Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ναι ρε χρηστο. αλλα δεν με νοιαζει να κορδονοντε, γιατι η κοινωνιες λιγο πολυ ειναι μικρες και ξερουν ολοι το ποιος και τι ειναι ο καθενας.

ναι ρε χρηστο. αλλα δεν με νοιαζει να κορδονοντε, γιατι η κοινωνιες λιγο πολυ ειναι μικρες και ξερουν ολοι το ποιος και τι ειναι ο καθενας.
Γιάννη εσείς φταίτε που δεν τους σπάτε το όπλο τους στην πλάτη τους. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω...

Και σήμερα τίποτα... Σηκώσαμε 3 πουλιά και τα 2 ήρθαν μαζί μας. Απόλαυση οι φέρμες και η έρευνα από τα σκυλάκια μου...

4B3wCRG.jpg

wCEM7tv.jpg

dQ5KBMg.jpg

wmVrxVI.jpg

hQNMabI.jpg

Last edited:
Και σήμερα τίποτα... Σηκώσαμε 3 πουλιά και τα 2 ήρθαν μαζί μας. Απόλαυση οι φέρμες και η έρευνα από τα σκυλάκια μου...

4B3wCRG.jpg

wCEM7tv.jpg

dQ5KBMg.jpg

wmVrxVI.jpg

hQNMabI.jpg
Αυτό είναι το κυνήγι με σκυλί ρε Χρήστο, και τίποτα να μη βρεις μπορεί να γυρίσεις ''γεμάτος'' μόνο και μόνο από την επαφή μαζί τους.
Ακόμα και το καρτέρι με ένα απορτόσκυλο δίπλα σου παίρνει άλλη διάσταση...
Να τα χαίρεσαι.well done.

Μην σου πω οτι δεν πεθαίνει ποτε!!!!!!!!!.sarcastic.
Γεια σου Βίκτωρα
γεια σου και σενα φιλε γιαννη , ορτυκια δεν βλεπω φετος να πιανω στα χερια μου, ας εχει μπεκατσες τουλαχιστον να κανουμε την πλακα μας αλλα καιαυτες δεν το κοβω να καθονται πλεον στο νησι 26-9 σημερα και εχει ξερα εχει να βρεξει 2 συν μηνες παντου γυρω μας βροχη και εδω τιποτα, αστα

βικτωρα τα πραγματα δυσκολεψαν πολυ. ειμαι τουλαχιστον εξαλος με αυτο που συμβνει με τα ορτυκια. αυτη η καταντια με τα μηχανακια δεν παει αλλο. τα σταματουν στην βουργαρια, τα σταματουν και εδω στα βορεια της χωρας. εσυ περιμενεις να μπουν στην θασο? σκεψου μονο ποτε και για ποιο λογο σταματουσαν στο νησι? για μενα? 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙ ΧΩΡΗς ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ζητω συγνωμη για το υφος ρε παιδια, αλλα δεν εμαθα να κυνηγω ετσι, και μου την εχει δωσει φοβερα αυτη η κατασταση.
και λιγα λες φιλε γιαννη ολοι η ελλαδα ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΔΕΣ και ΛΥΓΟΥΡΙΑ ελαχιστοι οι σωστοι (ρομαντικοι)μας λεω

Για ορτυκακια σημερα στο ακρωτηρι Ακριτα παρεα με την Κασι κ την κοπελια μου... Ο καιρος ηταν ωραιος εχθες το βραδυ καθαρος με βοριαδακι κ φεγγαρι κ απο οτι ειδα στο χαρτη κ ολος ο δυτικος αξονας ετσι αλλα περασμα δεν εκανε... Βγηκα απο το πρωι χαμηλα σε ενα ευκολο κομματι για να βοηθησω το σκυλι που πηγαινει ολο κ καλυτερα αλλα δεν ημασταν τυχεροι... Ενα ορτυκι σηκωθηκε απο τα ποδια μου, δεν το τουφεκισα φυσικα, το ακουσε η Κασι, το κυνηγησε αλλα ξανακατσε στα πυκνα κ δεν το ξαναβρηκαμε... Τουφεκιες 10-12 σε ολο το ακρωτηρι, ελαχιστα πραγματα... Τρυγονια κανενα...

Σήμερα είχε λίγα πουλιά αλλά πολύ σκόρπια. Αποπλεύσαμε και πάλι έρευνα, φέρμες και συναινέσεις. 10 πουλιά σήκωσαν τα σκυλιά και τα 8 ήρθαν μαζί μας. 6 εγώ και 2 Γιώργος που έφυγε νωρίς γιατί είχε δουλειά και μου έστειλε φωτό με τα ορτύκια από το σπίτι μέσω e-mail. Στα θετικά ότι έριξα 6 τουφεκιές και πήρα 6 ορτύκια...;)

XXS70q4.jpg

a7ZVs3E.jpg

gANmKXz.jpg

UXiURfz.jpg

Status
Not open for further replies.
Back