σταμάτα ο τύπος,ούτε καλημέρα, ούτε τίποτα και μου λέει...εδώ είναι τα δύσκολα βουνά της Χίου;; Μένω μαλακας με την ερώτηση και του απαντάω, ρε φίλε τι να σου πω,και εδώ δύσκολα είναι και εκεί δύσκολα είναι και παρακει δύσκολα είναι. Γιατί μου λέει εγώ είμαι καταδρομεας και τα μασάω κάτι τέτοια..μπράβο του λέω ,θα τα πούμε το μεσημέρι πρέπει να ξεκινήσω ,καλημέρα. Κατά τις 11 κατέβαινα από το βουνό ,δεν είχε ενδιαφέρον καθόλου και το βλέπω να είναι σε ένα χωματόδρομο και να ανεβοκατεβαίνει. Έπρεπε να περάσω από την πορεία του για να φτάσω στο αμάξι , οπότε όταν τον πλησίασα του λέω: ρε φίλε δεν κατάλαβα ότι έλεγες δύσκολα τα βουνά για το αυτοκίνητο,νόμιζα ότι μιλαγες για τα πόδια σου. Και μου απαντά μέσα στα νεύρα, άσε μας ρε φίλε ,μου έχει βγει η ψυχή εδώ πέρα με την κωλοπυκνουρα σας... Δεν απάντησα αλλά τα γέλια που έκανα από μέσα μου τα φαντάζεσαι!
Πραγματικά απορώ με ορισμένους που θεωρούν ότι νησιά όπως η Χίος είναι μόνο λοφάκια, βότσαλα της παραλίας , ελιές και ισιαδες... Σας πληροφορω λοιπόν ότι ορισμένα<<λοφάκια >> έχουν τέτοια κλίση που για να κάνεις 400-500-600 μέτρα ανάβαση θες τρία -τεσσερα διαλύματα να πάρεις καμιά ανάσα,μη μείνεις στο τόπο από καρδιά .Για να μη πω περισσότερα, το πρόβλημα το μεγάλο είναι ο χωματόδρομος! Αυτό ριμαξε τη πέρδικα...ήρθε ο άλλος καταδρομεας και νόμιζε πως θα περπατά σε κάμπο...! Πήρε το αμάξι του και ξεκίνησε τα πάνω κάτω..