Έτσι πρέπει προσέχουμε για να έχουμε. Καλή συνέχεια.Τηρούμε ευλαβικά το όριο...
Έτσι πρέπει προσέχουμε για να έχουμε. Καλή συνέχεια.Τηρούμε ευλαβικά το όριο...
Και άλλο ένα όμορφο απογευματινό από ΧτεςView attachment 80711
...Δυο ακόμα πουλακια σήμερα... Πολυ χόρτο κ πολλα ορτυκια στο βουνό.. View attachment 80862
Σας ευχαριστώ πολύ!!!...έυγε Παναγιώτη....
...και για τη δικανιά...
....
Πολύ ζεστός ο καιρός πατριώτη και τα πράγματα τα κάνει ακόμη πιο δύσκολα.
Τα προσπερασα τα πουλια σε καθαρό τόποΠολύ ζεστός ο καιρός πατριώτη και τα πράγματα τα κάνει ακόμη πιο δύσκολα.
Αν και σήμερα που έφευγα από πάνω είδα πολλές ομιχλες και πολλή υγρασία προβλέπονται κάποιες βροχές αύριο και προπάντων μεθαύριο.
Αυτό που είδα εγώ από την άλλη μεριά που είμαι ότι τα πουλιά είχαν πιάσει σε πάρα πάρα πολύ σφιχτό πουρνάρι Τόσο σφιχτό που δεν μπορούσε ούτε ο σκύλος να μπει μέσα και αυτες δεν κουνάγανε με τίποτα.
Θέλει καμία βροχούλα και να δροσίσει λίγο να αρχίσουν να μαζεύονται
Νικολα από κεκτημένη ταχύτητα και λόγω του ότι γύρισα στην Αθήνα και έχω χάσει το μυαλό μου σε μπέρδεψα με τον ΠαναγιώτηΤα προσπερασα τα πουλια σε καθαρό τόπο
Στα 8 μέτρα δίπλα από μια γκορτσια
Δεν φταίει ο καιρός
Μάτι κακό.......πιασε τα..... φρύδια σου..... εσύ ρε φίλε αν ήσουν σκύλος και σε ανέβαζε το αφεντικό σου με 30 βαθμούς, άπνοια, κόντρα αέρα και 500 άλλες δικαιολογίες θα έβρισκες πέρδικες; Και αφού τις βρίσκεις τί το θέλεις το σκυλί......Τα προσπερασα τα πουλια σε καθαρό τόπο
Στα 8 μέτρα δίπλα από μια γκορτσια
Δεν φταίει ο καιρός
Το εχω ρίξει στο προγκιχτο τελευταίαΜάτι κακό.......πιασε τα..... φρύδια σου..... εσύ ρε φίλε αν ήσουν σκύλος και σε ανέβαζε το αφεντικό σου με 30 βαθμούς, άπνοια, κόντρα αέρα και 500 άλλες δικαιολογίες θα έβρισκες πέρδικες; Και αφού τις βρίσκεις τί το θέλεις το σκυλί......![]()
Απέναντι σε εσενα;;; λες;; ετσι κάνουν και μετά λένε δεν έχει πουλιά τα κάνουν τούμπανο.Στην άλλη άκρη από εκεί που είσαι ένας περδικάς χθες έκανε γλέντι
Απέναντι σε εσενα;;; λες;; ετσι κάνουν και μετά λένε δεν έχει πουλιά τα κάνουν τούμπανο.
Καλημέρες.Έχω την εντύπωση ότι κυνηγάς στο βουνό μου....δηλαδή εκεί που είναι το χωριό του πατέρα μου και ανδρώθηκα κυνηγετικά. Αγαπημένος και δύσκολος τόπος.
Αργολίδα; ;;Καλημέρες.Έχω την εντύπωση ότι κυνηγάς στο βουνό μου....δηλαδή εκεί που είναι το χωριό του πατέρα μου και ανδρώθηκα κυνηγετικά. Αγαπημένος και δύσκολος τόπος.
Ναι Αργολίδα στα σύνορα με Αρκαδία.Αργολίδα; ;;