Γιάννη εσείς φταίτε που δεν τους σπάτε το όπλο τους στην πλάτη τους. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω...ναι ρε χρηστο. αλλα δεν με νοιαζει να κορδονοντε, γιατι η κοινωνιες λιγο πολυ ειναι μικρες και ξερουν ολοι το ποιος και τι ειναι ο καθενας.
Αυτό είναι το κυνήγι με σκυλί ρε Χρήστο, και τίποτα να μη βρεις μπορεί να γυρίσεις ''γεμάτος'' μόνο και μόνο από την επαφή μαζί τους.Και σήμερα τίποτα... Σηκώσαμε 3 πουλιά και τα 2 ήρθαν μαζί μας. Απόλαυση οι φέρμες και η έρευνα από τα σκυλάκια μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζωντανά η τεζα μια χαρά καις την γούνα των χαμοπερδικων..
Μπράβο Χρησταρα!!!![]()
γεια σου και σενα φιλε γιαννη , ορτυκια δεν βλεπω φετος να πιανω στα χερια μου, ας εχει μπεκατσες τουλαχιστον να κανουμε την πλακα μας αλλα καιαυτες δεν το κοβω να καθονται πλεον στο νησι 26-9 σημερα και εχει ξερα εχει να βρεξει 2 συν μηνες παντου γυρω μας βροχη και εδω τιποτα, ασταΜην σου πω οτι δεν πεθαίνει ποτε!!!!!!!!!
Γεια σου Βίκτωρα
και λιγα λες φιλε γιαννη ολοι η ελλαδα ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΔΕΣ και ΛΥΓΟΥΡΙΑ ελαχιστοι οι σωστοι (ρομαντικοι)μας λεωβικτωρα τα πραγματα δυσκολεψαν πολυ. ειμαι τουλαχιστον εξαλος με αυτο που συμβνει με τα ορτυκια. αυτη η καταντια με τα μηχανακια δεν παει αλλο. τα σταματουν στην βουργαρια, τα σταματουν και εδω στα βορεια της χωρας. εσυ περιμενεις να μπουν στην θασο? σκεψου μονο ποτε και για ποιο λογο σταματουσαν στο νησι? για μενα? 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙ ΧΩΡΗς ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ζητω συγνωμη για το υφος ρε παιδια, αλλα δεν εμαθα να κυνηγω ετσι, και μου την εχει δωσει φοβερα αυτη η κατασταση.
γεια σου φιλε μου χρησταρα με τα μαλλιαρα σουΚαι σήμερα τίποτα... Σηκώσαμε 3 πουλιά και τα 2 ήρθαν μαζί μας. Απόλαυση οι φέρμες και η έρευνα από τα σκυλάκια μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου φιλε μου χρησταρα με τα μαλλιαρα σου
μπραβο ρε φιλαρακο παντα ομορφιες να εχεις.....