Πολύ απλό και καθαρό καθαρισμα.
.Ο άνθρακας απορροφαει μεταξύ των άλλων και τις μυρωδιές, γιαυτο βάζουμε ενεργό άνθρακα στα φίλτρα των ενυδρείων και το νερό τους δεν μυρίζει σαν βουρκος.μετά παίρνει ένα κάρβουνο από το τζάκι πυρωμένο, το βάζει μέσα στην κοιλιά τους και το σβήνει στη βρύση με νέρο...
Όσα έχουμε κάνει μ' αυτό τον τρόπο δεν μυρίζουν
Δε το είχα σκεφτεί αυτό Γιάννη!.Ο άνθρακας απορροφαει μεταξύ των άλλων και τις μυρωδιές, γιαυτο βάζουμε ενεργό άνθρακα στα φίλτρα των ενυδρείων και το νερό τους δεν μυρίζει σαν βουρκος.
Απαγορεύεται δια ροπάλου. Δεν μπλέκουμε διαφορετικές γεύσεις.Παιδια μια ερωτηση αν στο στιφαδο με τις παπιες βαλουμε μιξη και ενα λαγο.asking. πιστευτε θα γινει καλο ....μηπως το εχει δοκιμασει κανενας φιλος
Δεν τα γδερνουμε τα παπιά ρε![]()
Πολύ ζηλευτά τα βλέπω ρε Θανάση .Για πες ...
Το στιφαδο ενταξει το βολεύω καλά ,αλλα σ' εκείνη την πρωτη φωτογραφία που εβαλες και καπως μουρθε ..,ειναι στηθάκια βρασμένα και μετα στο τηγάνι ;
Αρκεί να ροδίσουν και αν πάνε για στιφάδο, σβήσιμο με κόκκινο κρασί ή μαυροδάφνη. Συνήθως σε 5' - αναλόγως το σκεύος και το κάψιμο του λαδιού - είναι οκ.Τη πρώτη συνταγή θα τη δοκιμάσω το τσιγαριζμα πόση ώρα περίπου
Αν έχεις φάσσες, μπορείς επίσης να τις βράσεις/ξεκοκκαλίσεις και να τις τσιγαρήσεις σε βούτυρο ...Το στιφαδο ενταξει το βολεύω καλά ,αλλα σ' εκείνη την πρωτη φωτογραφία που εβαλες και καπως μουρθε ..,ειναι στηθάκια βρασμένα και μετα στο τηγάνι ;
Περυσι είχαν ξεμείνει κατι στήθια στην κατάψυξη μεχρι το καλοκαίρι. Ημουν έτοιμος να τα πετάξω γιατι νόμιζα οτι θα εχουν αλλοιωθεί. Οταν ξεπαγωσαν τα ειδα καλά. Τα δοκίμασα κατευθείαν στο αντικολητικο με λιγο λαδάκι και τα εσβησα με κρασι ασπρο. Έβαλα ρίγανη ,θυμάρι και λιγο λεμονι και παραδόξως τα ευχαριστήθηκα .