Ναι εκεί σκληρός τόπος.Ναι Αργολίδα στα σύνορα με Αρκαδία.
Ναι εκεί σκληρός τόπος.Ναι Αργολίδα στα σύνορα με Αρκαδία.
Μαυτες θ μείνεις μου φαίνεται
Σίγουρααααα... την μία ούτε καααν δεύτερηΜαυτες θ μείνεις μου φαίνεται![]()
Να μην τον χτυπάει το ρεύμα, οταν σηκώνονται οι πέρδικες.Και στα ταιρια τους. Ο φιλος έχεις ξηγηθει μονωτική ταινία στο κοντάκι ?
Όπλο με το οποίο παίρνεις ντουμπλε σε πέρδικες και με άριστο ποσοστό στα περιστέρια θες να το πουλήσεις;Γεια και χαρά εδώ στο θέμα με το πιο δύσκολο σωματικά κυνήγι.
Σήμερα βγήκα ουσιαστικά πρώτη φορά φέτος για κυνήγι πέρδικας.
Μπορεί να πήρα μια στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά πήγα κοντά λόγω τραυματισμού.
Δεν ήταν εκείνο κυνήγι πέρδικας αλλά και πάλι στάθηκα τυχερός και πήρα μια.
Στο σήμερα λοιπόν πήρα 3 περδικες και ένα αγριοπερίστερο.
Ίσως επερνα άλλη μια αν δεν με υπνοτιζαν τα όμορφα χρώματα τους στο πέταγμα τους στο πρώτο κοπάδι.
Διότι στο δεύτερο έκανα ένα φανταστικό ντουμπλε που ήταν και το απόλυτο που θα μπορούσα να κάνω στη συγκεκριμένη φάση.
Και πάμε τώρα στην ανάλυση της πραγματικότητας.
Πήρα τρία πουλιά οκ.
Αλλά πόσες φορές μου την έφερε το δεύτερο κοπάδι ώστε να μπορέσω να τις βάλω στο χέρι;
Πόσες φορές το γυρεψα αφού μου την έφεραν και δεν το ξαναείδα ποτέ;
Θέλω να πω πως για να πάρω αυτά τα δύο πουλιά μπορεί να χω πάει 10 φορες και αυτό μέσα σε διάστημα χρόνων για να πάρω τα 2 πουλιά.
Θέλω να πω ότι προϋποθέτει κόπο στραπατσο έξοδα κούραση για να τις βάλεις στο χέρι.
Δεν πουλάνε εύκολα κρέας.
Από ένα τεράστιο μέρος με πυκνό πέταξα λοιπόν μια πέτρα εκεί ακριβώς που ήταν.
Εκεί όπου μου είχαν φύγει 2 χρόνια πριν.
Φρρρρ όλες μαζί και ήρθε ο τέλειος ντουμπλες.
Πατούσα καλά...ήμουν έτοιμος αλλά πριν αυτό την είχα πάθει....και τις είχα ψάξει πολλές φορές και ήταν φαντάσματα.
Σήμερα λοιπόν νίκησα εγώ.
Θα μπορούσα να ψάξω κι άλλο.
Είχα χρόνο για να κάνω την Τέταρτη.
Αλλά εγώ ήμουν ευχαριστημένος και έφυγα.
Αυτά...View attachment 81024View attachment 81025View attachment 81026View attachment 81027
Αν ηταν δικαννο θα ελεγα οτι πηγε με τον Ρεντιφη @Νικόλαος ΡεντίφηςΚαι στα ταιρια τους. Ο φιλος έχεις ξηγηθει μονωτική ταινία στο κοντάκι ?
Ακριβως αυτο!!!Όπλο με το οποίο παίρνεις ντουμπλε σε πέρδικες και με άριστο ποσοστό στα περιστέρια θες να το πουλήσεις;
Θα μετανιώσεις σαν τον Ιούδα με τα 30 αργύρια...
Browning τι περιμένειςΚαι στα ταιρια τους. Ο φιλος έχεις ξηγηθει μονωτική ταινία στο κοντάκι ?
Browning τι περιμένεις![]()
Αν ηταν δικαννο θα ελεγα οτι πηγε με τον Ρεντιφη @Νικόλαος Ρεντίφηςαλλα με καραμπινα το αποκλειω
Ειναι δικαννακιας![]()
Ντουμπλεδες και βολές εξωπραγματικές.Όπλο με το οποίο παίρνεις ντουμπλε σε πέρδικες και με άριστο ποσοστό στα περιστέρια θες να το πουλήσεις;
Θα μετανιώσεις σαν τον Ιούδα με τα 30 αργύρια...
Άμα το κοντάκι δεν έχει ταινία δεν πάνε τα σκάγια ίσια.Και στα ταιρια τους. Ο φιλος έχεις ξηγηθει μονωτική ταινία στο κοντάκι ?
Πολύ όμορφη φάση.....η πρώτη τουφεκιά έμεινε πίσω.....η δεύτερη όλα τα λεφτά..... αυτό το σκάσιμο στον αέρα.....
Το πιο ωραίο είναι ότι δεν υπάρχει πνοή την ώρα που φτάνει να τουφεκισει.Πολύ όμορφη φάση.....η πρώτη τουφεκιά έμεινε πίσω.....η δεύτερη όλα τα λεφτά..... αυτό το σκάσιμο στον αέρα.....